Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

28 Nisan 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

28 Nisan 2019 Pazar burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 27 Nisan 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2019 23:15

28 Nisan 2019 Pazar günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 28 Nisan 2019 Pazar Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 28 Nisan 2019 Pazar Günü Burç yorumlarında neler var 

28 Nisan 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aklınızdan geçen kötü planlar olabilir. Şeytana uyup patronunuzu kızdıracak şeyler yapmaktan kendinizi koruyun. Aslında böyle durumlarda, lafa gelince herkes yapıyor deseniz de siz uygularken vicdanınız sızlayabilir. Siz yine de sıkı çalışmalarınıza devam edin ve resmi bir şekilde işleri yürütmeye çalışın. İyi niyetiniz, işlerinizin bir süre sonra düzelmesine yardımcı olacaktır.

28 Nisan 2019 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün elinizde alışveriş torbaları, oradan oraya savrula bilirsiniz. Partneriniz ile beraber alışveriş merkezinin altını üstüne getirmeniz çok muhtemel. Elinizde bir liste tüm eksiklerinizi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Yaz kapıyı çaldı, artık bu alışveriş şarttı! Finansal kazançlar,ı aile eğlencelerine dönüştürerek, aile üyelerinden puanları alıyorsunuz. Gün memnuniyet duyguları ile sona erecektir.

28 Nisan 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün, duygularınızı mantıklı ve analitik gözlemlerinizle bütünleştirmenin yollarını bulmanız gerekiyor. Hızlanmanız için, bu öncelikli durumlardan biri haline geldi. Özetle, biraz pratik olmanın zamanı geldi. Aksi halde öğleden sonra sizin için fazla duygusal olmayacaktır. Ancak siz duygularınızı kontrol altında tutmayı başarırsanız, servet size adım adım gelecektir. Bu da sizi mest edecektir.



28 Nisan 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Partneriniz ile olan ilişkinizde bugün biraz karışık durumlar yaşayabilirsiniz. Fakat olayların, sevgisizlikle ilgisi yok, daha çok ruhsal durumlardan kaynaklanabilir. İkiniz de şu sıralar fazlaca duygusalsınız. Eğer partneriniz de sizin gibi su grubuyla, sular sellere dönüşebilir. Ancak, duygularınızı kontrol etmeyi başarırsanız, aşk hayatınız için zor bir dönemeci tamamlamış olabilirsiniz.



28 Nisan 2019 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün bazı ortaklıklar ile ilgili önemli kararlar alacaksınız. İş yerinde atılgan, enerjik bir gün sizi bekliyor. Ancak tüccarların, bazı finansal kısıtlamaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durum sizde fazlaca strese yol açacaktır. Size önerimiz çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın! Bu krizi ancak tasarrufla atlatabilirsiniz.



28 Nisan 2019 Pazar Burcu Günlük Burç Yorumları 

Duygularınızı ve mantığınızı tek bir kumaş dokusunda örmeyi, öğrenmeniz gerekir. İkisi iç içe geçmeli ve etkileyici bir desen ortaya çıkmalıdır. Bir olaya yaklaşımınız, tamamen duygusal ya da tamamen mantıksal değil; ikisinin bir karışımı olması gerekir. Bugün için bunu başaramaya bilirsiniz. Öğleden sonra aşırı dozda duygusallık, akşamüzeri de soğuk mantığınız devreye girebilir.

28 Nisan 2019 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Geniş yayın medyasında ya da sanat dünyasında yeni şöhret doğuyor! Uzaklarda aramayın; bu sizsiniz. Yüksek çalışmalarınız sonuç verebilir ve sizin için, prestij kazanacağınız yeni dönem başlayabilir. İki durum arasında seçim yapmak zorunda kalacaksınız ve bu sizin için pek kolay olmayabilir. Ancak şans sizinle beraber olacaktır. Bugünün nimetlerinden güzelce faydalanmanızı öneririz.

28 Nisan 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün işyerinde gergin bir gün sizi bekliyor olabilir. Siz her ne kadar makul davransanız da taraf olmaktan kendinizi alıkoyamayabilirsiniz. Bu durumda çetin bir tartışmanın ortasında, meslektaşları ile kavga eden çalışan pozisyonuna düşebilirsiniz. Akşam, reddettiğiniz tüm arkadaşlarınızı geri arayabilir ve dışarı çıkmayı bu sefer siz teklif edebilirsiniz. İş yerinde yaşadıklarınızı paylaşmak ve sevdiklerinizle birlikte eğlenceli bir akşam geçirmek isteyebilirsiniz.



28 Nisan 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yaratıcılık çeşmesi bugün içinizden fışkırıyor gibi! Aklınıza devamlı yenilikler, sanatsal çalışmalar ve daha kendimi nasıl geliştirebilirim sorusu geliyor. Günün ilerleyen saatlerinde, yeni zorlukları üstlenmek isteyebilirsiniz. Hatta bunun için özel çaba bile gösterebilirsiniz. İş yerinde gözle görülür bir şekilde, ekonomik kazanç eğrisi yükselebilir. Fakat bu kadar koşturma içinde, sağlığınızı ihmal etmemenizi öneriyoruz. Sağlık olmadan paranın tadı olmaz!

28 Nisan 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yakıt tanklarınızı fulleyin! Muhtemelen çok aktif olmak zorunda kalacağınız, yorucu bir güne uyanacaksınız. Uzun bir “yapılacaklar listesi” oluşturdunuz ve bugün o listeyi bitirmek için yüksek enerji harcayacaksınız. Listenin son sırasındaki işler geceye bile kalabilir. Eğer serbest çalışıyorsanız, kariyerinizde yükseliş görebilir ve takip ettiğiniz projelerde başarılı olabilirsiniz.

28 Nisan 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Eşitsizlik ve ayrımcılığa hiç tahammülünüz yok. İş yerinde böyle durumlar çokça yaşanıyor ve her şahit olduğunuz olaya tepkinizi gösteriyorsunuz. Bu, duruşunuz için gayet yerinde bir davranış olsa da bazen tehlikeye neden olabilir. Ancak sizin için kendi kaliteniz, kazancınızdan önce geliyor. Ayrıca iş yerinde, ayakları yorganlara göre uzatmanın zamanı geldi. Aslında özel hayat için de geçerlidir. Sevdiklerinizin söylediklerine kıymet verin.

28 Nisan 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Aile sorunları yaşayabileceğiniz bir sabaha gözlerinizi açabilirsiniz. Ancak gün ilerledikçe, iş yerindeki sorunlar ve can sıkıcı durumlar ile karşılaşınca, yaşadığınız durumun çok gereksiz olduğuna kanaat getirebilirsiniz. Eve gittiğinizde, kutsal topraklara ayak basıyor hissiyatı geçecektir. Sizin için ailenin önemi, kolay kolay arka plana atılmaz. 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Nisan  – 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar