Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

3 Nisan 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

3 Nisan 2019 Çarşamba burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 3 Nisan 2019 Çarşamba Burçlar

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2019 23:08

3 Nisan 2019 Çarşamba günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 3 Nisan 2019 Çarşamba Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 3 Nisan 2019 Çarşamba Günü Burç yorumlarında neler var 

3 Nisan 2019 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün etrafınızdaki güzelliklere hayran kalıyorsunuz. Aslında gördüğünüz mücevherler ya da şık oteller değil. Gördüğünüz, dün gördüğünüz aynı yeryüzü aynı gökyüzü. Ancak bugün görmekten fazla yaşıyorsunuz doğayı. Ayrıca bugün akrabalarınız ile samimiyetiniz artabilir.

3 Nisan 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hırslı olmak, bir dereceye kadar sizi başarıya ulaştırabilir. Ancak seviyeyi aşarsanız, kendinize zarar vermeye başlarsınız. Bugün siz tam sınırdasınız. Büyük işlere ulaşmak için çok hırslısınız. Bu çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Sadece sınırı aşmayın, yoksa hem kişiliğiniz hem de özel hayatınız ciddi yaralar alabilir.

3 Nisan 2019 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün dini öğretilere karşı meraklısınız. Muhtemelen bir ibadet yerini ziyaret edebilirsiniz. Ruhunuza iyi geleceğini hissedeceksiniz. Tabi bu huzur ve sakinliğin devamlılığı için sizinde birşeyler yapmanız gerekir; mesela iş yerinde adaletli olmakla başlayabilirsiniz.

3 Nisan 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hangi görevde olursanız olun, kalbinizi ortaya koyacaksınız. Ancak sonuçlarını kısa vadede alamayabilirsiniz. Endişeli olmanıza gerek yok, er ya da geç beklentilerinize ulaşacaksınız. Sevdikleriniz ile biraz zaman geçirmek sizi duygusal olarak tatmin edecektir.

3 Nisan 2019 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kaybedilen bir an bile geri gelmez. Artık zamanın değerini anlamanız gerekiyor. Bugün zamanınızı iyi kontrol edin ve tüm işlerinizi programlayın. Uzun süre bu yoğunluğun devam edeceğini düşünecek olursak, yaşam koçuna ihtiyacınız olabilir. Hayat bir andır, o da şuandır.

3 Nisan 2019 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün derin duygular içerisindesiniz. İnsanlarla güzel bir iletişim tutturabilirsiniz. Çok daha anlayışlı, çok daha ılımlısınız bugün. Yakın çevrenize de şefkat saçıyorsunuz. İlişkilerinizi geliştirmek için büyülü becerilerinizi kullanıyorsunuz. Ayrıca bugün ufak bir seyahat planlaması yapabilirsiniz.

3 Nisan 2019 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün toplumda prestij kazanmaya çalışıyorsunuz. Bu prestij size zaman içerisinde iletişim alanı yolu ile ya da kendi düşünce süreçleriniz yolu ile gelecektir. Boş zamanlarınızda ilginizi çeken çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Mesela, evde çiçek nasıl bakılır?

3 Nisan 2019 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için iki kelime öne çıkıyor: akıl ve şıklık. Bugün göz kamaştıracak kadar şık giyinebilirsiniz ve hayranlık uyandıracak kadar akıllı konuşabilirsiniz. Ancak iletişim kurarken bazen doğru şeyi söylemek, karşındakinin duymak istediğini söylemekten daha faydalıdır. Bunu da aklınızdan çıkarmamanızı öneriyoruz.

3 Nisan 2019 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Etrafınızdaki insanların gözünde günden güne, bir süper kahramana dönüşüyorsunuz. Hem özel hayatınızdaki tutumlarınız hem de iş hayatındaki başarılarınız, insanları hayran bırakıyor. Yeni terfi ya da zam alma ihtimaliniz çok yüksek. Bugünlerinizin keyfini çıkarın.

3 Nisan 2019 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tüm çalışmalarınız ve planlarınız boşa gidebilir ve tamamen hayal kırıklığına dönüşebilir. Başkaları ile görüş farklılıkları, ateşli tartışmalara dönüşebilir. Böyle uyumsuz bir ortam kaygınızı artıracak, ancak umudunuzu yitirmemelisiniz. Tünelin sonunda ışık var ve siz çıkışa çok yakınsınız.

3 Nisan 2019 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Masanızı gören insanların aklına tek bir soru geliyor; bu dağınıklık tek kişinin eseri mi? Gerçi dağınıklığınızın içinde kimsenin göremediği bir düzeninizin var olduğu iddia ediyorsunuz! Yine de siz bugün etrafınızı düzenleyebilirsiniz. Mesela masadaki evraklarınızı dosyalamakla işe başlayabilirsiniz. 

3 Nisan 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Herkes hata yapar ama herkes hatasını kabul etmez. Siz hatalarınızı kabul eden mütevazi bir insansınız ve insanlar bu dürüstlüğünüze hayran kalıyor. Bugün aile üyelerinizin gereksinimlerini karşılama konusunda elinizden geleni yapacaksınız. Herzamanki gibi!



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Nisan  – 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar