Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Bu hafta burları neler bekliyor? İşte 21-27 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları- Astroloji

Haftaya etkili bir “Ay Tutulması” ile başlıyoruz…Tutulmaların etkileri sadece yaşandıkları anda hissedilmez, daha önce başlar ve uzun süre devam eder. Dolayısıyla, sadece bu haftanın değil, geçtiğimiz haftaların ve hatta önümüzdeki haftaların da konusu bu Tutulmanın kişisel doğum haritalarımızda denk geldiği evin temalarında gerçekleşir.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 09:41

21 Ocak Pazartesi yaşanacak “Süper, Kanlı, Kurt, Tam Ay Tutulması” pazartesi İstanbul saati ile sabah 6:34’te başlayacak. 7:41’de Dünya’nın gölgesi ayın üzerini kaplayacak ve Tutulma 8:43’e kadar devam edecek. Bu Ay Tutulması ve Dolunay, 0°Aslan ve 0° Kova aksında meydana gelecek. Dolunaylar, Ay ve Güneş’in konumları itibari ile duygularımız ve mantığımız arasında sıkışmış gibi hissettiğimiz, çoğu zaman duygularımızın yönetimini tam olarak mantığımızla yapamadığımız, çoğunlukla biraz gergin davranışlar sergilediğimiz dönemler olarak kabul edilir. Kapanışları, hayatımızdan çıkarmak istediğimiz konuları net olarak anlamamızı sağlayan dönemlerdir.



Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü olayı, Güneş’in Oğlak burcundan ayrılıp, Kova Burcuna geçişi olacak. Kova burcundakilerin dönemi başlıyor…Hem de kuvvetli bir Tam Ay tutulması ile…Detayları aşağıda…

İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….



YORUMLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar