Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

7 Nisan 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

7 Nisan 2019 Pazar burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 7 Nisan 2019 Pazar Burçlar

Abone ol
Abone ol 06 Nisan 2019 23:03

7 Nisan 2019 Pazar günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 6 Nisan 2019 Cumartesi Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 7 Nisan 2019 Pazar Günü Burç yorumlarında neler var 

7 Nisan 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yalnız kalma, kafa dinleme havasındasınız. Bu durum yaşanılan bir hayal kırıklığından kaynaklanabilir. İçinizden geldiği gibi davranabilirsiniz ve böylece daha hızlı toparlayabilirsiniz. Hayat dersinizi alıp yolunuza bakmanızı tavsiye ederiz.

7 Nisan 2019 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün iş ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlerleme öğleden sonra ivmesini azaltabilir. Ama sabahki gelişmeler size büyük ölçüde fayda sağlayacaktır. Finansal fırsatları en iyi şekilde değerlendireceksiniz. İkili ilişkilerde de önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bugün yükselişte olduğunuz bir gün.

7 Nisan 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün önemli toplantıların aynı güne denk geldiğini farkedebilirsiniz. Gününüzün yarısı sunum yapmakla geçebilir. İşlerinizin rayına oturması için bir beyin daha lazım. Meslektaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Akşam partneriniz ile birlikte harika bir yemeği hakettiniz.



7 Nisan 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, zamanınızı iş ve zevk arasında verimli bir şekilde bölebilirsiniz. Bu dengeyi sağlayabileceğiniz nadir günlerden biri olabilir. Büyük iş anlaşmalarını mühürlemeyi ve yeni projeler başlatmayı dört gözle bekliyorsunuz. Eğer öğrenci iseniz, ayrımcılık ve adaletsizliğe karşı sesinizi oldukça yükselteceğiniz bir gün olabilir.



7 Nisan 2019 Pazari Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yakınlarınıza daha da yakın olmaya hazır mısınız? Duygularınızı ve ifadelerinizi net bir şekilde anlayacaklar. İş hayatınızda gayet zevkli bir gün geçirebilirsiniz. Hatta özel hayatınızda da uzun süredir arzu ettiğiniz ilişkiye başlayabilirsiniz. Uzun soluklu ve ‘mutlu son’lu bu dizinin baş karakteri sizsiniz.



7 Nisan 2019 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Mesleki yaşamınız bugün hiç olmadığı kadar yükseliş gösterebilir. Mükemmel planlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz. İşinizi tam bir aşk ile yapacaksınız. Çalışmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı sizin için. Akşam, aileniz sizi herzamanki gibi koşulsuz sevgiye boğabilir.

7 Nisan 2019 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugünlerde hedeflerinizi belirleme konusuna çok yoğunlaştınız. Başarılarınızı arttırmak için sağlam adımlar atmaya hazırsınız. İşler yolunda gidiyor gibi görünüyor ve tüm planlarınız öğleden sonraya güzelce işlendi. Ayrıca, akşam sizin için değerli olan insanlarla beraber olmak isteyeceksiniz. Tüm güzellikleriyle hayatınızın keyfini çıkarın!

7 Nisan 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kendinizi yargılayabilir ve sonucunda davranışlarınızda cesaret verici değişiklikler yapabilirsiniz. Alışkanlıklar zor ölür! Ancak rutininizi geliştirmek için harcadığınız tüm çaba, günün sonunda fazlaca karşılığını verecektir. Yakın arkadaşlarınız ve aileniz, bu kararlarınızdan çok memnun kalabilirler.



7 Nisan 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin otoritenizi sorgulamak kimseye düşmez! Kendi sınırlarınızı zorluyorsunuz.  Meslektaşlarınız ve üstleriniz, yükselişinizi hayran gözlerle seyredecekler. Cüzdanınızın ağırlaşacağı, daha dik yürümeye başlayacağınız günlere hazırlanın. Hatta bugün molada alışveriş mi yapsanız?

7 Nisan 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, iki iç ses arasında debelenebilirsiniz. Biri, sizi herşeyi doğru yapmaya itiyor; diğeri ise, “Dünyayı ben mi kurtaracağım” dedirtiyor. Hangi iç sesinizi seçeceğiniz tamamen size kalmış. Ayrıca bugün evde, aile üyelerinin güvenini kazanmak için çaba harcayacaksınız. İş yerinde herzamanki gibi sıkı bir şekilde çalışıp gerektiğince ödüllendirileceksiniz.

7 Nisan 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Herşey ayarlandı, gitmek için çıldırıyorsunuz! Arkadaşlarınız yeni projelerinizi destekliyor ve patronlarınız projelerinizi tamamlamak için size baskı yapıyor. Kısa süreli vatanınıza veda edebilirsiniz. Sizde bu durumdan çok memnunsunuz, sonuçta işin ucunda hayalleriniz var. Mevcut enerji ve coşkunuz, gitmenize de dönmenize de yeter!

7 Nisan 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün kendinizi krallar gibi hissediyorsunuz. Çünkü elinizi nereye atsanız, başarı ile sonlandırıyorsunuz. İnanılmaz fikirler ve enerjiniz ile dolup taşıyorsunuz. Günün sonunda yine bir ödül alabilirsiniz her ne kadar size artık sıradan gelse de! Şimdi sakince arkanıza yaslanın ve kahvenizi yudumlayarak günün keyfini çıkarın.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Nisan  – 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar