Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

25 Mayıs 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

25 Mayıs 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 25 Mayıs 2019 Cumartesi Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2019 23:30

25 Mayıs 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

25 Mayıs 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 25 Mayıs 2019 Cumartesi Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 25 Mayıs 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

25 Mayıs 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bazen baskı altında olmak size iyi geliyor, çünkü potansiyelinizi sonuna kadar ancak bu şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Kendi öz disiplininizi ortaya koyana kadar bu sistem devam edilebilir. Yaptığınız tüm işler zeka kokacak ve amacına uyacaktır. Ancak yine de sonuçları beklediğiniz kadar iyi olmayabilir. Bu sizinle değil çalıştığınız piyasa ile ilgili olacaktır. Sonuçlar bir gecede gelmeyeceği için sabretmeniz gerekecektir.

25 Mayıs 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün gündeminizde arkadaşlarınızın başarısını kutlamak olacaktır. Siz de gereken dersi çıkaracak ve hayatınızın kilometre taşlarını belirleyeceksiniz. Bugünkü düşünceleriniz, iş alanında gelişmeler göstermenize yardımcı olabilir ancak en önemlisi geleceğiniz için sağlam planlar yapmanızı sağlayacaktır. Sosyal toplantılar ve partiler en sevdiğiniz atıştırmalık olan bruschetta eşliğinde sizi karşılıyor olacaktır.

25 Mayıs 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün meslektaşlarınızın motivasyonlarını arttırmak için çaba gösterebilirsiniz. Enerjiniz hem kendinize hem de arkadaşlarınızı yetecek düzeylerde olacaktır. İş yerinde güvenlik ve finans konularında problemler çıkabilir. Öğleden sonra sorunların çözülmesi için girişimlerde bulunacaksınız ve takdir toplayacağınız sonuçlar elde edebilirsiniz. Uzmanlığınızı ispat etmek için harika bir gün!



25 Mayıs 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Arkadaşlarınızla iç içe bir gün geçirmeye hazır olun. Bugün tüm gününüzü onlara ayırabilirsiniz. Onları mutlu etmek için önce ne yapacağınıza karar verecek sonrasında onlar için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Sevgi ve samimiyet dolu ilişkiler kolay kazanılmıyor, bu sebeple tüm uğraşınız muhakkak yerini bulacaktır. Akşamki harika organizasyona davet için telefon görüşmelerine başlayabilirsiniz.



25 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün işler çok karışabilir.  İş yerinde ortağınızdan, evde eşinizden memnun değilsiniz. İşin kötüsü bugün ikisi de bunu öğrenebilir. Ortalık biraz karışabilir, ancak bazı aklı başında arkadaşlarınızın desteğiyle bu fırtınadan kurtulabilirsiniz. İnsanları yönetme konusunda bazen desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz, bugün de o günlerden biri olacaktır. Yaşadığınız olaylardan güzel dersler çıkarıp hayatınıza yön vermenizi tavsiye ederiz.



25 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sağlığınız hakkında tedirgin olduğunuz bir durum var ise bugün ertelemeden doktora gitmenizi öneririz. Herhangi kötü bir durum var ise önlem alınabilir yok ise doktordan bunu duymak sizi rahatlatabilir. Bugün iş yerinde ısrarcı bir hale bürünebilirsiniz. Israrla yanlışa doğru gidebilirsiniz. Ancak meslektaşlarınız ortamı, barış ve sakinlik üzerine sabitledikleri için, sizi de idare edeceklerdir. 

25 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün, uçurtma uçurmaya bayıldığınız o mutlu çocukluğunuza geri dönmek istiyorsunuz. Tıpkı o zamanlarda ki gibi masumca eğlenmek istiyorsunuz. Etrafınızda çıkar ilişkileri üzerine kurulu olmayan birkaç insan var, diğerleri ile konuşmak sizin için işkence haline gelecektir. Size tavsiyemiz, ikili ilişkilerde samimiyeti ön planda tutmanız olacaktır. Arkadaş çevrenizin hızlı bir şekilde değiştiğini göreceksiniz.

25 Mayıs 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aklınızda yeni bir iş girişimi başlatmak var. Enerji seviyeniz, gün boyu düşüncelerinizi uygulamak için yeterli olacaktır. Planlarınızda başarılı oluncaya kadar elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız ve hatta gereken zamanlarda kendinizi zorlayacaksınız. Geri dönüşümler aldığınızda tüm bunlara değdiğini görebilirsiniz. Kısacası verimli ve oldukça değerli bir gün sizi bekliyor olacaktır.



25 Mayıs 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Öfke dolu bir gün! Bugünkü siniriniz dünyayı yok edebilecek kadar güçlü sanki! Bir olaya ya da bir kişiye takılabilirsiniz ve düşündükçe siniriniz artabilir. Başka bir şeye odaklandığınız zaman bile ayak sallamanız, öfkenizi ele verecektir. Size, hakarete geçmeden önce sakinleşmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca ay sonuna kadar maddi sıkıntılar yaşama ihtimaliniz var, belki de sizi asabi yapan asıl sebep budur!

25 Mayıs 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yasal ya da yasal olmayan her türlü yola başvurabilirsiniz. Aslında, içgüdüsel duygularınız bugün aldığınız tüm kararlara rehberlik edecek ve muhtemelen hiç kimsenin kafanızı karıştırmasına izin vermeyeceksiniz. Başkalarının problemlerine karşı duyarlı ve anlayışlı olacaksınız ve yardımınızı ihtiyacı olanlara yardım elini uzatacaksınız.

25 Mayıs 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün beklenmedik bir şey bekliyoruz! Başarı, para, aşk… Umudu kestiğiniz her ne ise bugün aniden yolunuza çıkabilir. Gününüz renklenir ve kendinizi silkeleme şansı bulursunuz. Hiçbir zaman tamamen umutsuz bir yaklaşım size yakışmayacak. Akşamüzeri okuma, araştırma ya da tartışma içeren etkinliklerde yerinizi alacaksınız. Verimli bir gün yüzünüzü güldürecektir.

25 Mayıs 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Hem ev cephesinde hem de iş yerinde sorumlulukları yerine getireceğiniz bir gün sizi bekliyor. Ötelediğiniz dosyalar ve ev işleri bugün birbirine girebilir. Özellikle evdeki işleriniz sizi daha çok yoracaktır. Bunun sebebi evinizde yenilemeye gidebilirsiniz bu da sizi hem fiziki hem de maddi açıdan yorabilir. Zor günün arkasından gelen minnet ve takdir, yorgunluğunuza değecek ve hoşunuza gidecektir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



20 Mayıs – 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar