Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

22 Mart 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

22 Mart 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 22 Mart 2019 Cuma Burçlar

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2019 22:40

22 Mart 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 22 Mart 2019 Cuma Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 22 Mart 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

22 Mart 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün birçok etkinlik ve partiye davet edileceksiniz. Zamanı ayarlama konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Hiçbir yere geç kalmak istemezsiniz. İş ve kişisel zevkleriniz arasında bir denge kurdunuz. Bu yolda devam etmenizi öneririz.



22 Mart 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tüm toplantılarınız ve iş gezilerinizde zafer sizin olacak. Gergin ortamlardan kolayca sıyrılabiliyorsunuz. Sakin mizacınız, baskı karşısında kızarıp bozarmanıza izin vermiyor. Tüm stresli ortam ve kişiler ile başa çıkmayı öğrenmek, çok zamanınızı aldı. Şimdi meyvelerini yeme zamanı!



22 Mart 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün olağanüstü zorluklarla karşılaşabilirsiniz. “Bu da ancak beni bulur” diyeceğiniz cinsten sıkıntılar bunlar. Çevrenizdekilerle yüzleşmekten sakının. Siz serinkanlı kalmaya çalışın. Yeni taktikler ile beraber olumlu değişikliklerin doğması yakındır. Sabır ve zaman herşeyin ilacıdır.



22 Mart 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün beklenmedik iş değişiklikleri ile karşılaşabilirsiniz. Ailenizi ve arkadaşlarınızı mutlu etmek için cömert harcamalar yapacaksınız. Ve işin aslı sevdikleriniz için para kazandığınızı düşünüyorsunuz. Önceliğiniz hep birileri, asla kendiniz değilsiniz. Yine de harcamalarınıza dikkat etmenizi öneririz.



22 Mart 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün biraz tedirgin hissettiğiniz bir gün olabilir. Hiçbir şeyin doğru gitmediğini düşünüyorsunuz. Kendinizi organize etmeye ve dağınık enerjinizi konsantre etmeye çalışacaksınız. Bu tuhaf sebebi belirsiz ruh hali, birkaç gün devam edebilir. Sadece biraz kendinize zaman vermenizi ve akışa bırakmanızı tavsiye ederiz.



22 Mart 2019 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Duygu, duygu ve yine duygu aleminde geziyorsunuz. Bugün hislerinize yoğunlaştığınız bir gün olacak. İyi ya da kötü iş arkadaşlarınız, aile üyeleriniz hepsi nasibini alacak. İçinizde küçük bir sanatçı günden güne büyüyor. Sanat yönünüzü güçlendirmek için özel dersler almanızı tavsiye ederiz.

222 Mart 2019 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün ofiste, işinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Patronunuz bugünkü performansınızdan pek memnun kalmayabilir. İş yeri sahipleri için ihaleleri geciktirmeleri tavsiye edilir. İş görüşmesi yapmış olanlar, olumsuz sonuç alabilirler. İş başvuruları için gecikmeler yaşanabilir. Bugün her alanda olumsuzluklarla dolu bir gün olması muhtemeldir.



22 Mart 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hayatınızın en önemli dersini çıkarabilirsiniz. Her insan hata yapar; önemli olan yaşanılan olaylardan doğru çıkarımlar yapabilmektir. Unutmayın ki; kıskançlığın azı da çoğu da zarardır. İnsanın kendi kendisini yoran bir durumdur. Bazı hatalarınızı düzeltmenizi ve daha çok insana ulaşmanızı tavsiye ederiz.



22 Mart 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yüksel ihtimal bugün özel bir parti davetlisi olacaksınız. Eski arkadaş nostalji için yeni arkadaş ise yeni planlar için gereklidir. Bu özel partiye özenle hazırlanacaksınız. Ayrıca bu partide uzun zamandır görüşmediğiniz akrabanızı da görebilirsiniz. Bu değişik partide, tanıdık birine denk gelmek iki tarafında çok hoşuna gidecektir.

22 Mart 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hangi alanda olursanız olun, listenin en üst sırasında, kariyeriniz yer alacak. Bir süre özel hayatınız arka planda kalabilir. Bu süreç performansınızı arttıracak ve bu durum çevreniz tarafından takdir edilecektir. Aile üyelerinizden sizi tanıyanlar da sizi destekleyenler arasında yerini alacaktır.

22 Mart 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün araştırma ve geliştirmeyi beraber yürütüyorsunuz. Müthiş çalışmalarınız, herkes tarafından konuşuluyor. İşe bağlılığınız yakınlarınız tarafından kabullenilmiş durumda. İşlerinizde tüm cambazlıkları, hileleri de öğrendiniz. Baktınız işler sıkıştı, kimseye zarar vermeyecek düzeyde onlara başvurabilirsiniz.

22 Mart 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün işleriniz yoğun bir tempoda ilerleyecek. Beklemedeki projelerin son teslim tarihlerinin yaklaştığını fark edip, vitesi arttırmanız gerekebilir. Ekstra çaba göstererek bugün herşeyi yoluna koyacaksınız. Akşam kendinizi, yüzünüzde bir tebessümle kanepede uzanıyor olarak bulacaksınız. Zaten Balık dediğin biraz acı çekecek ki zevk alsın!



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar