Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

24 Mayıs 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

24 Mayıs 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 24 Mayıs 2019 Cuma Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2019 01:09

24 Mayıs 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

24 Mayıs 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 24 Mayıs 2019 Cuma Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 224 Mayıs 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

24 Mayıs 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün dağları aşıp denizleri geçebileceğiniz enerjik bir güne uyanabilirsiniz. Muhtemelen gün boyu bitmeyen bir güce sahip olacaksınız. Adrenalinizi yüksek tutacak ve bütün işlerinizi bir çırpıda bitirebileceksiniz. Bugün plan yapmadan çalışma zamanı. Akşam arkadaşlarınızla beraber çılgın bir parti sizi bekliyor olacaktır. Sizdeki enerji yastığa başınızı koyana kadar sizi dinç tutabilir.

24 Mayıs 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün ruh halinizi gün boyunca yönetecek olan 3 olgu var; enerji, coşku ve heyecan. Bu tür duygular bulaşıcıdır; sevgiliniz ya da arkadaşlarınız bu durumdan oldukça faydalanacaklardır. Gün ilerledikçe işler daha da iyiye gidebilir. Tüm enerjinizi bir günde tüketmeye çalışacaksınız, ancak akşam saatlerine doğru yorgunluğunuzu hissedebilirsiniz. Rahatlamak için sakin bir molaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

24 Mayıs 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aşk hayatınızda bazı iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ilişkinize gereken bakımı yapmanızı öneririz. Endişelerinizi geride bırakmanız ve artık ileriye bakmanız gerekir. Günün iyi haberi parasal durumdan gelecektir. Muhtemelen maddi konularda şanslı olduğunuz bir gün yaşayacaksınız. Odak noktanızı kaybetmeyin, inancınızı koruyun ve içe dönüş yapın.



24 Mayıs 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün zor olsa da olumsuz cümlelere kulağınızı kapatıp sadece pozitif düşüncelerle etrafınızı çevreleyin. İnsanların fikirlerinden etkilenebileceğiniz bir gün olacaktır. Bu yüzden mümkün olduğunca pesimist olan insanlardan uzak durun. Çok düşünmek yerine eyleme geçmeye çalışın. Muhtemelen çok daha iyi sonuçlar alacaksınız. Akşam kalbinizi ve zihninizi hafif müziğe kaptırın, meditasyonu ihmal etmeyin.



24 Mayıs 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tüm sorumluluklarınızı dikkatle yerine getirmeniz gereken bir gün olacaktır. Problemleri ön görecek ve işleri tamamlayarak, güzel bir ödüle layık olacaksınız. Hızınızı alamayıp öğleden sonra yeni projelere bile imza atabilirsiniz. Kabiliyetiniz, cömertliğiniz ve çalışma şekliniz, harika bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Tek başınıza ufak bir doğa kaçamağı yaparak kendinizi ödüllendirin.



24 Mayıs 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün liderlik yapmaya hazır olun. İş yerindeki gündemi belirleyen insan olabilirsiniz ve liderlik rolü üzerinize yapışabilir. Öğleden sonra kendinize zaman ayırmak ve uzun uzun vitrin gezmek isteyebilirsiniz. Sadece kendinizi değil sevdiklerinizi de düşünüyorsunuz. Onlara hediye almak isteyebilirsiniz. Akşamı, uzun vadeli hedeflerinizi planlayarak yakın bir arkadaş veya aileden biriyle geçireceksiniz.

24 Mayıs 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün her şey aile ile ilgili olacaktır. Aslında sizin öngördüğünüzden çok daha iyi yakın ve uzak akrabalarınız varmış! Bunu öğrenmek için biraz geç kalmış olabilirsiniz ancak kalbinizi onlara açmak için her zaman doğru zamandır. İş arkadaşlarınız için aynı verimlilikte bir gün olmayabilir. Bazı şüpheli yaklaşımlarınız devam edecektir. Ancak yine de günün sonunda işletme için tatmin edici bir ilerleme yaşanabilir. Sonu iyi biten her şey güzeldir!

24 Mayıs 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün bir şeyleri organize etme yeteneğinizi, iyi bir şekilde gösterme ihtimaliniz yüksek. İş yerinde, çalışmalarınız için takdir göreceğiniz bir gün olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde bekleyen problemlere kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Gelecekteki tecrübelerinizin çoğu, bugünlerde yapacağınız kötü kararlar sayesinde oluşacaktır. Karar vermekten kaçınmayın, yeterince araştırdığınız her konuda her zaman bir fikir beyan edin.



24 Mayıs 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Kurtlar sofrasında ‘ben de varım’ diyebilmek için dişlerinizi göstermeniz gerekir. Bugün siz de o net duruşu sergileyebilirsiniz. İnsanları aşağılamak tarzınız değil ancak hafif alayımsı tavrınızla bu kervana ayak uyduracaksınız. Bu alemde herkes payına düşeni alacak ama en büyük dilim sizde kalacak! Akşam yakınlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte sosyal etkinlikte başköşede yerinizi alabilirsiniz.

24 Mayıs 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yeni bir ürünün piyasaya sürülmesini planladıysanız, biraz askıya almanızı tavsiye ederiz. Günün geç saatlerine kadar ertelemeniz sizin hayrınıza olabilir. Ancak bugün için diretirseniz,  yaşayacağınız hayal kırıklığını göze almış olacaksınız. Çünkü ön göremediğiniz problemlerle karşılaşabilirsiniz. Birkaç gün içerisinde hepsini fark edip gereken önlemi almanız muhtemeldir. Bu süreçte rakipleriniz tarafından ortaya atılan tehditleri önlemede başarılı olacak ve destekçilerinizin beğenisini toplayacaksınız.

24 Mayıs 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Hırsınıza yenik düştüğünüz bir gün olabilir. Bugün gününüzü hedeflediğiniz sonuçlarla hızla bitirmek istiyorsunuz. Ancak gidişat buna müsaade etmeyebilir. Yarın pişmanlık duygusu yaşamamanız için, hırsla yanlış ve ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekir. Sert kararlar almaktan vazgeçtiğiniz ve kendinizi meslektaşlarınızla kıyaslamayı bıraktığınız zaman, her şey yoluna girecektir.

24 Mayıs 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün yakınlarınız ve sevdikleriniz için her şeyi yapabileceğiniz bir gün. Onlardan birisine fayda sağlamak için, kendi rahatlığınızdan ödün verebilirsiniz. Bir veya üç gün boyunca önemli kararlar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Bu günleri atlattıktan sonra büyük riskler almaya şüphe etmeyin. Hayatı dramatik hale getirmeden yaşamaya çalışın.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



20 Mayıs – 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar