Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Haziran 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Haziran 2019 Aylık burç yorumları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2019 20:31

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Haziran 2019 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Aylık Burç Yorumları: Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haziran 2019 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu Haziran 2019 Aylık burç yorumları

Koç Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Haziran, zorlu iniş çıkışlar ayınız olabilir. Sevgi ve yakın aile ilişkileri konularında, çok dikkatli olmalısınız. Ayrıca, kalbinize ve sağlığınıza iyi bakmanız gerekir. Hem aile hem de çocuklar için endişelenmenize gerek yok çünkü herhangi bir sağlık problemi yaşamamaları muhtemel. 

Kariyer ve iş açısından, işteki müdürleriniz ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 

Yoğun bir program nedeniyle, stres eğiliminde olabilirsiniz; fazla düşünmeyin! 

Mülkiyet ile ilgili anlaşmalar önerilmemektedir, ancak ısrarla istiyorsanız, aracılara gerçekten dikkat etmelisiniz. 

Ailede suçlu çıkabileceğiniz durumlarda uzak durmaya çalışın ve mülk / finans konularında hızlı kararlar almayın. Suçlamalar sizi ve yavrularınızı derinden etkileyebilir. Öğrencileri güzel bir hafta bekliyor. Özellikle sınava girmiş öğrenciler için büyük bir rahatlama yaşanacaktır. İyi ya da kötü büyük bir yük üzerlerinden kalktı. Üniversite öğrencilerinin ise kariyer perspektifine tamamen bağlı kaldıkları bir hafta olacaktır.

Boğa Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Haziran ayı, sevgi ve ilişkilerde zor iniş ve çıkışlara şahit olabilir. Aile, arkadaşlar ve diğer ortaklar sizi şaşırtıcı bir durumda görebilirler; sakin olmanız önerilir. Aşkla ilgili konulara gelince, eşinizle birlikte şehirden / ülkeden uçma şansınız var. 

Sağlık, küçük öksürüklere neden olacak küçük virüs enfeksiyonları haricinde, bu ay iyi bir arenada olacaktır. Yeni iş fırsatları cazip görünüyor ve uzak bir yerde çalışma şansınız var. Aile bağlılığınız en üst seviyede olacak ve aile üyelerinin görüşleri ile kendi görüşleriniz arasında her konuda çok az fark olacaktır. Aynı zamanda, iş alanınızı tamamen değiştirebilme ihtimaliniz var; aceleci kararlar almayın. Yasadışı bir mülk inşa ettiyseniz, mülk imha edilecektir. 

Öğrenci olmanız durumunda, çalışmalarınızda derin konsantrasyonu koruyun ve konsantrasyonunuzun sapmasına izin vermeyin. Üniversite öğrencileri, bir konuyu derinlemesine incelemek büyük bir değişime gidebilirler. Düğün ya da nişan için hazır olanların takip etmeleri gereken uzun bir yapılacaklar listesi onları bekliyor olacak, onlar için daha iyi bir ay olmadı.

Haziran 2019 Aylık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu Haziran 2019 Aylık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Merhaba güneş! Bu hafta enerjiniz dolup taşabilir. Küçük sorunları da olsa yaşamda ilerlemek için çok fazla güç kazanacaksınız. Sevginiz ve ilişkileriniz çok daha samimi olacak. Sadece bu değil, bu dönemde beklemediğiniz teklifler alabilirsiniz; önünüzde diz çökmeyi planlayan biri olabilir!

Düzenli diyetinizi kontrol altında tutun, başaracaksınız! Yeni iş ve yeni başlangıçlar karşınıza çıkabilir, zeminde kargaşa ve karmaşa olmadan ayaklarınızı sağlam bastığınızdan emin olun. Okula giden çocukların dikkate ihtiyacı var; Çalışma akşamlarını onlarla geçirmeyi deneyin; okulda başarılı olmaktan çok mutlu olacaklar. 

Mülk açısından önemli bir dönüm noktası sizi bekliyor olabilir. Bu alanlar çok önemlidir ve herhangi birine yatırım yaparken çok dikkatli olmalısınız. Evlilikler ve aşk ilişkileri için zor bir ay olabilir. Ayın sonlarına doğru verimli çözümler size yaklaşıyor gibi görünüyor. 

Yengeç  Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Bu ayın ilk 22 günü sizin için süper ivmeli olabilir. Kendinizi yüksek zihinsel, iş ve fiziksel kapasite standartlarını geçerken göreceksiniz ve daha fazla ilerleme kaydedeceksiniz. 8 gün boyunca mide ya da karaciğeriniz ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz sadece bu dönemde iş yerinde tam verimli çalışamayabilirsiniz. Ayrıca, ilk 15 gün işte düzgün olmayacak; ama geri kalan 15 gün çok verimli olacaktır; iş için yurtdışına çıkma şansınız yüksek. Bir girişimde bulunan insanlar, ayın ilk 10 günü boyunca zorluklarla karşılaşabilirler, ancak geri kalan 20 gün renkli bir gökkuşağı onları bekliyor olacaktır.

Ailenizle kaliteli zaman geçireceğiniz bir ay, ancak son on gün size zihinsel gerginlik ve huzursuzluk verebilir. 1-4 ve 27-30. çocuklarınızın sağlığı ve eğitimleri için iyi bir zaman dilimi gibi görünüyor. Mülkiyet ve servet dalgaları ayın ilk 22 günü sizin lehinize olabilir. 5-26 Haziran tarihleri ​​arasında, evlilerde cinsel yaşam için baştan çıkarıcı bir zaman olmayacak, ancak iyi olan bu tarihlerden önce / sonra, çiftler arasındaki romantizm üst düzeyde olacaktır.

Aslan Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Bu ay iyi şans ve zindelik zamanı. Kendine olan güven ve dürüstlüğündeki yüksek artışla, sizin için kazan-kazan durumu başlayabilir. Bir spora katılıyorsanız, kazanan siz olursunuz. Bu durum, çalışma kapasitenizi geliştirecek ve ilerleyeceksiniz.

Karaciğeriniz, bağırsaklarınız ve diğer sindirim organlarınızda bir hastalık oluşturabilir; yediğiniz her şeye çok dikkat edin. 9-14 ve 17-30 Haziran tarihleri, iş açısından çok verimlidir. 1 - 8 ve 15'inci, 16'ncı günler ise sıkıcı görünüyor. Ayın başından sonuna doğru genel anlamda yükselen bir ivme görebilirsiniz.

Ayın ilk ve son 4 günü ailede unutulmaz gülüşler yaşanacaktır; gerçek bir neşe dönemi!  Ayın ilk 15 günü sağlık, barış ve aile refahı açısından çok faydalı geçebilir. 22-30 Haziran, genel anlamda pozitifliği ve refahı arttırmanın en iyi zamanı. Bu noktada yeni ilişkiler başlatabilirsiniz. Zenginlik ve mülk konuları, ilk hafta boyunca pürüzsüz olabilir, ancak daha sonra sorunlara yol açabilir. 22-30 tarihleri arasında herhangi bir anlaşmaya dikkat edin. Öğrenciler Haziranda pek çok iniş ve çıkışlar yaşayabilirler; ancak ay sonunda iyi sonuçlar alabileceklerdir. 

Başak Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Başak, neden sağlık sorunlarından habersizsin? Bu ay karaciğer, böbrek, bağırsaklar ve sindirim sisteminin tamamı için özel dikkat göstermeniz gerekiyor. İşinizin cephesinde ilginizi çekmiyor olsa da, 9-14 ve 17-30 tarihleri arasında biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. 

Bu dönemde yurtdışına çıkma şansı çok yüksektir. İş açısından ilk 15 gün verimli olmazken, geri kalan 15 gün faydalı olacaktır. Finansal cephede, 1-4 Haziran ve 27-30 Haziran tarihleri, en uygun olan iki dönemdir. İlk 15 gün mülk / servet cephesinde çok verimli olmayabilir.

Ay boyunca belli aralıklarla öğrenciler çalışmalarında başarılı olabilecekler. Konsantrasyon için bazı araştırma ve girişimleri olabilir. 1 - 8 Haziran tarihleri ​​arasında, öğrenciler için verimli zamanlara ulaşılamayabilir ve öğrenciler eşsiz özverilerini kaybetme eğilimine girerler. İlk 22 gün, evli çiftler için samimi ve heyecan dolu olacaktır. 

Haziran 2019 Aylık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu Haziran 2019 Aylık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Yılın 5 ayını başarıyla tamamladın ve bu ay da sizin için gökten iyi şanslar yağabilir. Kişisel açıdan, bu ay ruh halinizi aydınlatacak ve en iyisini aramaya çalışacaksınız. Güzellik bakımları ve kişilik gelişimi dersleri sizin için yeni girişimleriniz olacaktır.

Aşk oku size denk gelebilir ve yeni bir aşk hikayesi sizin için heyecan verici bir şekilde başlayabilir.. Ayrıca, zaten bir aşkınız hali hazırda var ise, düğümler ikiniz arasında daha da güçlenecektir. Eşiniz arasında özveri ve fedakarlık duygusu artacaktır. 

Herhangi bir yasal / mahkeme projesinin beklemede olması durumunda, bu ayın sonuna kadar bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Eğitiminize odaklanın ve gerçek arkadaşlarınızı ve düşmanlarınızı tanımlarken çok dikkatli olun. Bu ayki harcamalarınız artacak ve sürpriz bir misafir sizi ziyaret edecektir.

Akrep Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Bu ay, aşk ilişkiniz yükseklerden uçacak ve bir düğün planlıyorsanız çok verimli bir zaman geçireceksiniz. Aile, arkadaşlar ve diğer hassas konularla ilgili olarak takip edilecek harcama listesine hazır olun. Isıdan kaynaklanan cilt hastalıkları konularında çok dikkatli olmanız gereken bir aydır. Hafif bir mideyle, sağlık cephesindeki sorunları hafifletebilirsiniz. 

İş cephesinde, zarar olmasa bile, hiçbir şekilde belirgin kâr görülmeyebilir. Hükümetle işbirliği yapıyorsanız veya sözleşmeleri imzalarsanız, az da olsa kar elde etme şansınız olabilir; ancak sözleşmelerde gecikmeler de yaşanabilir. Hükümet yetkilileriyle tartışmalar yaşanmamalıdır. Patronlardan yakın bir şekilde rehberlik hizmeti önerilir. 

Eğer çocuklar konusunda stres ve endişeniz varsa, derin bir nefes alın ve bir uzmana danışın. Ay boyunca kâr, çok belirgin bir unsur değildir, ancak finansal istikrar görülmektedir. Ancak çocuklarla ilgili durumlar net bir şekilde pozitif yönde artış gösterecektir.

Yay Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Yaylar için, bu ay sonuncusuyla karşılaştırıldığında harika bir başlangıca tanık olacak! Eşsiz coşkunuz ve öz güveninizle, size verilen tüm görevleri başarabileceksiniz. Sağlık ve finans cephesinde, sakin olun ve para akışını iyi yönetin. Eğitim hattında olan insanlar veya profesyonel bir kursa devam eden öğrenciler en iyi zamana şahit olabilirler. 

İlişki içerisindeki çiftlerin, bir sonraki adım için düşünmeleri ve birbirlerinden vazgeçmemeleri şiddetle tavsiye edilir; Bir düğümü bağlamanın, çözmeden her zaman zor olduğunu unutmayın. Kısacası evlilik ve kişisel yaşam, geçen aya kıyasla çok belirgin bir artış gösterecektir. 

Kariyer cephesinde, geleceğiniz oldukça parlak olabilir ancak arazi / mülk satın almayı planlıyorsanız, acele etmeden önce durumu analiz edin; Haziran sizin için ödüllendirici olabilir. Daha büyük bir değişiklik gerekli değildir, ancak yeni iş seçeneklerini denemek faydalı olacaktır. Mülk alım / satımından önce düşünmek için kendinize biraz zaman ayırın. 

Haziran 2019 Aylık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Haziran 2019 Aylık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Enerji bombası gibi gezeceğiniz bir ay! Bu ay sağlık açısından sizin için sıkıntısız geçebilir. Eğitim alanında rekabetçi sınavlarda, değişik renkler ile karşılaşacaksınız. Bazılarında çok başarılı bazılarında ise oldukça başarısız! 

Çalışanlar, ayın ilk 4 ve son 4 günlerini çok faydalı geçirebilirler. 4 - 14 ve 21 - 30. günler başarı için iki çok verimli bir dönem olacaktır. 9-14 ve 21-30. günler ise, aileniz ve çocuklarınızla gerçekten neşeli zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu ay genel anlamda sakin kalmak zorunda kalacağınız bir ay olacaktır. 

İlk on beş gün boyunca, eviniz refah dolu olacak ve sözünüzün geçtiği saygı dolu bir dönem olacaktır. Evlilik hayatını tercih eden Oğlakların, bu seçimlerinden pişman olmayacağı bir ay olacaktır. Hayatınızdaki yüksek engelleri aşmanın ve güneş gibi parıldamanın tam zamanı! 

Kova Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Yakın zamanda bir pozitiflik, coşku ve spontanlık çiçeğinde çiçek açacaksınız; Bu durum, hayatınızı gökkuşağı rengine boyayacaktır. Finansal durumunuz daha iyi bir aşama görecek ve yeni gelir kaynakları üretilecektir. Sosyal, finansal ve aile ilişkileri de daha iyi bir aşamaya tanıklık edecektir. 

Hayatınızda uzun süredir kaybedilen ve taze kan getirecek olan, enerji sütunlarınızı oluşturacaksınız. Eski arkadaşlar gelecek ve eski hatıraların küçük sevinçleri tüm ayınızı aydınlatacaktır. Bu aynı zamanda içinizdeki enerjiyi ve coşkuyu canlandıracak ve çocuklarınızın düğünü için çok çalışabileceksiniz. Ailedeki yeni bağlarla, etrafta mutluluk saçacaksınız.

Hizmet sektöründeki insanlar mantıklı kararlar ile başarılı bir yola girecekler. 

Yurtdışında çalışmak için başvuru şansınız var. Bekleyen çalışmalarınız sonunda nihayet bulabilir. Aşık Kovalar, ani tekliflerle tüm ayı güzelleştirebilirler. Çok çalışan öğrenciler, Yurtdışında daha yüksek çalışmalar için sınavları geçebilirler. 

Balık Burcu Haziran 2019 Aylık Yorumları

Sağlık açısından bu ay en iyi ayınız olabilir. Kalp, karaciğer, göğüs, bağırsaklardaki mikrop gibi küçük hastalıklar ilk on beş gün boyunca vücudunuzu rahatsız edebilir; Ancak, kalan 15 gün pürüzsüz geçecektir.

Bu ayın ilk 22 günü kariyer cephesinde gerçekten faydalı olacaktır; Bu süre zarfında, işi bir konumdan diğerine taşımayı planlayabilirsiniz. Özellikle bir işte çalışıyorsanız, ayın son 8 günü gerçekten verimli olabilir. İş dünyası için, ilk 4 gün ve son 4 gün çok verimli olacaktır. Mali cephede, sorumlulukları sadece ayın ikinci ve dördüncü haftasında almanız önerilir.

Ayın birinci, üçüncü ve beşinci haftasında, gerginlik, zihinsel stres ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bekleyen sorunlar bir olumsuzluk katmanı oluşturabilir. Bu senin nihai sabır ve sakinlik sınavın olacaktır. Mülk durumları ile ilgili ani kararlar almaktan kaçının. Mahkeme davaları ve yasal konular uzayacak ve yorucu olacaktır. Öğrenciler için genel olarak çalışmalarının düzenli gittiği bir ay olacaktır.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



29 Nisan - 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Haziran 2019 Aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar