Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

29 Haziran 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

29 Haziran 2019 Cumartesi günlük burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 29 Haziran 2019 Cumartesi Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 29 Haziran 2019 00:17

29 Haziran 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

29 Haziran 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 29 Haziran 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Haziran 2019 Cumartesi Günlük Burç yorumlarında neler var 

29 Haziran 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün bazı kararları almakta oldukça zorlanabilirsiniz. Niyetinizi belirleyin ve kararlı olmaya çalışın. Duygularınızın sizi raydan çıkarmasına izin vermeyin. Hem iş hem özel hayatınızda bunu standartlarınız arasına koymanız, sizi problemleri çözmede çok rahatlatacaktır. Size, aksiliklere olgun bir şekilde katlanmayı öğrenmenizi öneririz.

29 Haziran 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün kendinizi tembel ve çaresiz hissedebilirsiniz. Planlanan önemli görevleri görmezden gelmeniz ve ihmal etme eğiliminde olmanız bekleniyor. Size önerimiz, karşınıza çıkan fırsatları kaçırma ihtimaline karşı, kendinize çeki-düzen vermeniz. Bu şekilde özellikle de iş hayatında kaybettikleriniz sizi üzebilir! Bu tembelliğiniz haricinde güzel bir gün geçirmeniz muhtemeldir.

29 Haziran 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün şenlik dolu bir gün olabilir. Kendinizi eğlenceden geri çekmeyin, ortamlardan uzaklaşma eğilimine girebilirsiniz ancak bu hissi engelleyin. Bu aralar çok ihtiyacınız olacaktır. Günü arkadaşlarınız ve aileniz ile birlikte sosyalleşerek geçirmenizi tavsiye ederiz. Bir organizasyonu üstlenmeniz sonucu, evdeki görevleri ihmal etme riskiniz yüksektir.



29 Haziran 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Telaşlı bir gün sizi bekliyor! İş baskıları sizi yorabilir. Akıl ve kalp üzerinde bir denge kurmaya çalışacaksınız. Hangisinin daha ağır geleceğini siz de merak ediyorsunuz. Çok duygusal olmamanızı tavsiye ederiz. Kendi yüklerinizi kariyerinize veya işinize aktarmamaya özen gösterin ve böylece kapasitenizi ve verimliliğinizi arttırın.

29 Haziran 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün çok duygusal hissedebilir ve duygularınızı arkadaşlarınız ve yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Bir yaşam partneri arayanlar için, tam isabet tutturacağınız bir zaman olabilir. Ofisteki konularda yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Gününüzün, diğer günlerden daha farklı olması muhtemeldir.

29 Haziran 2019 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Başarı için uzun, zorlu bir yola girmek üzeresiniz. Bu hayatınızda yepyeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Bazı zor işlerin aşılması, ilerlemeniz için hayati bir rol oynayacaktır. Bu sebeple direncinizi kırmamanızı öneririz. Önünüze çıkan fırsatlar, çok fazla risk içerebilir ancak bazen gözü kara olmakta fayda vardır! Sonucunda iyi ki göze almışım diyeceğiniz bir sürü anınız birikebilir.

29 Haziran 2019 Cumartesi Terazi Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizin için çok şanslı bir gün olacaktır. Hem maddi hem manevi kazançlar, kapınızın önüne kadar gelebilir. Çocuğunuzun gelişimi hakkında çok güzel haberler alabilirsiniz. Yeni bir işe yatırım yapmak için doğru bir zamanlama olabilir. Finansal yatırımcılar ve hisse brokerleri için bu süre faydalı geçecektir. Bu sebeple günden en iyi şekilde yararlanmanın tam vakti olabilir!

29 Haziran 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün, yıllarca izlediğiniz dizinin tekrarını izlemek kadar sıkıcı olabilir. Karakterlerin nereye gideceğini, ne yapacağını hatta ne söyleyeceğini bile biliyorsunuz! Bu sıradanlıktan kurtulmanız için bir şansınız olabilir. Çarkı tam döndüremese de en azından yüzünüzü güldürebilir. Umut etmek, insanlığın doğasında var. Bunu sürdürün ve çok ilginç bir olaya rastlayabileceğinizi ümit edin!

29 Haziran 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Zor işlerin kazançları çok tatlı olacaktır. Bugün ağır çalışma şartları altında işlerinizi sürdürebilirsiniz. Ancak getirisi bu durumu eğlenerek yapmanızı sağlayacaktır. İş yerindeki gelir-gider dengesi gibi her bir çalışanda da alınan-verilen dengesi kurulmalıdır. Arkadaşlarınızla ve ailenizle kaliteli zaman geçirmeniz muhtemeldir. Sonuç olarak, neredeyse tam puan ile tamamladığınız bir gün sizi bekliyor olacaktır.

29 Haziran 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sinirlerinizin bozulduğu zorlu bir gün geçirebilirsiniz. Önemli olan umudunuzu kaybetmemek! Omuzlarınız üzerinde dik durmaya çalışın ve sakin düşünce yapınızı bozmayın. Sorunların üstesinden ancak bu şekilde gelebilirsiniz.  Ayrıca hiç kimseyle tartışmaya girmeyin, bazen zor olabiliyor ama götürüsü, getirisinden çok daha fazla olacaktır.

29 Haziran 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yokuş yukarı bir mücadele içine girebilirsiniz. Ancak şansınız sizi yalnız bırakmayacak ve size yapılan haksızlıkları önünüze serecektir. Diğer konularda iş yeri her zamanki gibi hareketliliğini koruyacaktır. Büyük iş anlaşmaları ve yeni projeler de başlatabilirsiniz. Ancak tüm enerjinizi buraya harcadığınızdan ve güverteyi sağlam tuttuğunuzdan emin olun.

29 Haziran 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 

Risk almak, bazen çok tatlı sonuçlar getirebilir! Evet, risk almak, neyi ortaya koyduğunuza göre çok zorlu bir süreç olabilir. Ancak başarı hikayeleri hep sıra dışı örnekler ile doludur! Siz dikkatli davranarak, riski minimuma indirmeye çalışın ancak hesaplamaların şaşma ihtimali hep vardır, bunu da unutmadan hamlelerinizi yapın. Gün sonunda gülen siz olabilirsiniz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



 Haziran 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

v


Yorumlar