Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 1 Nisan -7 Nisan 2019 haftalık burç yorumları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 20:52

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 8 Nisan - 14 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 8 Nisan - 14 Nisan 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

İkili ilişkilerde bu hafta boyunca pek çok iniş - çıkışlar yaşayabilirsiniz. Farklılıkları önlemek için eşinize güvenmeniz önerilir. Babanızla ilişkiniz de strese girebilir. Sağlığınız ile ilgili, bu hafta soğuk algınlığı, öksürük veya diğer küçük hastalıklar yaşanabilir. Bu süre zarfında bir iş gezisine gidebilirsiniz. İş yapan insanlar için bu hafta çok fazla süprizler olabilir. İşinizden elde ettiğiniz gelir bu hafta gerçekten sizi şaşırtabilir. Aile üyelerinizden tam destek almanız muhtemeldir. Bu süre zarfında yeni bir mülk, ev, ofis veya evinizi dekore etmekle ilgili harcama yapmanız muhtemeldir. Bu hafta öğrencilerin lehine ilerleyebilir. Spor faaliyetleriyle, çalışma dengesini kuran öğrencilerin yüzleri bu hafta gülebilir. Yüksek öğrenimdeki öğrenciler, özellikle hukuk öğrencileri bu haftayı sıkıntısız geçirebilirler. Eşinizle olan ilişkiniz bu hafta daha samimi olacaktır. Evlilik hayatının sizi çok mutlu ettiği bir hafta olabilir. Genel olarak, bu hafta sizin için oldukça olumlu olacaktır. 

Boğa Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın başlangıcı sağlığınız için sorunsuz olabilir. Ama son günlere doğru stres, endişe ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Bu süre zarfında iş yükünüz artabilir. Çocuklarınız bu hafta boyunca ilerleme kaydedebilirler ve bu sizi gerçekten mutlu edebilir. Bebek isteyen evli çiftler bu hafta başarılı olabilirler. Yüksek öğrenimdeki öğrencilerin, kendilerinden beklenen sonuçları alabilmek için gerçekten çok çalışmaları gerekir. Eğer bir medya işiniz varsa ya da bir oyuncuysanız, bu hafta sizin için oldukça olumlu sonuçlar verecektir. Sözlerinizin karşınızdakine zarar verme gücüne sahip olabileceğinden, bu hafta öfkenizi kontrol etmeniz önerilir. Bu haftanın sonu size o kadar iyi gelmeyebilir. Bu süre zarfında annenizin sağlığı için de endişe edebilirsiniz. Bu süre zarfında babanızla bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz de yüksek. İkili ilişkiniz, bu hafta sorunsuz olabilir. Sonuçlardan kaçınmak için bu haftanın son günlerinde herhangi bir gezi planlamamanız önerilir.

8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta fiziksel ve zihinsel sağlığınız açısından güzel bir hafta olmayabilir. Sağlığınızda bazı iniş ve çıkışlar yaşanabilir. İlişkiniz, bu hafta olumlu ilerleme kaydedebilir. İlişkinizde herhangi bir sorun varsa, bu süre zarfında çözülebilir. Sağlığınızı korumak için yediklerinize dikkat etmeniz önerilir. Kariyeriniz bu dönemde iniş ve çıkışlarla doludur. Profesyonel ilişkinizi sürdürmek için iş arkadaşlarınıza kibar davranmalısınız. Paranızı yatırım yapmak istiyorsanız, iki kez düşünmeniz önerilir. Bu hafta boyunca herhangi bir finansal işlem yaparken dikkatli olmalısınız. Ailenizle birlikte kaliteli zaman geçirme şansınız olabilir. Çocuğunuzun eğitimi konusunda endişeli hissetme ihtimaliniz yüksek. Mülkiyetle ilgili konularda çok daha dikkatli olmanız gerekir. Öğrenciler, çalışmalarına çok konsantre olacak ve yeni konular öğrenmeye çok hevesli olabilirler. Evlenmek isteyen insanlar bu hafta şanslarını deneyebilirler. Eşinizle olan ilişkiniz güçlenebilir ve bu hafta eşinizle harika romantik anlar geçirebilirsiniz

Yengeç  Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size karmaşık sonuçlar doğurabilir. Bu süre zarfında böbrek, sinir sistemi ve idrar enfeksiyonu ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çalışanlar bu hafta boyunca huzursuzluk ve tembellik hissedebilirler. Kendinizde güven eksikliği hissedebilirsiniz. İşinizde de ilerlemenin yeni yollarını bulacaksınız. Bu hafta işletmeniz için yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. İşinizi büyütmek istiyorsanız, başarılı olabilirsiniz. Finansal istikrarınız artacaktır. Finansal anlamda bu haftanın başlangıcı harika olabilir, ancak bu haftanın son günlerinde temkinli olmanız gerekebilir. Mülkiyetle ilgili konularda da başarılı olmanız muhtemeldir. Evinizde düzenlenen hayırlı bir işlevin olma şansı çok yüksek. Aile hayatınız için harika bir hafta olabilir. Yaşam arkadaşınızla olan ilişkiniz mükemmel olabilir. Siz ve eşiniz birbirinizi anlamaya çalışabilirsiniz. Evlenmek isteyen insanlar bu hafta önemli kararlar alabilirler.

Aslan Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta fiziksel ve zihinsel sağlığınızda sorunlar yaşanabilir. Bu dönemde eller, omuzlar, gözler, eklem ağrıları, böbrekler vb. ile ilgili hastalıklar çıkabilir. Kendinizi daha zayıf hissedebilir, özgüveninizi ve iradenizi de azalma gözlemleyebilirsiniz. Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta yüzünüzü güldüren bir hafta olabilir. Bu süre zarfında geliriniz artacaktır. Çalışanların yeni fırsatlar elde etmesi olasıdır. Hatta bir iş görüşmesi yaptıysanız, bu hafta o iş için seçilebilirsiniz. Bu süre zarfında işiniz genişleyebilir, iş ortağınızla olan bağınız artabilir. Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre içinde geri alabilirsiniz. İşletmenizle ilgili mahkeme sorunları bu süre zarfında çözülebilir. Mülkiyet durumlarında bir artış gözlemlenmeyebilir. Bu hafta boyunca harika ilişkiler kurabilirsiniz. Öğrenciler bu haftayı kendi çıkarları için kullanabilirler.

Başak Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size ortalama sonuçlar getirebilir. Bu hafta evlilik hayatınızın tadını çok iyi çıkarabileceksiniz. Eşinizle olan bağınız artabilir. Siz ve eşiniz sorumluluklarınızı yerine getirmek için birbirinizi destekleyebilirsiniz. Evlenmek isteyen insanlar bu hafta şanslarını deneyebilirler. Yurtdışına çıkmak istiyorsanız, bu hafta bazı mücadelelerle karşı karşıya kalacaksınız. Bu dönemde annenizin sağlığında bazı komplikasyonların olabilir. Kariyeriniz için öngörülü olmanız gerekebilir. Düşmanlarınızın sizi aşağı sürüklemeye çalışma ihtimali vardır, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Evinizi dekore etmek ya da yenilemek için harcama yapmanız muhtemeldir. Siz ve yaşam partneriniz arasında ufak çekişmeler olsa da genel olarak sevginizi ve bağınızı artırabilir. Öğrenciler çalışmalarına yoğunlaşabilir ve ilerleyebilirler. Yabancı ülkelerde eğitim planlıyorsanız, başarı elde edebilirsiniz. Genel olarak, bu hafta size karmaşık sonuçlar ile gelebilir.

8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için iniş ve çıkışlarla dolu olabilir. Rutin hayatınızda bazı sorunların yaşanma olasılığı var. Bazı konular ile ilgili belirsiz hissedebilirsiniz ve kesin bir şekilde karar veremeyebilirsiniz. Bu hafta ilişkinizde ortalama sonuçlar getirebilir. Gerçekten de çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız ve zindeliğiniz ile ilgili de bu hafta size karmaşık sonuçlar getirebilir. Bu süre zarfında gözlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta büyük maddi avantajlar elde edebilirsiniz. Sanatta ya da iç tasarımda kendinizi şımartırsanız, gerçekten mükemmel bir performans sergileyebilirsiniz. Öğrenciler tembelliklerini geride bırakıp tam bir konsantrasyonla çalışmak isteyeceklerdir. Mülkiyetle ilgili konularda, bir süre beklemeniz gerekebilir. Evlenmek isteyen insanlar bu hafta ilk adımlarını atabilirler, ancak sabırlı olmaları gerekebilir. 

Akrep Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ortadaki günlerinde endişeli hissedebilirsiniz. İşinize odaklanmak için kendinizi olumsuz düşüncelerden uzak tutmanız önerilir. Bu hafta boyunca tansiyon, depresyon veya kalp hastalığı ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İşletmeniz ile ilgili bu hafta mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Rutininizi koruyabilirsiniz. Çalışanlar için ise büyük bir değişiklik yoktur. Üstlerinizden büyük destek alabilirsiniz. Aile ile ilgili herhangi bir sorun varsa, bu süre içinde çözülebilir. Arkadaşlarınızla ​​olan bağınız bu hafta harika olabilir. Sonuçlarından kaçınmak için bu dönemde hiçbir şey başlatmamanız tavsiye edilir. İşletmeniz için bu hafta büyük sorumluluklarla ve iş yüküyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu hafta boyunca sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekecektir. Bu süre zarfında beklenen sonuçları almak için öğrencilerin olağanüstü bir şekilde çalışması gerekir.

Yay  Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için bir sürü iniş ve çıkış getirebilir. Sağlığınız ile ilgili bu hafta kritik bir hafta olabilir; sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Bu dönemde, depresyon veya hipertansiyon gibi konularda sorun yaşayabilirsiniz. Finansal olarak, geliriniz ve giderleriniz dengelenir. Aile ile ilgili harcamalarınız olabilir. Paranızı yatırmak için pek çok fırsat elde etmeniz muhtemeldir. Bu süre zarfında paranızı uzun vadeli enstrümanlara veya altına yatırabilirsiniz. Bu hafta araziye veya binaya yatırım yapmaktan kaçınmanız önerilir. Bu süre zarfında ailenizle ilgili meseleler çözülebilir. Ailenizle birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Öğrenciler bu hafta verimli zaman geçirebilirler. İki veya üç gün hariç, bu hafta boyunca sıkı çalışmalarınızdan iyi sonuçlar almanız olasıdır. Evlilik hayatınızda bazı iniş - çıkışlara tanık olabilir. Bu süre zarfında yaşam partnerinizden beklenen desteği alamayabilirsiniz. Seni hayal kırıklığına uğratabilir. İşiniz bu hafta boyunca gelişebilir ve işinizde tanıtımlar yapmanız muhtemeldir. Bu haftanın orta günlerinde eşinize daha yakın olabilir ve ilişkinize yeni bir yön verebilirsiniz. 

8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta zihinsel ve fiziksel sağlığınız ile ilgili pozitif bir hafta olabilir. Herhangi bir hastalığınız varsa, bu süre içinde iyileşebilir. Kariyeriniz ve işiniz ile alakalı bu hafta ortalamada kalabilir. Çalışanlar bu hafta boyunca ortalama sonuçlar alabilir. Bu hafta boyunca işinizden büyük kar elde edemeyebilirsiniz. Yabancı bir ülkeyle ilişkili bir işiniz varsa, kar elde etme ihtimaliniz çok yüksek. Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre içinde geri alabilirsiniz. Miras ile ilgili konular bu hafta lehinize sonuçlanmayabilir. Gayrimenkulle ilgili herhangi bir mahkeme işiniz varsa, gecikebilir. Bu süre zarfında büyük kardeşleriniz, çocuklarınız ve akrabalarınızdan özellikle anne tarafından iyi haberler alabilirsiniz. Evinizde düzenlenen bir hayır işlevinin olma olasılığı yüksektir. Ailenizde büyük mutluluğa tanıklık edebilirsiniz ve çocuklarınızın gelişiminden memnun hissedebilirsiniz. Yüksek öğrenim ve yabancı eğitimdeki öğrenciler bu hafta gerçekten olumlu sonuçlar alabilirler. Evli çiftler için bu hafta ortalamanın üzerinde bir hafta olabilir.

Kova  Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019  Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için harika bir hafta olabilir. Bu süre zarfında ilişkinizin keyfini çıkarabilirsiniz ve evli çiftlerde eşler birbirlerini destekleyebilir. Bu hafta kariyeriniz yükselişte olabilir. Finansal durumunuz daha da güçlenebilir, ayrıca parasal avantajlar elde etmeniz de olasıdır. Sağlığınız için harika bir hafta olabilir ve enerjik kalırsınız. Bu hafta işinizde terfi şansınız var. Aile ile ilgili herhangi bir sorun varsa, barışçıl bir şekilde çözülebilir. İşletmenizi genişletmek için herhangi bir karar verdiyseniz, bu sizin lehinize gelişebilir. İşiniz gerçekten sürpriz bir şekilde ilerleyebilir. Yeni bir üyenin bu dönemde ailenize girme şansı yüksek. Bir akrabanızın evlilik hazırlıkları bu hafta başlayabilir. Öğrenciler bu hafta verimli zaman geçirebilirler. Ancak beklenen sonuçları almak için daha çok çalışmaları gerekecektir. Yabancı eğitime gitmek istiyorsanız, bu hafta başarı elde edebilirsiniz. Bu hafta okuma tarzınızı değiştirebilmeniz koşuluyla çalışmalarınızda destek alabilirsiniz.

Balık  Burcu 8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlıkla ilgili konularda yüzünüz pek gülmeyebilir. Bu hafta sadece bir gün sağlığınızı harika hissedebilirsiniz. Diğer günlerde mideniz, soğuk algınlığınız ve öksürüğünüzle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Verimliliğiniz de düşebilir. Ancak yine de işinizde başarı elde etmenizi engellemeyecektir. Çalışanlar bu haftanın 8 ve 10. günü olumlu sonuçlar alabilirler. Bu süre zarfında bir artış veya prim elde etme ihtimaliniz yüksektir. Evlenmek isteyen bu hafta şanslarını deneyebilirler. İş adamları için bu haftanın üç günü muhteşem geçebilir. İşletmeniz bu dönemde ilerleyebilir. Finansmanla ilgili konularınız için, bu haftanın 10 ila 12'si kritik olabilir ve geliriniz düşebilir. Bu haftanın 8, 10 ve 13. günlerinde mülkle ilgili konularda başarı kazanma ihtimaliniz var. Aile ile ilgili konularda, haftanın üç günü yüzünüz gülse de kalan günler için ek özen göstermeniz gerekebilir. Çocuğunuzun eğitimi ve kariyeri için, ortalama bir hafta olabilir. Bu haftanın başlangıcı öğrenciler için harika olabilir ve bu süre zarfında çalışmalarına yoğunlaşabilirler.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Nisan - 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar