Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

28 Ocak-3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Gökyüzü hareketliliği ve hayatlarımızdaki dönüm noktaları açısından kritik bir ayı bu hafta tamamlıyoruz. Yaz geldiğinde, hayatlarımızın geldiği yeni şeklin tohumlarının ekildiği dönemi hatırlamak istediğimizde Ocak 2019 tarihi ile karşılaşabiliriz. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2019 05:55

Şubat 2019’a baktığımızda yine hareketli bir aya başlayacağımızı söyleyebiliriz. Güneş, Merkür, Venüs, Mars, Şiron (Chiron) burç değiştirecek ve tabii bir adet Yeni Ay, bir adet de Dolunay yaşayacağız.



Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ile ikili ilişkilerimizdeki hayalperest tutumumuzdan uzaklaşıp daha ayakları yere basan ilişkiler yaşamak isteyebiliriz. 5 Şubat’ta yaşayacağımız Yeni Ay ile hayatlarımızda yaratıcılığa ve yeniliğe çok önem vereceğiz. 10 Şubat’ta Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile aklımız yerine hislerimize önem vermeye başlayabiliriz. Bu ayın en kritik günlerinden biri 19 Şubat olacak; Güneş Balık burcuna geçer geçmez, Ay ile karşı karşıya gelerek Dolunay meydana getirecek ve Şiron (Chiron) aynı gün Koç burcuna geçecek. Hayatımızda mantığımız için mükemmeli ararken, duygularımızdan olduğumuzu anlayabilir belki de büyük bir değişimin başlangıcını yaşayabiliriz.

TÜM BURÇLARIN HAFTALIK YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar