Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Burçlara göre en güzel babalar günü hediyeleri : Oğlak burcuna babalar günü hediyesi

Annelerimiz kadar değerli bir diğer varlığımız Babablarımızın da babalar günü kutlu olsun.. Her yıl Haziran ayının 3. haftasına denk gelen pazar günü kutlanan babalar günü bu yıl 17 Haziran 2018 pazar günü kutlanacak...Bu anlamlı günde babanıza ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız burcunun özellikleri size yardımcı olacaktır. İşte babası Oğlak burcu olan okuyucularımız için en iyi seçenekler...

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2018 16:14

Her yıl haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü, bu yıl da 18 Haziran Pazar günü kutlanacak. İnsanlar, bu anlamlı güne az bir zaman kalmasıyla birlikte, ‘en güzel Babalar Günü hediye tavsiyeleri'ne ihtiyaç duymaya başladı. Aslında böyle günlerde içten bir sarılma veya bir çift güzel söz, bütün hediyelerin ötesine geçebiliyor. Fakat hatıra olması açısından da hediyeler olmazsa olmaz bir nitelik taşıyor. Söz konusu babalara alınacak hediye olunca, birçok seçeneğin olduğunu söylemek mümkün.



Babanızın burcu ona alacağınız hediye seçiminde size yardımcı olabilir.İşte babası Oğlak burcu olan okuyucularımız için en iyi seçenekler...

OĞLAK BURCUNA NE HEDİYE ALINIR? (22 Aralık - 19 Ocak)





Tutumlu, sorumluluk sahibi ve kuralcı oğlaklar için kullanışlılık en önemli kısımdır. Bu yüzden eğer bir oğlağa hediye alıcaksan işe yarayan ve uzun süre kullanılacak birşey olması gerekmektedir.Her ortamda ciddi ve uyumlu giyinirler ve en sevdiği renkler koyu kahverengi,siyah ve gridir bu yüzden kıyafet almayı tercih ederseniz belirttiğim renklerde ve sadelikte olmasına dikkat edin.





Zamana ve geçmişe çok önem veren oğlak erkeği içinse;





- Antika eşyalar,





- Deri cüzdan, deri çanta,





- Fonksiyonel bir kalem, 





- Satranç takımı, 





- Duvar veya masa saati, 





- Kol saati ilgilerini çekecektir.

YAY BURCUNA NE HEDİYE ALINIR? (22 Kasım 21 Aralık)

AKREP BURCUNA NE HEDİYE ALINIR? ( 23 Ekim - 21 Kasım) 

TERAZİ BURCUNA NE HEDİYE ALINIR? (23 Eylül- 22 Ekim )



 

BAŞAK BURCUNA NE HEDİYE ALINIR? (23 Ağustos - 22 Eylül)

ASLAN BURCUNA NE HEDİYE ALINIR? (23 Temmuz - 22 ağustos)

YENGEÇ BURCUNA NE HEDİYE ALINIR? (22 Haziran - 22 Temmuz)





İKİZLER BURCUNA NE HEDİYE ALINIR?

BOĞA BURCUNA BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ  (20 Nisan - 20 Mayıs)



 

Burçlara göre en güzel babalar günü hediyeleri : Koç burcuna babalar günü hediyesi

İŞTE BABALAR GÜNÜNÜN TARİHÇESİ 

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910′da Washington’un Spokane şehrinde kutlanmış. Günümüzde de neredeyse tüm dünyada kutlanan Babalar Günü Haziran ayının 3 haftasındaki pazar günü kutlanıyor. Bu yıl babalar gününün bayramın 3. gününe denk geldiğini de unutmayın. İşte Babalar Günü’nün 2018 yılı için tam tarihi ve geçmiş tarihçesi…

Bu yıl (2018) babalar günü ne zaman?

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kutlanan Babalar Günü, geleneksel olarak her haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. Bu bilgiler doğrultusunda Babalar günü bu yıl yani 2018'de 17 Haziran Pazar günü yani yarın kutlanacak.

BABALAR GÜNÜ TARİHÇESİ

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Dodd'un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü.Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır.1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş; ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir.

Babalar Günü bildirisini yayınlayan ilk ABD başkanı  Lyndon Johnson olmuştur

1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edilmiştir.

BURÇLARA GÖRE EN İYİ BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ


Yorumlar