Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

5 Nisan 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

5 Nisan 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 5 Nisan 2019 Cuma Burçlar

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2019 22:45

5 Nisan 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 5 Nisan 2019 Cuma Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 5 Nisan 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

5 Nisan 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün cilt bakım gününüz. Kremler, cımbızlar, bakım ürünleri hepsi masanızda. Cilt temizliği çok işe yarayacak. Kendinizi parlak bir cilde sahip olunca güzel hissedeceksiniz. Ama asıl parlaklık, akşam buluşmanızda bir öpücük ile belirecek.

5 Nisan 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yaptığınız her işte çok pratik ve gerçekçi olabilirsiniz. Oldukça duygusal ve hassas doğanız ile tanınıyorsunuz. Küçük bir problem bile sizde hemen komplikasyona dönüşebiliyor. Ama bugün ayaklarınızı sağlam yere basacaksınız. Bundan sonrası için size önerimiz karar alırken kendinizi sorgulamanız olacaktır.

5 Nisan 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tüm dikkatiniz bugün çalışma alanında yoğunlaşacaktır. Kazançlarınızı arttırmak için yeni projeler ve sözleşmeler arayışındasınız. İşinizi değiştirmek için fırsatlar kapınızı çalabilir. Bugün meslektaşlarınız ile tam bir işbirliği içinde olacaksınız. Günün tadını çıkarmanızı öneririz. 



5 Nisan 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sıradan bir gün geçirebilirsiniz. Evde ya da işte farketmez yeniliklere çok açık olmayacaksınız. İş yerinde günlük rutin işlerinizi bitirseniz kafi gelecek. Evde ise dünkü yemekleri yedirme çabasındasınız. Kısacası bugün biraz tembel bir gün geçirebilirsiniz.



5 Nisan 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün işleriniz ile ilgili kafanız karışabilir. Bulunduğunuz firmada devam mı etmek istiyorsunuz yoksa başka bir konumda çalışacağınız yeni bir firmaya mı geçmek istiyorsunuz? Mevcut koşullarınızı iyi değerlendirip, doğru kararı bulmanız gerekecektir. Şüpheleriniz, kararsızlığınız yakın zamanda son bulabilir.



5 Nisan 2019 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Sabah yaşayacağınız tüm gerilim ve baskılar, öğleden sonra son bulabilir. İşlerinizin yoluna girmesi ile rahatlayacaksınız. Sosyal toplantılara ve partilere çokça davetiye alabilirsiniz. Günün sonu sizin için parlak olacaktır.

5 Nisan 2019 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yeni teknolojik icatlar konusundaki becerilerinizi artırmaya çalışabilirsiniz. Boş zamanlarınızı tamamen buna ayırabilirsiniz. Başarı kazanmak için önce egonuzu geride bırakmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Birşeyleri yapamadığınızın sizde farkında olursanız, ilerleme daha hızlı kaydedilir.

5 Nisan 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Ne kadar zengin ve başarılı olursanız olun, duruşunuzu bozmayın. Başarılarınızın en önemlisi bu dengeyi sağlamanız olacaktır. Nezaketsizlik ve aşırı güven, elinizdeki herşeyi alabilir. Çok çalışkan ama kaba biriyle mi çalışmak isterdiniz yoksa normal seviyede çalışkan ama kibar biriyle mi?



5 Nisan 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizi kazançlı bir teklif bekliyor olabilir. Önemli bir telefon görüşmesi bekliyorsunuz ve radikal bir karar alma ihtimaliniz var. Kariyer yolunda bir kilometre taşı olacak teklifi nasıl değerlendirmek istediğiniz size kalmış. İşinize ve hedeflerinize olan bağlılığınız ve kararlılığınız, sizi hak ettiğiniz yere elbet getirecektir.

5 Nisan 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Geleceğe ait kararlar alırken duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Pratik düşünmeniz gerekiyor aksi takdirde beklentileriniz ve gerçekler aynı gemide olmayacaktır. Bugün samimi halleriniz etrafınıza mutluluk yayacak ve herkesin sevgisini kazanacaksınız. Hangi yoldan gideceğiniz konusunda kafanız karıştığında, etrafınızdaki deneyimli insanlardan tavsiye alın.

5 Nisan 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Her zaman cesur ve güçlü olmanız gerekmez. Bazen duygularınızın dışarı çıkmasına izin verin ve kalbinizi sevdiklerinize açın. Acı, paylaştıkça azalabilen bir duygudur. Bundan istifade etmenizi öneririz. Muhtemelen problemlerinizden akşama doğru kurtulabilirsiniz ve tatlı bir gülümseme yüzünüzü aydınlatabilir.

5 Nisan 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Kişisel ilişkilerinizi bugün dikkatlice ele almanız gerekiyor. Size gösterilen ilginin kıymetini bilin. Öfke kontrolü, insanın olmazsa olmazları arasında yeralır. Partneriniz ile tartışmayı bırakın ve önemsiz şeyleri büyütmeye son verin. İkili ilişkilerde biri diğerine hükmetmeye çalışmadığı sürece, uçsuz bucaksız denizlere yelken açılabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Nisan  – 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar