Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

30 Haziran 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

30 Haziran 2019 Pazar günlük burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 30 Haziran 2019 Pazar Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 29 Haziran 2019 21:57

30 Haziran 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

30 Haziran 2019 Pazar günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 30 Haziran 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 30 Haziran 2019 Pazar Günlük Burç yorumlarında neler var 

30 Haziran 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

İşyerinde cesur yaklaşımlarınız olabilir. Yenilikçi fikirler ve görüşleriniz ile bir anda parlayabilirsiniz. Acaba nasıl olur diye düşündüğünüz tüm fikirleri dile getirdiniz, sonucundan da gayet memnunsunuz. Ancak öğleden sonra işlerin rengi değişebilir. Karşınıza size inanmayan birkaç meslektaşınız moral bozma çalışmalarına başlayabilir. Onlara fırsat vermemenizi tavsiye ederiz.

30 Haziran 2019 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Alışveriş çılgınlığına hazır mısınız? Dayanıklı ve uzun ömürlü bir şeyler satın alacağınıza eminiz! Genelde yemek haricindeki tüm harcamalarınıza dikkat edersiniz. Ancak iştahınız söz konusu olduğunda oldukça bonkör olursunuz. Günün ilerleyen saatlerinde bir sergi ziyareti ya da bazı sanatsal girişimleriniz olabilir. Evinizin daha şık ve parlak görünmesi için de birkaç eşya satın alabilirsiniz. 

30 Haziran 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Ailevi işleri ve sosyal programları organize etmek için can atıyorsunuz. Bugün o hevesli günlerden biri olabilir. Organizasyon, sizin işiniz! Severek yapıyorsunuz daha da önemlisi başarılı bir şekilde yapıyorsunuz. Akşam eski bir çocukluk arkadaşınız ile takılabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz bu arkadaş, sizi eskilere götürecek ve kendinizi oldukça keyifli bir sohbetin içinde bulacaksınız.



30 Haziran 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yeni bir ev günü! Yeni bir ev satın almak, yeni bir eve kiraya çıkmak ya da bulunduğunuz evi yenileme… Tüm gününüz bunlardan birini planlamak ile geçebilir. Eksileri artıları, parasal mevzular derken, günün nasıl bittiğini anlamayacaksınız. Bu harcamaları karşılayacak yeterli bir birikimiz var aslında ama beklenmedik ödemeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bundan sonraki hedefiniz yeni bir iş için para biriktirmek olacaktır.

30 Haziran 2019 Pazar Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tüm ailelerde aşılması güç problemler yaşanabilir. Bugün kardeşleriniz ve ailenin diğer tüm üyeleri ile farklı fikirlerde olabilirsiniz. Farklı fikirde olunması aslında bir problem değil, problem olan herkesin sizin gibi düşünmesini istemeniz! Parasal konular, endişelenmeniz gereken kilit alanlar olacaktır. Biraz gergin bir gün olsa da duygularınızı kontrol altında tutabilirseniz, durgun sulara ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

30 Haziran 2019 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumları 

İnsanlar ve ilişkiler söz konusu olduğunda, başrolü kimseye bırakmıyorsunuz. İletişim gücünüz oldukça baskın. Bu yeteneğinizi sihirli bir değnek gibi gerektiği zamanlarda çıkarıyorsunuz. Bugün de muhteşem bağlantılarla kendinizden bahsettireceksiniz. Asıl eğlence yeni başlıyor! Artık top sizde olacak. Günün devamı sizin kontrolünüzden gelişecektir. Bu mutlu ve neşeli güne uyanmanın zamanı geldi!

30 Haziran 2019 Pazar Terazi Günlük Burç Yorumları 

Vakit, nakittir! Bugün tam anlamıyla, bu sözün ne anlama geldiğini kavrayacaksınız. Bugün işleriniz sizi o kadar sıkıştırabilir ki her saniye sizin için altın değerinde olacaktır. Sizin için en güzeli kişisel planlamacınıza geri dönmenizdir. Ayrıca günün erken saatlerinde mide yanması yaşayabilirsiniz, sıcaklarda yediklerinize dikkat etmenizi öneririz. Tüm günün stresini akşam ruh eşinizle beraber atmayı uygun göreceksiniz.

30 Haziran 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tarih, sizi çağırıyor! Bilinmeyen yerler, bin yıllık geçmişi olan mabetler, sırlar, gizler hepsini baz alarak bir gezi rotası oluşturabilirsiniz. Hem kültür hem de macera kokan bir yolculuk, size çok iyi gelebilir. Ama öncesinde, iş yerinde, çalışmalarınızı şova dönüştürme ihtimali yüksek. Spot ışığının altında performansınızı sergileyebilir, işinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. 

30 Haziran 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sevdiklerinizin çıkarlarını korumak için kalenizi sağlam tutuyorsunuz. Laf bile söyletmediğiniz seçilmiş insanlar var, ancak adaletli davrandığınıza emin olun. Öğleden sonra bir iş gezisine katılabilirsiniz. Ancak daha eğlenceli bir seçeneğiniz de olacaktır! Hangisini ekip, hangisine gideceğinize yolda karar verebilirsiniz. Bu yüzden makyaj ve kıyafetlerinizde günlük şıklığı hedefleyin.

30 Haziran 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün etrafınızdaki kişisel taleplerini karşılamak için bin bir takla attığınız günlerden biri olabilir. Günün devamı, arkadaşlarınız ve akrabalarınızın, sizinle daha fazla zaman geçirmek için savaştığı bir güne dönüşebilir. İlgi vermeyi seviyorsunuz ve insanlar da almayı seviyor! Patronunuzla konuşurken, kaçırdığınız tüm dedikoduları yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra deneyimli kişilerin tecrübeleriyle, hayata dair doğru bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olacaktır.

30 Haziran 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Soyut fikirlerinizin somut stratejilere dönüşme zamanı geldi! Uzun zamandır aklınızı kurcalayan düşünceler, artık bir kağıda yazılabilir. Ve işin güzel yanı; etrafınızdan aldığınız tepkilerin hepsi çok olumlu olacaktır. Bu durum sizin için bir “değer”. Hayatı, daha iyi anlayacak ve takdir edecek bir dönemece giriyorsunuz. Annenizin size masallarda anlattığı, zengin prens olma ihtimaliniz kuvvetli.

30 Haziran 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün kendinizi iki arada bir derede hissedeceksiniz. Bir yol ayrımında kaldınız ve hangi yolu tercih edeceğinizi bilmiyorsunuz. Kesin kararınızı bugün de veremeyebilirsiniz. Zihninizi güçlendirin ve ne istediğinizi iyi bilin. Öğleden sonra, eski arkadaşlarınız ya da eski ilişkilerinizin gündeme gelme ihtimali var. Hatta tekrar yeşil ışıkların yakılma şansı bile var!



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



 Haziran 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

v


Yorumlar