Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

9 Nisan 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

9 Nisan 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 9 Nisan 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2019 23:05

9 Nisan 2019 Salı günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 9 Nisan 2019 Salı Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 9 Nisan 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

9 Nisan 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, sonunda partnerinizi görmezden geldiğinizi farkedebilirsiniz! Ve şimdi telafi etme zamanı geldi. Tüm gününüzü partnerinizin gönlünü nasıl alacağınız ile ilgili planlar yaparak geçirebilirsiniz. Bu size biraz pahalıya mal olabilir. En iyi restoranda bir akşam yemeği ya da meşhur bir gösteri olabilir. Çabalarınız sonuç verecektir.

9 Nisan 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yolcu yolunda gerek! Bugün kısa bir yolculuk için bavulu toplamanız gerekebilir. Ancak öncesinde yolculuk rotanızda ufak değişiklikler yapmanız gerekebilir. Orjinal plana bağlı kalırsanız, günün sonunda pişman olabilirsiniz. Yolculuk boyunca dinleyeceğiniz, en sevdiğiniz müzik listesini hazırlamayı unutmayın.

9 Nisan 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Fiziksel görünümünüz ve tavırlarınız ile ilgili, bugün kendinizde çok ciddi gelişmelere şahit olabilirsiniz. Bakımlı haliniz, herkesin dikkatini çekiyor. Hem işyerinde hem de sosyal toplantılarda insanları zekâ ve bilgeliğiniz ile büyüleyeceksiniz. İkili ilişkilerde de romantizm zirveye ulaşabilir.



9 Nisan 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yaratıcı düşünce tarzınız dikkat çekiyor. Yeni fikirlerinize, meslektaşlarınızdan yoğun ilgi görebilir. Onlar da bu fikirleri geliştirmek için önerilerde bulunabilirler. Yeni iş arayanların, iş görüşmelerinde şansları oldukça yüksek olacaktır. Kısacası verimli bir gün sizi bekliyor olabilir.



9 Nisan 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hayat hep bir denge içindedir. Mutluluk ve hüzün, insanın yaşamı boyunca dengede kalır. Gününüz bugün sıkıcı ve moral bozucu başlayabilir. Ama akşam heyecan verici ve neşeli saatler sizi bekliyor olacaktır. Kraliyet ailesinden biri gibi muamele gördüğünüz aileniz ve arkadaşlarınız ile etrafınızı kuşatın. Beklentilerinizi Kaf Dağı’nda tutmazsanız, hayattan zevk alabileceğinizi unutmayın.



9 Nisan 2019 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yeni tanıştığınız herkese, yaşadığınız her olaya karşı ön yargılı davranıyorsunuz. Bunun yerine kendinizi kontrol edip; sevgi, şefkat ve iyi niyet barındırmaya çalışmanız gerekir. Olumsuzluktan uzak durun, bu sizi bir süre sonra boğar. İnançlarınızı destekleyecek kadar cesaretiniz olsun.

9 Nisan 2019 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bazı günler yeni fikirlerle uyanabiliyorsunuz. Bugün, o günlerden biri olabilir. Bugün zeki ve titiz planlar yapabilirsiniz. Özellikle serbest meslek sahibi iseniz, yeni iş planlarına başlamak için çok yerinde bir zaman olabilir. Etrafındaki insanlardan çok daha iyi ve net düzeyde düşünebiliyorsunuz. Ancak işleriniz ile aileniz arasındaki o önemli dengeyi kurmanızı öneririz.

9 Nisan 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Özellikle iş dünyasında olanları keyifli bir gün bekliyor. Çok güzel fırsatlar kapınıza kadar gelebilir. Bu fırsatları iyi değerlendirmeniz demek, bir sürü yeni iyi iş demektir. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve tahtınızı hazırlayın. Bu fırsatlar insanın nadiren karşılaşacağı fırsatlardır; başarılı olmak zorundasınız!



9 Nisan 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün bir ikilemdesiniz. Kendinizi bu kavşaklarda ayakta tutmanız gerekir. Bazen tercihler, hayatınızın dönüm noktaları olurlar. Bugünkü ikileminiz; yangını söndürmek ve yangına körükle gitmek arasındaki fark kadar bariz. Akıllı davranın ve “deneyimli kişi” rozetini alın.

9 Nisan 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün finansal dengenizde sapmalar gerçekleşebilir. Hesap bakiyenizi yükseltmek ve tüm borçları sildirmek istiyorsanız; yapılması gerekenleri geciktirmeden gerçekleştirin. Günün ilerleyen saatlerinde mutlu olacaksınız ve sevdikleriniz ile beraber keyif alacaksınız. Ancak tüm bunlara rağmen boş vaktiniz olacak ve özellikle eğlence etkinlikleri için gereksiz harcamalara maruz kalacaksınız. Önümüzdeki günlerde tekrar bir finansal kriz yaşamamak için paranızı ihtiyatla harcayın.

9 Nisan 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Gün, rekabet günüdür. Herkes pastadan kendine düşen payı elbet alacak. Ama en büyük dilim neden sizin olmasın ki? Asla yenilgiyi kabul edecek bir bünyeye sahip değilsiniz. Rakiplerinize meydan okuyun ve başarınızı altın harflerle yazdırmak için elinizden geleni yapın.

9 Nisan 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Gününüz çok tatmin edici görünmese de beklentilerinizi düşük tutmak, hayal kırıklığınızı azaltmanıza yardımcı olacaktır. Ancak gününüzün iç karartıcı olduğu kadar, akşamınız keyifli ve canlı geçebilir. Eğlenceli bir partiye katılarak günün stresini atmanızı tavsiye ederiz.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Nisan  – 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar