Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

23 Mart 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

23 Mart 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 23 Mart 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2019 23:22

23 Mart 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 22 Mart 2019 Cuma Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 23 Mart 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

23 Mart 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün güzel bir kutu içinde değerli bir kolye, akşam yemek daveti notu ile kapınıza teslim edilmek üzere. Daha fazla ipucu aramanıza gerek yok. En şık kıyafetinizi giyinin, nefesinizi kontrol edin ve EVET cevabını nasıl vereceğinizin pratiğini yapın.  En özel anınızda videolarda kötü çıkmak istemezsiniz.



23 Mart 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugünün baskın duygusu; umursamazlık. Size tavsiyemiz bugün dikkatli olmanızdır. Özellikle yasal sözleşmeleri imzalarken birkaç kere okumanız gerekebilir. Gözünüzden birşey kaçmaması için, ekstra çaba sarfedin. Unutmayın önlem, tedaviden daha kolaydır.



23 Mart 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Ailenize daha fazla zaman ayıracağınız bir gün olması muhtemeldir. Çocuklarınızla mümkün olduğunca zaman geçirecek ve onlara sevginizi göstereceksiniz. Bugün diğer günlerden daha romantik ve üretken bir ruh halindesiniz. Bu üretkenliğiniz yeni fırsatların önünü açacak gibi duruyor.



23 Mart 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

İş yerinde birbirinden iddialı projeleriniz için büyük ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Uzun zamandır bu anı bekliyordunuz. Sonunda  çabalarınız, beklediğiniz değeri görecek. Ancak sözleşmeyi imzalamadan önce detaylarını incelemeyi ihmal etmeyin. 



23 Mart 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

En sevdikleriniz ile keyifli bir gün geçireceksiniz. Akraba ya da arkadaş farketmez. Bugün kafa dağıtmak için güzel bir gün. Ayrıca işyerinde tüm meslektaşlarınız ile pek rastlanmayan bir durum ortaya çıkacak: işbirliği! Finansal kazançlarda artış gözlemlenebilir. Evli çiftler eşleriyle daha da yakınlaşabilir.



23 Mart 2019 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün iş ve eğlence dengesini kurduğunuz bir gün olacak. Verimli bir iş günü sonrasında sınırsız eğlence! Hiçbir şey yapmadan cepleriniz boşalmış gibi hissedeceksiniz. İpin ucunu kaçırmamanızı ve sağduyulu bir şekilde harcamalarınızı yapmanızı tavsiye ediyoruz. Yarın sabah uyandığınızda panik havası oluşmaması için tavsiyelerimizi dikkte alın.

23 Mart 2019 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün iyi görünmek ve iyi hissetmek istiyorsunuz. Bu ikisi sizin için doğru orantılı bir şekilde ilerliyor. Sosyal toplantılarda konuşmanız ve etkileyici kişiliğiniz dikkat çekecek. Sosyal statünüz de bugün artacak. Romantik ilişkilerde bugün ciddi bir adım atılabilir. Bugün nimetlerinden faydalanacağınız bir gün sizi bekliyor.



23 Mart 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Finansal istikrarsızlık sizi çok rahatsız etmeye başladı. “Az olsun hep olsun” diyorsunuz ama işletme sahipleri için bu düzen bazen işlemeyebilir. Vadeli alışverişleriniz ilerleyen zamanlarda canınızı sıkabilir. Elinizdeki kredi kartındaki hayali paralarla alışveriş yaparken bütçenizi göz önünde bulundurun. Sonra aylık kazancınız ancak kredi kartınızın asgarisine yetecek!



23 Mart 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bir kaç gündür iş yerinizde bir telaş hakim. Patronunuzun şehirdışından geleceğini öğrendiniz ve panik içinde ötelediğiniz işlerinizi bitirmeye çalışıyorsunuz. Patronunuz geldiğinde yetiştirmiş olacaksınız. Patronunuz gittiğinde ise bir kaç kilo vermiş olacaksınız. Güzel bir tatlıyla başarınızı kutlayabilirsiniz. 

23 Mart 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün anılara daldığınız bir gün olacak. Eski hatıralar, eski şarkılar, eski arkadaşlar.. hepsi aklınızdan film şeridi gibi geçiyor. Akşam belki birkaç eski kafadar toplanabilirsiniz bile. Aynı zamanda ikili ilişkinizden beklentileriniz biraz ağır görünebilir. Yine de ilişkinizde kaliteli vakit geçirmeyi ve güçlüklerle başa çıkmayı başaracaksınız.

23 Mart 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün tüm sıkıntıların sonlandığı bir gün olacak. Cesur ve sabırlı tavrınız, bu süreçte çok işinize yaradı. Meslektaşlarınızdan bu sınavı veremeyecek olanlar var. Siz süreci başarıyla tamamladınız ve artık zorluklarla nasıl başa çıkılır biliyorsunuz. Sırtınızda bir sıvazlama eli hissedeceksiniz. Patronunuz sizden gayet memnun!

23 Mart 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugünün odak noktası; vefa. Uzun zamandır aramadığınız arkadaşlarınız ile temasa geçmek isteyeceksiniz. Geçmişten güç alan bir yapınız var. İhtiyaç duyduğunuzda bir alo kadar yakın insanlar biriktirmişsiniz. İş ile ilgili meseleler söz konusu olduğunda da, hiçbir rabinizin sizden daha iyi olma ihtimali pek yok!



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar