Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2019 00:23

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta çoğu zaman yorgun hissedebilir ve işinizin çoğunun engellendiğini görebilirsiniz. Ayrıca, çalışmanızın tamamlanması için kendinizi başkalarına bağlı bir şekilde bulabilirsiniz! İşle ilgili konularda zihinsel gerilimler ortaya çıkabilir ve eşi ile beraber çalışanların çok dikkatli çalışmaları önerilir. 

Çok fazla para harcamak gibi konular bu hafta da endişelenmenize neden olabilir. Öğrenciler, çalışmalarına tam anlamıyla konsantre olamayabilirler. Arkadaşlarıyla bir gezi planlayabilirler, ancak bu konuda da tartışma yaşama ihtimali oldukça yüksektir. İlişki meselesinde, sinirinizi kontrol etmek lehinize olacaktır. 

Hafta sonuna doğru, ailenizle birlikte bir yolculuğa çıkma ihtimaliniz var. Aile ihtiyaçları için harcanan para miktarı oldukça yüksek olabilir. Haftanın ilk günlerinde şehir dışına seyahat etmekten kaçınmaya çalışın. Mide ile ilgili bir sorun yaşayabilirsiniz ve dışardan yemek hiç iyi gelmeyecektir.






Boğa Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın başında, şans ve saygı ile dolu günleriniz olabilir. Tüm çalışma alanlarında başarı elde etmeyi bekleyebilirsiniz. Mesleki ve kişisel alanlarda da çok çalıştığınız gözlemlenecektir ve müdürleriniz işinizden gayet memnun kalabilirler. 

İşletmeler bu hafta karlı bir hafta geçirebilirler. Ancak işlerin bir gün sonraya bile ertelenmemesine dikkat etmeniz önerilir. Hem profesyonel açıdan hem de işlerin gidişatını yavaşlatma açısından önemli olacaktır. 

Öğrencilere bu hafta çok şanslı gelebilir. Araştırma öğrencileri için ise ayrıca faydalı da olacaktır. İlişki meselelerinde, haftanın sonu çiftler için daha güzel geçebilir. Aileler birlikte küçük bir gezi planlayabilirler. Sağlık konularında önemli bir sorun yaşanmayacaktır. Yalnız, su eksikliği vücutta ciddi sorunlara neden olabileceğinden, bol su içilmesi tavsiye edilir. 

27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca ikizler, yeni bir enerji dalgasıyla dolu olacak ve ofiste çalışanlar kendilerini işlerine odaklanmış, hedeflerine ulaşmak için çaba harcarken bulacaklar. İşadamları kendilerini yeni bir projede başarı elde ederken görecekler ve rakiplerini kendilerinden uzaklaştıracaklar. 

Bu hafta çok fazla para harcanması nedeniyle endişe oluşabilir ve haftanın sonunu görmeden, sınırlandırdığınız miktar aşılabilir. Öğrenciler derslerine konsantre olurken sorunlarla karşılaşabilirler bu yüzden daha çok çaba sarf etmeleri önerilir. 

İkizler, hafta boyunca kardeşlerinden çok sevgi görebilir ve arkadaşlarla organize edilen bir partinin yıldızı olma ihtimalleri çok yüksek. Evli çiftler, güçlü bir duygusal bağ ile ilişkilerini kuvvetlendirebilirler. Ancak, ev işleriyle ilgili ufak tefek tartışmalar da yaşanabilir.

Yengeç  Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Yengeçleri dikkat etmeleri gereken bir hafta bekliyor; bu süre zarfında iş toplantılarından kaçınmaları tavsiye edilir. Haftanın ikinci kısmı onlar için daha verimli geçecektir ve o zaman kadar her türlü olumsuzluktan uzak durmaları önerilir. 

Hisse senedi piyasasındaki zarar kaybı olasılığı bu hafta daha yüksektir ve bu konuda dikkatli olunması önerilmektedir. Haftanın sonuna doğru, yengeçler finansal sorunlarının çoğunu çözmekten ötürü çok mutlu olabilirler. 

Öğrenciler hafta boyunca çalışmalarında zorluk çekebilirler. Havaların ısınmasıyla, kalan bu az zamanda çalışmalara yoğunlaşmak oldukça güç olacaktır. Hafta boyunca aileleri tarafından destek alabilirler ve evli çiftler birbirleriyle mükemmel uyumlarını fark edebilirler. Bu hafta ateş, mide rahatsızlıkları gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle vitamin dolu beslenmeye özen göstermeleri gerekir.

Aslan Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın sonu, başarı ve başarısızlığın bir kombinasyonundan oluşacaktır. Çalışanların iş yerlerinde önemli sorunlarla karşılaşma ihtimali, haftanın başında sonuna göre daha yüksektir.

İşletmelerde, belirlenen kârın yüksek olması sonucunda yüzler gülecek ve sonraki çabalar çoğunlukla işleri büyütmeye yönelik olacaktır. Bu hafta arkadaşlarınız için, biriktirdiğiniz parayı harcama ihtimaliniz var. Aile üyeleri ve sağlık, hafta boyunca sizin için makul derecede iyi olacak. 

Öğrenciler, kendi grupları ile dışarı çıkma planları yapacaklar. İlişkiler açısından hafta, evli çiftler için uyumlu olduğunu kanıtlayacak. Ancak, çocuklarla küçük anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Büyük aile üyelerinden ise iyi haberler alabilirsiniz. 

Başak Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bütün hafta başaklar için makul derecede iyi geçebilir ve tüm disiplinlerde başarı kazanmaları bekleniyor. Ticari ve kişisel nedenlerden dolayı ufak sıyrıklar atlatsanız da verimli bir hafta olacaktır. Genel olarak çalışmalarınızı zamanında tamamlamaya odaklanmış olacaksınız. 

Şansınız, bu hafta sizi güçlü bir şekilde destekleyecektir, ancak haftanın ikinci bölümüne doğru, araba sürerken ve mülkle ilgili konularda dikkatli olmanız tavsiye edilir. Öğrenciler için hafta çok iyi geçebilir ve her gün başarı alabilirler.

Yakın aile üyelerinizle daha huzurlu hissedeceksiniz. Eski bir arkadaşınızla karşılaşmanız ya da yeni arkadaşlarla hafta boyu dışarı çıkma ihtimaliniz kuvvetle muhtemel. Hafta ayrıca, başaklar için birçok hayırlı faaliyete katılarak insanlara yardım etmeyi amaçlar.

27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın başlangıcı sizin için faydalı olacaktır. İş sahipleri için hafta, günlük görevlerinin çoğunu, iş arkadaşlarının desteğiyle tamamlasalar da verimli geçecektir. Sonuçta meslektaşlar bu yüzden var.

İş adamları ayrıca bu hafta boyunca yeni bir iş girişimi dürtüsüne sahip olacaklar ancak işlerini tamamlama konusunda başarısız olduklarında özgüvenleri azalabilir. Yatırımlara dikkat edilmesi gereken bir hafta olduğunu hatırlatırız.

Öğrencilere, sınavlarına odaklanmalarını ve notlarını yükseltmek için daha çok çalışmaları tavsiye edilir. Evli çiftler ve aileler için, mutluluk ve uyum dolu, keyifli bir hafta olacaktır.

Akrep Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Eğlenceli bir hafta sizi bekliyor olabilir; bu zamana kadar ekilen emeğin meyvelerinin bu hafta toplanma olasılığını çok yüksek. Bununla birlikte, ailede yaşlı bir akrabanız yeterli sağlık koşullarına sahip olmadığı için zor durumlar yaşayabilir.

İşletmelerde sadece kendi işlerine odaklanmamalarını, ufuklarını genişletmeyi düşünmelerini öneririz. Bu hafta, seçtiğiniz özel eşyaları satın alma fırsatlarıyla doludur, ancak hafta boyunca yasal sorunlara özel önem göstermeniz önerilir. 

Öğrenciler için çalışmalarına yoğunlaşmaları gereken bir hafta olabilir. Ailelere gelince, bu hafta dini ve sosyal toplantılarda bulunmaktan ve birlikte zaman geçirmekten çok mutlu olacaklardır. Ancak, alıngan aile üyelerinin yanlış anlama ihtimaline karşı, konuşma şeklinize dikkat etmeniz gerekir.

Yay Burcu 2027 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta iş sahipleri için çok sıkı çalışmalarla dolu bir hafta olabilir. Çalışanlar hedeflerini kolaylıkla ve rahatlıkla tamamlayabilir ve bu da onları daha çok çalışmaya teşvik eder. İşletmeler yeni müşteriler kazanma konusunda başarılı olabilirler ve kar şansları bu hafta, geçen haftaya göre daha yüksek olacaktır. 

Bu hafta kişisel harcamalarınız ise, gelirinize göre yüksek kalabilir. Bu durum finansal durumunuzu etkileyecektir. Kısa vadeli değil, uzun vadeli planlar yapmaya çalışın. Bu hafta yeni bir mülk satın alma şansı çıkabilir ve bu yatırımların uzun vadede çok karlı olması bekleniyor.

Öğrenciler için verimli bir hafta olabilir özellikle araştırma faaliyetlerinde çok iyi sonuçlar elde edebilirler. Evli çiftlerin bu hafta dikkatli olmaları önerilir, ufak tefek tartışmaların yaşanma olasılığı yüksek ancak dallanıp budaklanmadan büyümeden çözmeniz önerilir. Aile büyüklerine karşı daha kibar olun ve hafta boyunca herhangi bir sağlık sorunu yaşıyor mu diye sorun.

27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Çalışmalarınızda çeşitli engellerle karşılaşabilir ve bu yüzden zihinsel rahatsızlığa neden olabilecek sorunlar yaşayabilirsiniz. Mülkiyetle ilgili konularda başarı bu hafta oldukça düşük olsa da profesyonel çalışanlar, rakiplerinin başarısız olmasını bekleyecekler ve rahat bir nefes almayı umacaklar. 

Bu hafta Oğlakların başarı bulabileceği alan, hisse piyasasıdır. Öğrenciler için hafta çok verimli geçebilir, çalışmalarına odaklandıklarını gördükçe başarıları artabilir.

Evli çiftlerin bu hafta dikkatli olmaları gerekiyor, çünkü aralarında bir anlaşmazlık yaşanma ihtimali yüksek. Ancak yakınlarınızın desteğiyle yanlış bir karardan dönebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru eğlenceli planlar sizi bekliyor olacaktır. Sağlık konusunda herhangi bir problem yaşanmayacaktır.

Kova Burcu 27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın başlangıcı oldukça gergin olabilir, ancak sizin sakin kalmanız gerekiyor. Haftanın başında aksaklıklar olsa da sonuna doğru, bekleyen işlerin çoğunun tamamlandığını görebilirsiniz. Profesyoneller, iş arkadaşlarıyla sıkıntı yaşayabilirler ve bu durum işlerine iyi konsantre olmalarını engelleyebilir. 

Bu hafta birçok işi birden yapmaktan kaçının. Bir görevi bitirip diğerine başlamayı yeğleyin. Yoksa hafta sizin için bitmek bilmeyecektir. Gereksiz harcamalar konusunda aşırı dikkatsiz olabilirsiniz. Bu hafta tasarrufu arttırmanızı öneririz.

Öğrenciler derslerine odaklanabilir ve bu hafta notlarını yükseltmeye çalışırlar. Hafta boyunca ailenizle kavga edebilirsiniz, gereksiz yere konuşmaktan kaçınmanız önerilir. Başlıca sağlık sorunları oluşmamasına rağmen, yorgunluktan dolayı halsiz geçireceğiniz birkaç gün olacaktır.

Balık  Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın başlangıcı sizin için tatmin edici olabilir ve küçük işletmeler ile toplantı yapma olasılığı oldukça yüksektir. Profesyoneller, öfkelerini kontrol altına almakta güçlük çekseler de başarabilecekler. İş adamları, işleri için borç almayı planlayabilirler. 

Öğrenciler hafta boyunca çok çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Bununla birlikte, iş yerlerinde ikinci yarı, hayal kırıklıkları yaşanabilir. Makul bir şekilde yatırım yapılması tavsiye edilir. Gereksiz yere yapılan harcamalardan artık caymalısınız ve finansal planlamanızı akıllıca yapmalısınız. 

İlişkiler konusunda, arkadaşlarınızla ve ailenizle bir araya gelme şansınız çok yüksek. Evlilikte uygun bir eşleşme arayanlar, aradığını bulma konusunda başarılı olabilirler. Balıkların, hayırlı amaçlar için bir seyahate katılma şansları var. Ancak, ufak tefek sıkıntılara karşı, sağlık konularında dikkatli olunması tavsiye edilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar