Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

28 Haziran 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

28 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 28 Haziran 2019 Cuma Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2019 10:27

28 Haziran 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

28 Haziran 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 28 Haziran 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 28 Haziran 2019 Cuma Günlük Burç yorumlarında neler var 

28 Haziran 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün moraliniz çok yüksek olacak! Uzun zamandır ertelediğiniz işlerinizi yapmak için harika bir gün sizi bekliyor olabilir. Bu işler, sırtınızda bir yüktü, kurtulmak size iyi hissettirecektir. Rutin işleriniz arasından dolabınızı düzenlemek gibi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler de sizi bekliyor olabilir. Ancak bugün genel anlamda moraliniz üst limitlerde gezinecektir.

28 Haziran 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün kısa vadeli hedeflerinize ulaşmanız muhtemel. Karşılaştığınız iş baskıları bitmese de azalacaktır. Ancak siz her zorluk için bir asker gibi hazır olmaya devam edebilirsiniz. Şimdi vites değiştirmenin ve gözünüzü uzun vadeli hedeflere kestirmenizin zamanı geldi. Zaman ve para, sevdiklerinizle beraber nasıl olduğunu anlayamadan akıp gidecektir.

28 Haziran 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Küçük meselelerden endişe duymak yerine, enerjinizi yapıcı şekilde kanalize etme ihtimaliniz yüksektir. Akşam sevgiliniz ile birlikte alışveriş çılgınlığı yaşayabilirsiniz. Sadece partneriniz değil siz de para harcarken mutlu olanlardansınız. Ancak üzülmenize gerek yok, gereksiz bir şey almayacaksınız muhtemelen. Bugün bardağın hep dolu tarafından bakmaya meyilli olacaksınız.



28 Haziran 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün orta yolu benimseyeceksiniz. Sadece aklınla değil, sadece kalbinle de değil, ikisini birden devreye sokup öyle karar verme eğiliminiz var. Yakın gelecekte birçok bilmecenin çözülme ihtimali var. Kulağınıza şimdiden fısıldayanlar olacaktır. Sanatçılar, verimli bir gün geçirebilirler. İlham olacak birçok güzellikle karşılaşabilirler. Başınızı yastığa rahat bir şekilde koyduğunuz, mutlu sonlu günlerden olacaktır. 

28 Haziran 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün karşınıza çok özel biri çıkabilir. Sizin gizli kalan tüm arzularınızı ve duygularınızı bir çırpıda döktüğünüz, özel biri! Doğru düşündüğünüz ve gerçekte ne hissediyor iseniz onu rahatça konuşabildiğiniz çok insan tanımıyorsunuz. Bugün kendinizi bu kadar hızlı güvenebildiğiniz için yadırgayabilirsiniz. Ancak unutmayın; bu karşı tarafın mahareti!

28 Haziran 2019 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Ortaklık anlaşmaları ve parasal durumların muhasebesi, ,iş ve çalışma listenizin öncelikli şıklarında yerini alacaktır. Hatta listenin yarısını da doldurabilir! Ay sonu hedefleri, sonuçları derken iş yoğunluğunuz artabilir. Gün boyunca çeşitli seviyelerde sert rekabet ve hatta düşmanlıklarla karşılaşma riskiniz var. Akşam ise, bu çekişmelerin galibiyetini kutlamak için kendinize zaman ayırın!

28 Haziran 2019 Cuma Terazi Günlük Burç Yorumları 

Bugün bekleyen tüm işleriniz için starta basabilirsiniz. Sizin için başlamak, bitirmek ile aynı çizgidedir. İşe başlayana kadar zorlanan bünyeniz, başladıktan sonra hemen bitirebilecek kapasitededir. Zaten her şeyin yolunda gitmesinin tam zamanı gelmişti. Yüksek enerji seviyeniz ve gücünüzle, yepyeni bir işe başlama eğilimine girebilirsiniz. Akışına bırakın ve memnuniyeti doruklarda yaşayın.

28 Haziran 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Eşiniz bugün sizi sevgisi ve sıcaklığı ile sarabilir. Ev cephesinde her şeyin yolunda gitmesi bekleniyor. Özellikle aile üyelerinin ilgisi çok hoşunuza gidebilir. Partnerinizden gördüğünüz sevgi ve diğer üyelerden gördüğünüz saygı, oldukça ruhunuza işleyecektir. Ayrıca öğleden sonra uzaklarda yaşayan akrabalarınızdan iyi haberler gelme ihtimali var. 

28 Haziran 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Manevi duygularınız ve inancınız yükseldikçe, sosyal alanınızı daraltmak isteyebilirsiniz. Kendinizi boş bir kalabalık içerisinde hissedebilirsiniz. Uzaklaşmanın, ruhunuza iyi geldiğini düşünecek ve muhtemelen rehberinizden birkaç kişiyi sileceksiniz. Manevi huzuru bulmak öyle bir hamlede olacak iş değil. Sizin de birkaç girişiminiz olacak ve sonunda olmak istediğiniz yeri bulacaksınız. 

28 Haziran 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Hem profesyonel hayatınızda hem de özel hayatınızda, en iyisine sahip olma isteğiniz devam edecektir. Bunun için çalışmalarınız tam gaz ilerliyor. Ancak beklenmedik olaylarla karşılaşma ihtimaliniz var. Bu da size belli bir ücrete mal olacaktır. Merak etmeyin, gün ilerledikçe, sizi mutlu bir ruh hali içine sokacak durumlarla da karşılaşmanız muhtemel, hem de daha çok sayıda!

28 Haziran 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün iş dünyasında zamanın önemini anlayacaksınız. Bir şeyleri gelişi güzel bir şekilde yapma, son dakikaya bırakma ve gerektiği kadar umursamamanın size geri dönüşleri bir ders niteliğinde olacaktır. Risk konusunda kendinize çeki-düzen verme ihtimaliniz yüksek. Bugün iş ya da aile fark etmez, her konuda planlarınızın çoğunu yenileyecek ve planlayacaksınız.

28 Haziran 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün borsada spekülasyonlardan uzak durmak en iyi yol olarak görülüyor! Aldığınız her risk size olumsuz sonuçlarla geri dönebilir. Ağır kayıplar ile yüzleşmemek için kendinize düzgün bir yol çizmenizi öneririz. Kişisel cephede eğlenceli halleriniz dikkat çekecektir. Hayatınızın en güzel anlarından bazılarını yaşamanız muhtemeldir. Bunca sabır ve istikrardan sonra, şansınız yaver gitmeye başlayacaktır.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



 Haziran 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

v


Yorumlar