Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

21 Mart 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

21 Mart 2019 Perşembe burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 21 Mart 2019 Perşembe Burçlar

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2019 23:30

21 Mart 2019 Perşembe günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 21 Mart 2019 Perşembe Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 21 Mart 2019 Perşembe Günü Burç yorumlarında neler var 

21 Mart 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için sıradan bir gün. Kahvaltı-iş-öğle molası-iş-akşam yemeği-uyku. Normalde yoğun bir temponuz olduğundan dolayı, bu monotonluk size huzursuzluk vermiyor. Tam tersi böyle sakin günlerin çoğalmasından yanasınız. Hayal etmeye devam edin her zaman yaptığınız gibi. Sonuçta her planın ilk şekillendiği yer burasıdır.



21 Mart 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kutsal yerleri ziyaret etmek istiyorsunuz. Her insanın huzur dolduğu bir yer vardır. Eğer siz hala bulamadıysanız, aramaya başlamanızı öneririz. Öğleden sonraya sarkan işlerin hepsini telafi edeceksiniz. Tek yapmanız gereken; herşeyi iki kere düşünmek. Böylece hataları düzeltmekle vakit kaybetmemek.



21 Mart 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Para sayma makineniz yanınızda mı? Bugün ihtiyacınız olabilir. Son girişimlerinizden, beklediğinizden büyük meblağlar kazanacaksınız. İster çalışan, işter iş sahibi farketmez bugün cebiniz dolu dolu gezeceksiniz. Başarıya ulaşmak için sıkı çalışmaya devam ettikçe, karlı günler peşinizi bırakmayacaktır.



21 Mart 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kişisel yaşamınızı olumsuz etkileyen sebeplere odaklandınız. Daha tomurcuktan sorun görme yeteneğiniz, şimdiye kadar iyi bir yaşam sürmenize yardım etti. Fakat artık emin olamıyorsunuz. Septik bir tutum içerisindesiniz. Kontrol altına alma ya da kontrol altına alınma; ikisinin de fazlası tehlikelidir. Alarm sirenleri çalmadan bu kargaşadan kurtulun.



21 Mart 2019 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacaksınız. Her zaman işinizi ciddiye alan insanlardan oldunuz. Ancak kendinizi o kadar işe kaptırmışsınız ki eşiniz çok arka planda kalmış. Size tavsiyemiz işinize gösterdiğiniz özveriyi, eşinize de göstermeniz. Ev ile işyeri arasında denge kurmak, sizin en önemli görevinizdir.



21 Mart 2019 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yeni bir iş kapını çalabilir. Rafa kaldırılan projeler nihayet gün yüzüne tekrar çıkacak. Enerjiniz yerine gelecek ve bu enerji bir hafta boyunca sürecek. Çocuklarınızın başarıları da sizi gururlandıracak ve havayı daha da aydınlatacak. Güzel bir gün sizi bekliyor.

21 Mart 2019 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Para dengesini kurmanız gerekiyor. Kendiniz için birşey alırken bütçenizi zorlamayacak ölçüde azıcık da tutumlu olmanız; başkalarına birşey alırken de cömert olmanız gerekiyor. Yaşamda herşeyin bir dengesi vardır ve bu dengeyi kuranda sizsiniz. “Zıtlar arasındaki çelişki, tüm varlıkların temelidir” V.Hugo



21 Mart 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

İnsanlar bazen kendilerini yanlış aksettirirler. Etrafınızdaki insanların sizi gördüğü perspektifi değiştirmek istiyorsunuz. İş yerinde de durum farksız. Aslında yapacak çok birşey yok. Sizin de hatanız var. Fikirler ve görüşler patronlarınızı bile etkileyecektir. Siz kafa tutmalara başladınız bakalım bu filmin sonu nasıl bitecek!



21 Mart 2019 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aile ile vakit geçirme gününüz. Devamlı ne yapsak diye düşünüp eyleme koyuyorsunuz. Ailenizle harika zaman geçireceksiniz. Samimi anlar, yüksek kahkahalar, değerli hatıralar biriktireceksiniz. Bazen yüzünüzde bir gülümseme ile gözleriniz dalıyor. Ne de güzel oynuyor çocuklar ne de mutlu geçiyor zaman!

21 Mart 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergilemek için mükemmel bir zaman. Tüm ekip hedefine ulaşmak ve yapılması gerekenlere başlamak için halihazırda bekliyor. Tüm bu çabaların meyvesini yiyeceğinizden emin olun. Akşam eski arkadaşlarınız ile yorgunluk atmanızı tavsiye ederiz.

21 Mart 2019 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Sabah akşam demiyor, enerjiniz hiç bitmiyor. Bu sabah çok çalışacaksınız akşam da partileyeceksiniz. Sabah işlerin yolunda gitmesi için hiçbir detayı atlamadığın gibi akşamda partide aynı özeni gösteriyorsunuz. Akşama ışıl ışıl kıyafetler arasında dikkat çekeceksiniz. Bugün enerjini zor atacaksın gibi gözüküyor sen şimdiden dans etmeye başla!

21 Mart 2019 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün ayaklarınızı sağlam yere basmanız gerektiğini anladınız. Kendinize dikkat etmek ve sorumluluklarınızla ilgili ihtiyatlı davranmak zorundasınız. Birşeyi yaptıkça normalleşir, kolaylaşır. Sizin içinde bir zaman sonra alışkanlık olacaktır. Sadece pillerinizi tam şarj etmenizi öneririz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar