Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

31 Mart 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

31 Mart 2019 Pazar burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 31 Mart 2019 Pazar Burçlar

Abone ol
Abone ol 30 Mart 2019 23:42

31 Mart 2019 Pazari günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 31 Mart 2019 Pazar Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 331 Mart 2019 Pazar Günü Burç yorumlarında neler var 

31 Mart 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

İş ve sosyal yaşamla o kadar meşguldünüz ki sadece kendinize ait bir gün bile hatırlamıyorsunuz. Mola vermenin zamanı geldi! Kendinizi şımartmak için tüm meşgalelerinizi arkada bırakıp tek başınıza hiç bilmediğiniz bir yere gidin. Bunu stres durumunuza göre tekrar edin. Reçete, yılda en az bir kere.



31 Mart 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün gereksiz harcamalar yapmanız çok muhtemel. Harcamalarınız, gelir düzeyinizi aşabilir. Tutumlu olmayı denemelisin. En azından gereksiz ve aşırı pahalı şeyler almamanızı öneririz. Baktınız baş edemiyorsunuz, kökten çözüm bulun; alışveriş merkezlerinden uzak durun.



31 Mart 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, partnerinizin şanslı günü. En değerli hediyelerden birini ona hediye edelirsiniz. Göz kamaştırıcı ve pahalı hediyeleri herkes sever. Showroom’da uzun bir karar verme aşamasından sonra hediyeyi seçebilirsiniz. İş yerinizde uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için çalışmaya devam edin.



31 Mart 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kendinizi duygular denizinde bulacaksınız. Gün ilerledikçe gelgitler ile beraber kargaşa artacak. Duygular denizinde bir fırtına ve bu fırtınada yanınızda sabrınızdan başka hiçbir şey yok. Herşey durulunca sizin için en sağlam değerleri elinizde tutuyor olacaksınız.



31 Mart 2019 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün tüm görevlerinizi cesurca gerçekleştireceksiniz. Bunun sonucunda, son birkaç aydır gösterdiğiniz çabalar artık meyve verecek. Bugün ele almanız gereken görevlerin zamanlama planını yapmalısınız. Kendinizi aşırı strese karşı korumanızı öneririz yoksa sağlığınızın bozulma ihtimali yüksek.



31 Mart 2019 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Beklenmedik bir başarının tadını çıkarırken bulabilirsiniz kendinizi. Ancak bu eğlence, bazı endişelerin probleme dönüşmesi ile erken final yapabilir. Yeni girişimler için yeni sermayeler bekliyorsunuz. Kısa zaman içerisinde beklentilerinizi karşılayacak yatırımcılar bulma ihtimaliniz var.

31 Mart 2019 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kişisel ve sosyal durumunuzda büyük pozitif değişiklikler görebilirsiniz. Bunun televizyon gibi sosyal ağ ortamı ya da iş yerindeki yenilikçi fikirleriniz sayesinde başaracaksınız. İnsanlar bugün sizi ve çalışmalarınızı övecekler. Ayrıca şu sıralar güzel sanatlara ilginiz artabilir.



31 Mart 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün piyasaya yepyeni bir ürün sürmeyi planlayabilirsiniz. Muadil ürünlerin piyasasına iyice hakim olduktan sonra karar vermeniz gerekir. Adımlarınızı hep bir adım sonrasını düşünerek atın. Aileniz sizin beraber, heyecanınızı paylaşıyor. Herşey yolunda giderse, seneye lüks içinde yaşıyor olabilirsiniz.



31 Mart 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Sıkıntıları, halının altına süpürmekten vazgeçmelisiniz. Sorunlardan kaçarak kurtulamazsınız. Bugün olmazsa yarın yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Bugün uzak diyarlardan alacağınız iyi haberler, yüzünüzde bir gülümseme oluşturabilir.

31 Mart 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyor olmaktan sıkılmadınız mı? Size kabuğunuzdan çıkıp biraz temiz hava solumanızı öneririz. Daha büyük ve daha iyi bir eve taşınabilirsiniz. Oldukça yüklü masraflar yapacaksınız ancak bu durumdan hiç şikayetçi olmayacaksınız. Konforunuzu arttırmak, gereksiz alışverişe girmez. Siz zaten paranın aslında ne kadar “değersiz” olduğunu biliyorsunuz.

31 Mart 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yeni iş durumları tamamlandı. Ancak bekleyen işlerinize zar zor zamanınız yetiyor. Bu  ters bir orantıdır; ne kadar çok verimli çalışırsanız o kadar az zaman harcarsınız. Bu denklemi kendi işinizde oturtmanız gerekir. Aksi takdirde her türlü zorluğa hazır olan rakipleriniz önünüze geçecektir. Size önerimiz işlerinizin büyümesi için vitesi arttırmanız.

31 Mart 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün karışık duygular yaşayacaksınız. Bir yandan kötüleşen bir durumun nasıl düzeltileceği konusundaki gerginlik sizi endişelendiriyor, diğer yandan ise herşeyi kabullenme havasındasınız. Doğru ya da yanlış verdiğiniz her karar, size hem iş hayatınızda hem özel hayatınızda altın değerinde tecrübeler kazandıracaktır. 

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar