Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 03:26

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınızda büyük bir değişiklik olmadan geçebilir. Kalbiniz, karnınız veya bel ağrınızla ilgili sorunlar yaşanabilir. Siz de kendinizde halsizlik hissedebilirsiniz. Kötü sağlık nedenleri ile işlerinizi ertelemeniz gerekebilir. 

Profesyoneller bu haftayı gerçekten umut verici bulabilirler. İş adamları bu dönemde planlamalarını gerçekleştirebilecek ve rakiplerini geri planda bırakabilecekler. Bu süre zarfında miras kalan evinizi dekore edebilirsiniz. Mahkemeyle ilgili hususlar varsa lehinize çözülebilir. 

Aile hayatında, gerçekten şaşırtıcı derecede etkileşimler görülebilir. Evlilik hayatında da büyük bir özveri ve sevgiye şahit olacaksınız. Ailenizle ilgili konularda aktif rol alabilmeniz ihtimali kuvvetli. Genel olarak, bu hafta size karışık sonuçlar getirebilir.

Boğa Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Aşkınız ve ilişkileriniz için bu hafta ortalama düzeyde geçebilir. Bu hafta eşinizle birlikte bazı komplikasyonların yaşanma olasılığı vardır, bu nedenle pratik olmanız gerekir. Bu süre zarfında enfeksiyon riskine karşı, sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Bu hafta boyunca yaralanma olasılığı da yüksektir. 

Devlet çalışanları yapacakları küçük hatalarının, askıya alınmalarına veya ihraç edilmelerine yol açabileceğinden, işlerine daha fazla özen göstermelidirler. Ailenizle ilgili konularda, bu hafta çok iyi sonuçlar doğabilir. Siz ve eşiniz bu haftayı gerçekten olumlu bulabilirsiniz. 

Çocuklarınız yurtdışında yaşıyorsa, onlar için endişeli hissedebilirsiniz. Yüksek veya yabancı eğitime gitmek istiyorsanız, bu hafta size yardımcı olabilir. Bu hafta öğrenciler için faydalı geçecektir, bu nedenle en verimli şekilde yararlanmaları gerekir. Şu anda küçük bir pikniğe veya geziye gidebilirsiniz. Evli çiftler için bu hafta yüzlerini güldüren bir hafta olabilir.

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size bazı inişler ve çıkışlar ile beraber gelebilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz önerilir. Bu sırada sorunlardan kaçınmak için yeme alışkanlıklarına da dikkat etmelisiniz. 

Sevginiz ve ilişkilerinizde bu hafta size yardımcı olabilir. Eşinizle ilgili bir sorun yaşarsanız, bu süre zarfında çözülecektir. Kariyerin için bu hafta olumlu geçebilir. Bu süre zarfında bazı önemli toplantılara katılabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla kibar davranmanız önerilir. Parayla ilgili konularda, bu hafta kritik olabilir. 

Bu hafta boyunca harika bir aile zamanı geçirme ihtimaliniz var. Çocuklarınızla birlikte bir geziye veya pikniğe de gidebilirsiniz. Çocuklarınız işinizde size yardımcı olabilir. Zenginlik ve mülkle ilgili konularda bu hafta size bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Öğrencilerin olumlu sonuçlar alması muhtemeldir. Evlenmek isteyen insanlar bu haftayı lehine kullanabilirler. Eşinizle ilişkiniz bu hafta derinleşir; eşinize daha yakın olabilmek için uzun bir yolculuğa bile gidebilirsiniz.

Yengeç  Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size hayatınız için bazı inişler ve çıkışlar gösterebilir. Eklem ağrısı ve mide ile ilgili sorunları bu haftanın başında yaşayabilirsiniz. İşinizden memnun değilseniz, işinizi değiştirmeye ve bu konuda başarı elde etmeye çalışabilirsiniz. 

Bu haftanın başında, çalışanlar ve iş adamları büyük ölçüde olumlu sonuç alabilirler. Bu hafta içinde yatırımla ilgili herhangi bir karar vermek, yakın zamanda sizin için karlı olabilir. Bu haftanın son günlerinde yatırımlar konusunda temkinli olmanız gerekebilir. Gelir ve giderler arasındaki dengeyi korumada başarı elde edebilirsiniz. Gelir kaynaklarınızı artırmak için çalışmanız ve olumlu sonuçlar almanız olasıdır. 

Siz ve hayat arkadaşınız, evlilik hayatını sürdürmek için uyum ve uzlaşmayı benimseyebilirsiniz. Bu süre zarfında büyüklerle bazı önemli konuları görüşme şansınız çok yüksek. Aşkınız ve ilişkilerinizde bu hafta çok pozitif geçebilir. Sevginizi, eşinize çok sanatsal bir şekilde itiraf edebilirsiniz.

Aslan Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Kötü sağlığınız ve hatalarınızdan dolayı verimliliğinizde düşüşe şahit olabilirsiniz. Bu süre zarfında müdürlerinizle bazı tartışmalar yaşama şansınız var. Çalışanlar bu süre zarfında rüzgarla karşılaşmak zorunda kalabilirler. Eğer bir iş adamıysanız, bu haftaki yanlış kararlarınızdan dolayı, kayıplarla karşı karşıya kalabilirsiniz. 

Hükümet ile ilgili konular bu süre zarfında gecikebilir. Finansmanla ilgili konularda, gelirinizde bir artışa şahit olabilirsiniz. Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre zarfında geri alabilirsiniz. Banka kredisine ilişkin hususlar sizin lehinize gelişebilir. Bir iş gezisi şansı da var. İşiniz gelişebilir. Zenginlik ve mülkünüzle ilgili meseleleriniz için, bu hafta boyunca başarılı olmanız muhtemeldir. 

Çocuklarınızın eğitim ve sağlığı konusunda endişeli hissedebilirsiniz. Evli çiftlerin bu hafta boyunca çok iyi vakit geçirebilecekleri düşünülüyor. Evliliğiniz için herhangi bir karar vermeniz gerekiyorsa, bu hafta boyunca temkinli olmanız gerekebilir.

Başak Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta zihinsel ve fiziksel sağlığınız için normal düzeyde geçebilir. Bu hafta mülkle ilgili meseleleri çözmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekecektir. Çalışanlar şanslı olabilir. Bu hafta boyunca sevginizden ve ilişkilerden zevk alamayabilirsiniz. 

Bu süre zarfında çocuklarınızla ilgili bazı sorunların yaşanma olasılığı vardır. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz. Bu haftanın orta günlerinde, eşinizle aranızdaki bazı sorunlara tanık olabilirsiniz. Kendinizi bu hafta borsadan uzak tutmanız önerilir. Sağlığınız için, bu dönemde karaciğer, diyabet, obezite, sindirim sistemi vb. ile ilgili sorunlarınız olabilir. 

İstenen sonuçları elde etmek için öğrencilerin gerçekten odaklanmaları gerekir. İş adamları için bu hafta, kritik bir hafta olabilir. Paranızı yatırmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Yanlış kararlar vermek, bu dönemde zararlara neden olabilir. Genel olarak, bu hafta size karışık sonuçlar getirecektir.

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınızda bazı önemli olayların yaşanması ihtimali var. Bu haftanın başında aşkınız ve ilişkileriniz için heyecan dolu olacaktır. Viral enfeksiyon olasılığından dolayı, bu hafta boyunca sağlığınıza çok özen göstermelisiniz. 

Kişisel ve mesleki yaşamınız için bu hafta size ortalama sonuçlar getirebilir. Bu süre zarfında işinizi değiştirmek ya da yeni yatırımlar planlamak için ani kararlar almamanız tavsiye edilir. Kararlarınızı uygulamak için bir süre beklemelisiniz. Paranız bir yere yatırılmışsa, geri almanız zaman alabilir. Bu hafta boyunca çocuklarınız veya aileniz ile bazı agresif tartışmalarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Çocuklarınızla pikniğe gitme ihtimaliniz var. Bu hafta ailenizin sağlığı konusunda endişeli hissedebilirsiniz. Mülkiyetle ilgili konular varsa, karışık sonuçlar alabilirsiniz. Öğrenciler bu hafta boyunca çalışmalarına ilgi duymayabilirler. Evli çiftler, ilişkilerinin derinleştiğine tanık olabilir.






Akrep Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Kalbinizin kırılma olasılığı bu hafta çok yüksek. Bu süre zarfında hayat arkadaşınızdan çok şey yapmış olsanız bile, iyi bir yanıt alamayabilirsiniz. Sağlığınız için, bu hafta kalp ile ilgili bazı hastalıklar olasılığını göz önünde bulundurarak daha fazla özen göstermeniz gerekir. Ayrıca, bu süre zarfında viral ateş veya öksürük gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta gerçekten harika geçebilir. Ofis ortamınız, kolay ve verimli olabilir. Kırtasiye ve plastiğe düşkün insanlar için bu hafta gerçekten şaşırtıcı şeyler yaşanabilir. Geliriniz hiç olmadığı kadar iyi olabilir. Tıp, devlet vb. harcamalara maruz kalma olasılığınız yüksektir. Gereksiz harcamalar nedeniyle ailenizde bazı sorunların yaşanma olasılığı vardır. 

Bu süre zarfında mülk satışından olumlu bir sonuç alabilirsiniz. Okuldaki öğrenciler bu hafta boyunca harika zaman geçirebilirler. Hükümetle ilgili herhangi bir inceleme yapıyorsanız, bu hafta boyunca mükemmel zaman geçireceğinize şahit olabilirsiniz. Evli çiftler için pozitif bir hafta olmayabilir. Eşinizle aranızda bazı tartışmalar yaşanabilir.

Yay  Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Tıpkı diğer haftalar gibi, bu hafta da hayatınızda inişler ve çıkışlar yaşanabilir. Bu hafta içinde öksürük ve soğuk algınlığı gibi sağlık sorunları olabilir. Finansal olarak, bu hafta çok fazla yüzünüz gülmeyebilir. Ancak zamanla finansal durumunuz düzelebilir.

Aşkınız ve ilişkiniz için bu hafta size karışık sonuçlar getirebilir. İlişkiniz konusunda dikkatli olmanız tavsiye edilir. Evli çiftler için bu hafta gerçekten çok iyi olabilir. Hayat arkadaşınızdan hafta boyunca saygı ve destek alabilirsiniz. Aileniz ve çocuklarınızla ilgili konular, bu hafta boyunca kritik olabilir. 

Öğrenciler için bu hafta oldukça pozitif geçebilir. Eğitiminden zevk alacak ve çok konsantre hissedeceksiniz. İşadamları ve çalışanlar için bu hafta olumlu sonuçlar doğabilir. Aile üyelerinizle ilişkiniz artabilir. Bu hafta zenginlik ve mülke para yatırmanıza yardımcı olabilir. 

29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Sağlığınız, bu hafta sizi o kadar desteklemeyebilir. Bu dönemde sinir sistemi, böbrek, göğüs, kalp, gözler, eller, omuzlar, bacaklar vb. ile ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır. Kariyeriniz ve işinizde bu hafta sizi, ortalama sonuçlar bekleyebilir. 

Çalışanlar mevcut görevlerini tamamlamak için daha çok çalışmak zorunda kalabilirler. Bu hafta boyunca iş arkadaşlarınızdan destek alamayabilirsiniz. İşinizde bazı zorlukların olması ihtimali vardır, kayıpları önlemek için dürtüsel kararlar vermekten kaçınmanız önerilir. Bu süre zarfında atalarınızın mülkünü yenileme kararı verebilirsiniz. 

Aile için bu hafta gerçekten harika olabilir. Bu haftanın sonu, çocuklarınızla ilgili meseleler için ortalama düzeyde kalacaktır. Yükseköğrenimdeki veya yabancı öğrenimdeki öğrenciler bu hafta boyunca başarılı sonuçlar alabilirler. Bu hafta boyunca kolayca bir burs veya eğitim kredisi almak mümkün olacak. Evli çiftler bazı sorunlarla karşılaşabilirler. 

Kova Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın başlangıcı sizin için harika olsa da son günleri biraz stresli geçebilir. Bu haftanın sonunda beklenen sonuçları alabilirsiniz. Finansal durumunuz düzelebilir. Finansmanla ilgili herhangi bir sorun varsa, bu hafta içinde çözülecektir. 

Bu hafta boyunca kardeşleriniz ve büyüklerinizden tam destek almanız olasıdır. Atalarınızın mülkiyeti ile ilgili meseleler lehinize çözülebilir. Ailenizle birlikte pikniğe veya geziye gidebilirsiniz. Öğrencilerin bu hafta beklenen sonucu alabilmek için çok çalışmaları gerekir. 

Başarıya ulaşma konusunda güveninizi arttırmanız tavsiye edilir. Evinizde organize edici bir işleve sahip olma şansı var. Bu hafta yeni bir şey başlatmadan önce müdürlerinizden tavsiye almalısınız. Evlilik hayatınıza daha fazla özen göstermeniz gerekir. Bu hafta siz ve eşiniz arasında büyük bir güven bağına tanıklık edebilirsiniz.

Yaşam partnerinizle ilişkiniz de güçlenebilir. 






Balık  Burcu 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlıkla ilgili konularınızda harika bir hafta olabilir. Sağlığınız sizi destekleyebilir ve herhangi bir sağlık sorunu olsa bile, bu süre içinde iyileşebilirsiniz. Fiziksel yarışmaya katılmanız ve kazanmanız bile muhtemeldir. 

Bu hafta boyunca öz güveniniz artabilir. Bu süre zarfında işinizde daha yüksek sorumluluklar ve pozisyon alabilirsiniz. Bu hafta boyunca işiniz için yurt dışı seyahati yapma şansınız da yüksek. Finansmanla ilgili konularınız için bu hafta gerçekten harika olabilir. Hesaplanan riskiniz ile borsadan kısa vadeli kar elde edebilirsiniz. 

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir işiniz varsa, bu hafta boyunca büyük miktarda kar girişine şahit olabilirsiniz. Bu haftanın başlangıcı, servetiniz ve mülkünüzle ilgili konularınız için size yardımcı olabilir, bu haftanın ikinci yarısında temkinli olmanız gerekebilir. Bir araba satın almak için uygun bir zamandır. 

Bu haftanın ilk üç günü ailenizle ilgili konularda biraz olumsuzluklar yaşanabilir, diğer günler ise çok fazla mutluluk ve heyecan getirebilir. Çocuğunuzun eğitimi için bu haftanın ilk dört günü kritik geçebilir. Öğrenciler için bu haftanın ikinci yarısı onların lehine işleyebilir. Evli çiftler bu haftanın tadını çıkarabilecekler.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



29 Nisan - 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar