Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Astrolog Deniz Erin’den 2019 şubat ayı burç yorumları

Şubat ayında hangi burçları, ne gibi sürprizler bekliyor? Kimler ayın en şanslı burçları, kimlerin bu ay başı biraz daha ağrıyacak? İşte Astrolog Deniz Erin farkıyla merak edilen şubat ayı burç yorumları…

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 16:00

ŞUBATIN İLK HAFTASINA DİKKAT!

KOÇ BURCU

Koçlar, şubat ayının ilk haftasına biraz gergin başlayacak. Ancak asla morallerini bozmasınlar. Bu aya öyle güzel gelişmelerle başlayacaklar ki… Sosyal çevrelerinin son derece artacağı, bununla birlikte de önemli kişilerden destek alacakları bir ay olacak onlar için. Parasal anlamda beklentilerinin gerçekleşeceği ve şanslarının attığı da bir döneme girecekler. Aşk konusunda uzun zamandır bekledikleri gerçek aşkı bulabilirler. Sağlık konusunda ise kulak, burun ve boğaz rahatsızlıklarına dikkat!

BOĞALARA SÜRPRİZ VAR

BOĞA BURCU

Boğalar, bu ay iş konusunda güçlü kişilerle işbirliği yapacak. Yani, iş anlamında başarıya biraz daha yaklaşacaklar. Şubat ayında karşılarına çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Sosyal hayatlarındaki bağlantılar, iş konusunda da sürpriz üstüne sürprizler getirecek onlara. Parasal anlamda hiç beklemedikleri kaynaklardan da destek alabilirler. Aşk konusunda önümüzdeki 6 ay içinde evlilik kararı alabilirler. İlişkisi olmayanlara ise öyle güzel bir aşk görüyorum ki… Artık hak ettikleri aşk onlarla olacak.

KARA BULUTLAR YOK OLUYOR

İKİZLER BURCU

İkizler burcu için şubat ayının 2’nci haftası biraz inişli çıkışlı olsa da, bu ay fırsat evresi onlarla olacak. İlk iki hafta stresten, tartışmadan ve takıntılarından uzak kalmalarını tavsiye ediyorum.  Bu ay özellikle yurt dışı bağlantıları olabilir, yabancı kişilerle ve kariyerleriyle ilgili yeni başlangıçlar da yapabilirler bu da eğitime başlama kararını beraberinde getirebilir. Üzerlerindeki kara bulutlar da bu ay kalkıyor sanki… Şubat ayında daha olumlu ve pozitif düşünürlerse değmeyin keyiflerine diyorum... Sağlık konusunda bir hayli dikkatli olsunlar. Özellikle de enfeksiyonel rahatsızlıklara dikkat!

AŞKIN KAPILARI AÇILIYOR

YENGEÇ BURCU

Yengeçler, şubat ayına öyle güzel bir enerjiyle başlayacak ki… Önümüzdeki evrede onlara aşkın kapıları açılıyor. Gökyüzü yine onlara torpil yapacak gibi gözüküyor. İş ve para anlamında iletişimin bir hayli artacağı bir dönemde olacaklar. Bu dönem içerisinde midelerine dikkat etmelerini tavsiye ediyorum. Ruhsal anlamda ise kendilerini rahatlatacak aktivitelerde bulunmalılar. Soğuk hava şartları Yengeçleri olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Bu nedenle gerekli önlemleri de almalılar. Sağlık kontrollerini de aksatmamalarını öneriyorum.

YENİ BİR HAYATA HAZIR OLUN!

ASLAN BURCU

Aslanların aşk hayatlarında birtakım değişimler yaşanacak, bu duruma hazırlıklı olmalarını istiyorum. Hayatlarıyla ilgili evlilik kararı alabilirler. Bu ay kendilerine çeki düzen verecekler. Adeta bambaşka biri olacaklar. İnsanların ne dediğini bıraksınlar, hayatlarındaki insanla mutluluğun tadını çıkarsınlar. İş ve para anlamında ise şans onlarla olacak. Yeni ortaklıklar ve yeni iş bağlantıları içerisinde de olabilirler. Yeni bir enerjiye ve yeni hayatlarına hazır olsunlar. Artık onlar için ayağa kalkma zamanı. Sağlık konusunda ise eklem ağrılarına ve ufak kazalara dikkat!

BAŞAKLARI ZOR BİR AY BEKLİYOR

BAŞAK BURCU

Başak burcu, bu aya iş ve para anlamında yeni başlangıçlarla başlayabilir. İletişimlerinin de son derece hareketli olduğu bir döneme girecekler.  Bu ay zor bir dönem içerisinde kendilerini bulabilirler. Özellikle de iş ve para konusunda mücadele edebilirler. Sağlık sorunu olanlar bu ay sağlık sorunlarıyla bir hayli uğraşacak. Ancak yine de motivasyonlarını düşürmemelerini tavsiye ediyorum. Enerjisi iyi gelen insanlarla bir arada olup onlardan destek alabilirler. Aşk konusunda ise ilişkilerde sonlanma yaşanabilir. Unutmasınlar ki, her son yeni bir başlangıçtır. Bu ay bol dua edip meditasyon yapmalarını tavsiye ediyorum.

TERAZİLER YAŞADI!

TERAZİ BURCU

Teraziler bu ay hedeflerinden asla taviz vermeyecek. İş konusunda güçlü pozisyonlarda olacakları, bu sayede de önemli işlere imza atacakları bir dönem onları bekliyor olacak. Hayatlarında başarı merdivenlerini hızla tırmanacakları bir evre olacak onlar için. İş hayatlarında iletişimin bir hayli artacağı bu dönemi iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Aşk hayatlarında ise keyif alacakları bir döneme girecekler. Aşk isteyen Teraziler hazır olsun, onlara muhteşem bir aşk gelecek… Çocuk sahibi olmak isteyenler de bu ay olabilir. Ayrıca negatif enerjiden uzak kalmalarını istiyorum. Meditasyon ve arınmayı ihmal etmemeleri gereken bir ay onları bekliyor.

ŞANSLARI DÖNÜYOR

AKREP BURCU

Akrepler, şubat ayına sürprizlerle başlayacak. Şansları öyle bir dönecek ki, adeta üzerlerinden bir yük kalkacak. Bu dönem içerisinde ev, eşya değiştirebilir ya da ev satın alabilirler. Özellikle de aile hayatlarının ön planda olacağı bir dönemdeler. Heyecan, duygusallık ve aşk geliyor, hazır olsunlar… İş ve para anlamında kendileriyle ilgili değişim dönüşüm yaşayabilirler ya da yeni bir iş başlangıcı yapabilirler. Sağlık konusunda ise özellikle boğaz ağrılarına dikkat etsinler, soğuk havalar dengelerini bozabilir. Beslenmelerine de özellikle dikkat etsinler. Sindirim sistemlerine zarar verecek yiyeceklerden de uzak dursunlar. Onlara enerji dolu bir ay diliyorum.

GERGİN ORTAMLARDAN UZAK DURUN!

YAY BURCU

Yaylar bu ay içerisinde seyahate çıkabilir, yeni şeyler öğrenmek isteyebilir ve eğitim almayı düşünebilir. Aşk hayatlarında kendilerine kötü gelen her şey bir anda düzelebilir ve artık mutluluğu tadabilirler. Enerji dolu bir ay onları bekliyor olacak. Ayrıca bu ay hep hesap kitap içerisinde olacaklar. Gergin ortamlardan da uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Bu durum sinir sistemlerinin zarar görmemesine yardımcı olacaktır. Bu ay, zihinsel anlamda kendilerini bir hayli yorgun hissedebilirler. Yeterince dinlenmeleri ve uykularını düzene sokmaları gerekiyor. Değişen hava şartları grip olmalarına neden olabilir, dikkatli olsunlar.

OĞLAKLAR BU AY DAHA CESARETLİ!

OĞLAK BURCU

Oğlakların bu ay, iş konusunda cesaretleri bir hayli artıyor. Yeni birtakım girişimlere imza atabilirler. Parasal kaynaklarının ön planda olacağı bir evreye giriyorlar. Birlikte oldukları kişilerle güçlerini birleştirmek mutluluğu da beraberinde getirecektir. Sağlık konusunda hem kemikleri hem de dişleri sağlamlaştırmak için gerekli olan vitaminleri almalarını tavsiye ediyorum. Spor yapmaya özen göstersinler, uykularını da düzene soksunlar. Eğer kendilerini gereksiz yere çok fazla yormazlarsa bu ayı büyük sağlık sorunları yaşamadan atlatabilirler. Aksi durumda iskelet sistemleriyle ilgili birtakım sıkıntılar meydana gelebilir.

KOVALAR YENİLENİYOR

KOVA BURCU

Kovalar, şubat ayının ilk haftasına gergin ve negatif bir enerjiyle başlayacak olsa da 2’nci hafta kendilerini yenileyebilmek adına girişimlerde bulunabilir. Bedenlerini, düşüncelerini ve hayatlarını tamamen yenileyebilirler. Bir hayli güzel bir döneme adım atacaklar. Pozitif düşünürlerse her şey muhteşem olacak ve bu ay yepyeni biri olacaklar. Aşk hayatlarında karar dönemi geçirebilirler. Kariyerlerinde şu ana kadar istedikleri ne varsa bunu bir anda gerçekleştirebilirler. Belki de terfi edebilirler. Sağlık konusunda ise iskelet sistemlerini zora sokacak hareketlerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum.

BALIKLAR İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

BALIK BURCU

Balıklar, şubat ayı itibariyle önümüzdeki 6 ay boyunca farkındalık duygularının artacağı bir döneme girecek. Yani, Balıkların hayatlarında yeni bir dönem başlıyor olacak. Özellikle ruh ve bedenlerini dinlemek isteyecekleri bu ayda yeni kararlar alabilirler. Dış görünüşlerinde de değişiklikler yaparak kendilerini ön plana çıkarabilirler. Bu enerji onlara bir hayli keyif ve özgüven getirebilir. Bu ay kıskanç bakışlara da maruz kalacaklar. Negatif insanlardan uzak durmalarını,  bol dua edip meditasyon yapmalarını tavsiye ederim. Aşk konusunda ise şansları bir hayli artacak.

DENİZ ERİN KİMDİR?


Yorumlar