Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

23 Mayıs 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

23 Mayıs 2019 Perşembe burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 23 Mayıs 2019 Perşembe Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2019 22:23

23 Mayıs 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

23 Mayıs 2019 Perşembe günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 23 Mayıs 2019 Perşembe Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 23 Mayıs 2019 Perşembe Günü Burç yorumlarında neler var 

23 Mayıs 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün işlerinizin hızlanması için takım elbisenizi giymek isteyebilirsiniz. İnsanların nasıl eğilip büküldüğünü fark edeceksiniz. Şık görünüm her zaman göz doldurur ve duruşunuza öz güven katar. Aile ilişkilerinde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özellikle yakın bir aile üyeniz oldukça düşüncesizce hareketler sergileyebilir. Muhtemelen önce çok kızıp sonra unutacaksınız, sizin doğanızda kin yok.

23 Mayıs 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bir yönetici olarak, meslektaşlarınızdan çok daha iyi bir şekilde, iş arkadaşlarınızı yönetiyorsunuz. Yöneticilik, karakterinize çok uyuyor. İnsanlara kendinizi sevdirerek sözünüzü geçiriyorsunuz. Önce protokol oluştursanız da sonrasında yaklaşımınızı zamanla yumuşatıyor ve kendi tarzınızı oluşturuyorsunuz. Herhangi bir olumsuzlukta titizliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu sayede başarıyı tadacağınız bir gün sizi bekliyor olacaktır.

23 Mayıs 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Karşı cins ile etkileşimin çok yüksek olduğu bir gün olabilir. İkili ilişkilerde olumlu sonuçlar alacaksınız. Kamu görevlileri için verimli günler başlıyor; hem aile üyelerinden hem de patronlarından gereken desteği göreceklerdir. Akademisyenler için sorunların çözüme ulaşacağı bir gün olacaktır. Aile hayatında samimi, neşe dolu ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.



23 Mayıs 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün iş yerinde oldukça sert bir duruş gösterebilirsiniz. Her ne kadar geçici olarak odağınızı kaybetseniz de geri dönüşünüz muhteşem olacaktır. Zihniniz sizi gerçek dünyaya yönlendirecek ve işinize hızlı bir giriş yapacaksınız. Bugün çok programlı çalışabilirsiniz ve tüm aksayan işlerinizi bir güne sığdırabilirsiniz. Akşamları sevgilinize vakit ayırmak size huzur verecek ve yorgunluğunuzu atmanıza yardım edecektir.



23 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Seyahat etmeyi çok seviyorsunuz, bugün uzun bir yolculuk planı yapabilirsiniz ve ailenizi, arkadaşlarınızı planınıza dahil edebilirsiniz. Enerjinizi toplayacak ve işlerinize ruhen güçlü bir şekilde döneceksiniz. Sanatsal alanlarla ilgilenenlerin, olumlu eleştiriler alacakları bir gün olacaktır. Öz güvenleri artacak yaptıkları sanatı çok daha fazla sevmeye başlayacaklardır. 



23 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Başarılı olmak için çok çalışmanız ve kendinize güvenmeniz gerekiyor. Bugün gereken ilk adımı atabilirsiniz. Aileniz başta olmak üzere size güvenen insanlar biriktirdiniz. Bundan sonra uzun bir yolculuk sizi bekliyor olacaktır. Hem kendinize hem etrafınızdakilere başarılı olduğunuzu ispatlama zamanı geldi. Kısa ya da uzun vadede fark etmez bu sonuca ulaşana kadar vazgeçmeden denemenizi tavsiye ederiz.

23 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız iş dünyasındaki başarınızı kıskanabilir. İtibarınızı çeşitli şekillerde incitmeye ve zedelemeye çalışacaklar. Onlarla kavga etmek yerine, politik olarak doğru olmaya çalışın ve zekanızı kullanarak onları alt edin. Öğleden sonra sürpriz bir aşk sizi bekliyor olabilir. Kara bir günün üzerine güneş gibi doğan, sıcacık bir heyecan, tüm zorlu günü size unutturacaktır.

23 Mayıs 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Patronlarınızdan ve müdürlerinizden kulağınıza küpe olacak dersler çıkarabilirsiniz. Onlar size mümkün olan en iyi işbirliğini sunacaklardır. Yasa dışı olaylardan ve mahkemeye taşınabilecek tartışmalardan kendinizi uzak tutun, bugünkü hukuki sonuçlar lehinize ilerlemeyebilir. İniş ve çıkışlarla dolu, değişik bir gün sizi bekliyor olacaktır.



22 Mayıs 2019 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün dış görünüşünüze önem verdiğiniz bir gün olabilir. Normalde sizin için pek önemli olmasa da bugün şık olmak isteyebilirsiniz ve kıyafetinizden takınıza ve parfümünüze kadar harika görünebilirsiniz! Yanınızdan geçen bir daha dönüp bakacak adeta bir mıknatıs gibi gözleri kendinize doğru çekebilirsiniz. Hatta bir gün içinde hayran kitleniz bile oluşabilir!

22 Mayıs 2019 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

İkili ilişkilerde işler yoluna girmiş gibi gözüküyor ancak sizin için tam da öyle değil! Aklınız bir şeye takıldı ve ilerleyemiyorsunuz; ancak konuyu tekrar açarak yarayı derinleştirmek de istemiyorsunuz. Öylece arada kaldınız. Günün iyi haberleri iş yerinden gelebilir. Hayallerinizden biri bugün gerçekleşebilir. Her bir adımınızda, geriye dönüp ne kadar ilerlediğinize bakıyorsunuz. İşte sizi başarıya götüren bu geçmişten ders alma durumudur.

22 Mayıs 2019 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Hayalinizdeki ev veya arabaya ulaşabilirsiniz! Bugün mal varlığınızı arttırmanın tam zamanı olabilir. Tanıtım broşürlerine tekrar bakın ve son kararınızı verin. Sizi zorlamayacak şekilde kredi çekebilir ve bir hayalinizi daha gerçekleştirebilirsiniz. Bu heyecan verici güne sakin bir akşamla devam etmenizi öneririz. Aileniz veya arkadaşlarınızla durumu paylaşmak için sabırsızlanacaksınız.

22 Mayıs 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün değişik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. En ufak sebeplerden kendinizi epeyce üzebilirsiniz. Bazı dış etkenler nedeniyle karamsar düşüncelere dalacaksınız. Olumlu bakabilmek ve olumlu kararlar alabilmek için irade gücünüzü güçlü tutmanız gerekir. Farkındalığınızı arttırmanızı öneririz böylece daha doğru ve net bir bakış açısına ulaşabilirsiniz. Size bu depresif haller değil, umut dolu haller yakışıyor!



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



20 Mayıs – 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar