Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

3 Mayıs 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

3 Mayıs 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 3 Mayıs 2019 Cuma Burçlar

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 23:40

3 Mayıs 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 3 Mayıs 2019 Cuma Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 3 Mayıs 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

3 Mayıs 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Aslında fazlaca şükür etmeniz gereken durumlara sahipken, hep sizde olmayanlara yoğunlaşıyorsunuz. Bu sıralar bardağın dolu tarafından bakamıyorsunuz. İşler ters gidebilir, her zaman istenilen şartlar elde edilemeyebilir; ama minnettar olacak bir şeyler muhakkak vardır. Zihniyet, her durumda iç sesi yöneten ana komuta merkezidir. Mutlu olmak istiyorsanız, zihninizi pozitif yönde düşünmeye ikna edin!

3 Mayıs 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yenilik saçıyorsunuz! Hem işte hem akraba ortamlarında yeni fikirler ile dikkat çekiyorsunuz. Bunca yıl, sizin gibi düşünemedikleri için etrafınızdakiler kendilerini suçluyorlar. Öğleden sonrası için kartlar yeniden dağıtılacak. Bu masadan en zengin kalkan siz olabilirsiniz. Başarıyı ilmek ilmek işlediniz. Bu durumlara “çok şanslı” olduğunuz için gelmediniz.

3 Mayıs 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Meslektaşlarınızla acil bir toplantı düzenlemeniz gerekebilir. Proje tarihlerinin bitimine doğru sorunlar daha çok artar. Bu sanki resmi bir iş kuralı gibi, hiç sekmez. Sizde bu durumdan nasibinizi alabilirsiniz. Bu stresli ortamdan, yapılan beyin fırtınaları ile kurtulabilirsiniz. En azından ufak tefek sıyrıklarla atlatabilirsiniz! Bununla birlikte ev ile iş arasındaki dengeyi kurmaya çalışın. Zaman bölümü konusunda bu sıralarda pek başarılı değilsiniz.



3 Mayıs 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bütün gün ev içi meselelerle uğraşabilirsiniz. Temizlik, yemek, çamaşır, çocukların beklentileri, eşinizin beklentileri derken bir bakmışsınız, hava kararmış. Evin tüm sorumluluğunuzu üzerinize almış durumdasınız. Evlilik iş bölümü, nasıl başlarsa öyle devam eder. İlk siz çöpü attıysanız, sonuna kadar siz atacaksınız demektir. Size tavsiyemiz, bu gidişata bir son vermeniz olacaktır.



3 Mayıs 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Başkalarına yardım etme konusunda,  sanki bir yarış içindesiniz. Ancak bugün yarışın kazananı siz olamayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde birkaç gündür şüphelendiğiniz durumlar, ipuçlarını bırakacak. Şüphelerinizde haklı olup olmadığınızı ancak o zaman anlayacaksınız. Gün, sizi bugün yorabilir ve çok daha fazla çalışmak zorunda bırakabilir.



3 Mayıs 2019 Cuma  Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aklınızda bir sürü fikir; hiçbirinin sebebi diğerinin sonucuna değmiyor. Kafanızı allak bullak ediyor. Yükümlülükleriniz ile mevcut görevleriniz arasında ikilemde kalabilirsiniz. Bu durumu yeni kurduğunuz temaslar ile çözebileceksiniz. Kan bağı sizin için önemlidir. Aileniz başta olmak üzere akrabalık ilişkilerinizi kuvvetlendirecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

3 Mayıs 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tüm başarılar aslında bir senaryodur. Önce inanırsın, yazarsın, planlarsın ve en sonunda uygularsın. İşte hayatın özeti de tam olarak budur. Bugün siz inandığınız şeylerin senaryosunu yazmakla güne başlayabilirsiniz. Sabır, en yakın arkadaşınız olmalıdır. Ayrıca sosyal bağlantılarınız oldukça kuvvetlenebilir. Akşam büyük bir arkadaş grubu ile keyifli bir yemek sizi bekliyor olacaktır.

3 Mayıs 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün kendinizi ekranlardan görebilirsiniz! Medya buna hazır, peki siz hazır mısınız? İşiniz ile alakalı, sosyal üne sahip olabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve projelerinizi takip eden bir kitle oluşacaktır. Bu yükseliş sadece iş hayatında pozitif bir ivme kazandırmayacak; aynı zamanda eşiniz ile bağınızı da kuvvetlendirecektir. Saygı, insanın kendi kendine kazandığı bir şeydir.



3 Mayıs 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün iş yerinde oldukça yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Grup arkadaşlarınız ile büyük bir sorumluluğun altına girmiştiniz. Bugün tüm işleri bitirmek istiyorsunuz. Öğleden sonra, maddi durumlarda zorluklar yaşanabilir. Ancak takım oyununuz, her sorunun üstesinden gelecektir. Akşam bu stresli günün yorgunluğunu neşeli ve romantik bir yemekle üzerinizden atabilirsiniz.

3 Mayıs 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Eşiniz genelde sizi endişesiz olmakla ve çalışmaya öncelik vermekle suçluyor. Ancak bugün o günlerden biri olmayacaktır. Çünkü kısa bir seyahat sizi bekliyor olabilir. Baş başa bir tatil, eşinizin şikayetlerini en az bir yıl öteler.  İş yerinde ise durumlar, önceki günler gibi olacaktır. Verimli çalışma – rakipleri geride bırakma – patrondan övgüler – kapanış. Bu kolay kolay değişecek bir oyun değildir.

3 Mayıs 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün artık eski arkadaşlarınızla temasa geçmek için çaba göstereceksiniz. Uzun süredir, 1950’lerde yaşıyormuş gibi davrandınız. İletişim çağında, insanların birbirine ulaşması bu kadar kolayken, siz her zaman bahaneler öne sürdünüz. Artık kimsenin kalbini de kırmadan bu işi çözmeniz gerekecektir. Hayat arkadaşınız sizi en çok takdir eden ve hep yanınızda olan insanlardan en önemlisidir; kıymetini bilin.

3 Mayıs 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün stres dolu bir güne uyanabilirsiniz. Çalışanların işleri, masada yığınla onları bekliyor olacaktır. Artık öteleyecek zaman da kalmadı, müdür kontrolleri başladı başlayacak! İş sahipleri için ödemelerde zorlandıkları bir gün olabilir. Ancak parlak fikirleriniz ve ikna gücünüz bu zorlu günü atlatmanızda yardımcı olacaktır. İşleri halletme gücünüze, kendiniz bile şaşırabilirsiniz!



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Nisan  – 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar