Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

29 Nisan 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

29 Nisan 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 29 Nisan 2019 Pazartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2019 23:16

29 Nisan 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 29 Nisan 2019 Pazartesi Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Nisan 2019 Pazartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

29 Nisan 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün bilginizi göstermek ve etrafınızdakileri etkilemek için yeterince fırsat bulacaksınız. Bu fırsatları çok iyi değerlendirecek ve amacınıza ulaşacaksınız. Bilimsel düşünceye sahip öğrenciler çalışmalarında üstünlük kazanabilirler. Kişisel ödül veya okul grubu ile beraber ödül olabilirler. Ev hanımları da kendi tariflerini denemeye cesaret edeceklerdir, fırın patlayacak diye korkacak değiller! 

29 Nisan 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Ben merkezli olmamaya çalışın. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi kimseye empoze etmeyin. Bugün bencil eğilimlerinize karşı ekstra çaba göstermelisiniz. Herkese karşı cömert davranmaya çalışın, özellikle eşinize karşı! Bu durumun, sevdikleriniz ile paylaşımlarınızı ve samimiyetinizi arttıracağından emin olabilirsiniz. Etrafınızdakiler sizin düşüncelerinizden sıkışmış olabilirler, biraz sular durulana kadar frene basmanızı öneririz.

29 Nisan 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün dini öneme sahip bir yeri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Ulvi hisleriniz sizi yönlendirecektir. Hatta hızınızı alamayıp, hayır işleri için bir grup organize edebilirsiniz. Tercihiniz; çocukları sevindirmek ya da yaşlılarla ilgilenmek olabilir. Ancak kendinizi kaptırıp, günlük işlerinizi ihmal etmeyin. Akşam yastığa başınızı koyduğunuz zaman, gözlerinizin önüne gülen yüzler gelecektir.



29 Nisan 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün etrafınızdakilere, gerçekleri söyleme zamanı gelmişolabilir. Bazen insanlar, etrafındakilere, duymak istedikleri şeyleri söylerler. Ama o insan, siz değilsiniz. Sizin söylemleriniz, gerçekleri görmelerini sağlayabilir. Ya da hoşlarına gitmez ve tartışmalar çıkabilir. Sakinliğinizi koruyun ve cesurca karşı karşıya gelin. Arkadaşınız bile olsa üzülecek diye doğru bildiğinizden şaşmazsınız.



29 Nisan 2019 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün duygu sömürüsü yapmaktan uzak durmanız gerekebilir. İşleri ajite etmek sadece işinizi zorlaştırır. Doğru bir çerçevede olduğunuzu düşünmüyor iseniz, eşiniz veya iş ortağınız ile ilgili kritik kararlar verin. Bugün alınan kararların daha sonra yeniden düşünülmesi ihtimali olsa bile! İş yerinde önemli toplantılar sorunsuz ilerleyecektir, ancak nihai sonuçlar ve sözleşmeler için müdürünüzün kararını bekleyebilirsiniz. Sizin için pek tadında bir gün olmayabilir, tüm önemli olayları yarına ertelemenizi öneririz.



29 Nisan 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yenilenen yaşam coşkunuz, sizin için köklü değişiklikler getirebilir. Hiç olmadığı kadar enerjik olabilirsiniz ya da hiç gitmediğiniz yerlere atlayıp gidebilirsiniz. Bugün adeta ne kadar mükemmel bir insan olabilir sorusunun cevabını taşıyorsunuz. Sanki iç enerjiniz, dışa vurum yaşıyor. Etrafınızdakiler sizi hayranlıkla izleyecektir ve meslektaşlarınıza işleri için yol gösterdikçe zirveye ulaşacaksınız.

29 Nisan 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizin için neşe dolu, capcanlı ve coşkulu bir gün olabilir. Etrafınızdaki seçilmiş akıllı adamlarla birlikte takıldıkça, kültürünüz de artabilir. Bugün verdiğiniz her kararda şansınız yaver gidecektir. Tüm girişimlerinizin başarılı sonuçlanma ihtimali çok yüksek, korkmadan kararlar almanızı tavsiye ederiz. Arkadaş grubunuza dikkat etmeye devam edin.

29 Nisan 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

İnsanların bazı dönemleri eğlenceli ve kolay, bazı dönemleri ise stresli ve zor geçebilir. Siz stresli bir dönemden geçiyorsunuz; birkaç işiniz rast gitmedi ve kendinize olan güveniniz sarsıldı. Fakat bu başarısızlıkların geçici olduğunu hatırlayın ve sizi etkilemesine izin vermeyin. Sabır, her zaman bu devreye işe yarar. Her gecenin bir gündüzü olduğunu bilin. Belki de yarın yüzünüzde güller açacaktır!



29 Nisan 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Neşeli ve yüksek enerjili bir gün sizi bekliyor. Hem eğlenip hem öğrenmenin en güzel yeri, hobi kurslarıdır. Bir şeyler oluşmaya başladıkça, özgüveniniz artacak aynı zamanda çok keyifli vakitler geçireceksiniz. Bir hafıza kursunu da tercih edebilirsiniz. Ezber kuvvetinizi arttırmak hoşunuza gidecektir. Ayrıca avukatlar için bugün, bütün imkanlar önlerine serilecektir.

29 Nisan 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Büyük projeleriniz istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Hatta en iyi şekilde hazırladığınız projeler bile ters tepebilir. Küçük sorunların, bu denli büyümesi sizi çok kızdıracaktır. Ancak sakin olmaktan başka yapacak bir şeyiniz yok. Zaman içinde su akacak yolunu bulacaktır. Sizin dikkat etmeniz gereken fevri davranmamak olacaktır!

29 Nisan 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün işinizin değerini daha iyi anlayacaksınız. Şimdiye karar verimli çalışmadığınızı fark ettiniz ve sizi engelleyen her durumu ortadan kaldırabilirsiniz. Aslında çok mutlu çalıştığınız bir işiniz var. Sadece kariyerinizde bazı uzun vadeli hedefler belirlemek istiyorsunuz. Ve şimdi uzaktan bakınca, bunun aslında ne kadar kolay olduğunu fark edebilirsiniz.

29 Nisan 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



İş ortaklarınız, zekanıza hayran kalacak ve işleri sizin yönlendirmeniz ile yürütmek isteyecekler. Bundan önceki kararlarınız ve öngörüleriniz, ortağınızda bu hissi oluşturdu. Aynı zamanda ailenizi de ikinci plana atmayacaksınız. Onlarla kaliteli zaman geçirecek ve ne kadar önemli olduklarını, onlara göstermekle meşgul olacaksınız. Siz hem iyi bir patron hem de iyi bir eşsiniz.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Nisan  – 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar