Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

20 Mayıs 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

20 Mayıs 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 20 Mayıs 2019 Pazartesi Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2019 23:49

20 Mayıs 2019 Pazartesi  Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

20 Mayıs 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 20 Mayıs 2019 Pazartesi Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 20 Mayıs 2019 Pazartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

20 Mayıs 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün beklenmedik birinden ani bir telefon alabilirsiniz. Sizi şaşırttığı gibi mutlu da edebilecek bir telefon konuşması gerçekleşecektir. İş yerinde çalışma sisteminizi oturttunuz bu nedenle zorlu günler geride kalmış gibi görünüyor. Aile olaylarında anlayışlı yapınız ile sorun çıkmasını sürekli engelliyorsunuz. Sabrınızın dolmasına daha çok var, bu sebeple herhangi bir tehlike arz etmiyor.

20 Mayıs 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sinirlerinizi kışkırtmaya çalışan biri ile karşılaşabilirsiniz. Bu insan tamamen kavgaya eğilimli biri olabilir. Sakin olun ve düşünerek hareket edin. Kendi doğanıza yakışır bir şekilde, rahatsızlığınızı dile getirin ve onun istediğini ona vermeyin. Başkalarının huzurunu bozacak düzeylere çıkmadan konuyu kapatmayı başarabilirsiniz. Nihayetinde iyilik ve nezaket kazanacaktır.

20 Mayıs 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Patronlarınızdan yeni sorumluluklar almaya hazır olun! Rutin çalışmalarınızdaki sistem size yardımcı olacaktır. Ancak bir yerden sonra dakikaların size yetmediğini fark edebilirsiniz. Bu aşamada yardım istemekten çekinmeyin. Meslektaşlarınızda size yardım ellerini uzatmaktan memnun olacaklardır. Günün sonunda gülen siz olabilirsiniz.



20 Mayıs 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün havada bir intikam kokusu var! Gözlerinizden bile anlaşılan, çok kızdığınız birini cezalandırmayı düşünüyorsunuz. Kafanızdaki olana kadar uğraşma potansiyeliniz var. Bu olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşmanızı tavsiye ederiz. Sizi en çok dinlendiren müziği açın ve sakinleşmeye çalışın. Belki de herkesin cezasını kesmesi gereken kişi siz değilsinizdir.



20 Mayıs 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tüm gün çalışmaya hazır mısınız?  Büyük şirketlerde çalışanlar başlarını kaldıracak vakit bulamayabilirler. Bugün işler hiç olmadığı kadar yoğun olacaktır. Ve hiçbiri diğerinden daha az önemli olmayacaktır! Ev kadınlarının da işleri bir türlü bitmeyebilir. Ne çamaşırı ne temizliği ne ütüsü! Ancak en azından bir gün sonraya erteleme haklarını kullanabilirler.



20 Mayıs 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Ailenizin yakın üyeleri ve arkadaşlarınız bugün zamanınızın çoğunu alabilirler. Sınavlar yaklaşırken öğrencilerin derslere daha fazla dikkat etmesi ve boş zamanlarını iyi değerlendirmeyi öğrenmeleri gerekecektir. Bugün mülk alma konusunda pozitif sonuçlar alabilirsiniz. Sonuç olarak, rahatlamak ve zihninizin ilgi alanlarını doldurmak için son derece uyumlu bir gün sizi bekliyor olacaktır.

20 Mayıs 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün ülke tarihi hakkındaki bilgilerinizi genişletmek isteyeceksiniz. Bunun en iyi yolu internet değildir! Tanıdığınız en yaşlı insanı ziyaret edin ve ondan eski zamanları dinleyin. Bu dedeniz ya da daha yaşlı bir komşunuz olabilir. Yaşlılar ile iletişim kurmak, onları çok sevindirecektir. Bunu her ne kadar genelde ihmal ediyor olsak da bugün dikkat etmenizi öneririz.

20 Mayıs 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yoğun sevgi ve tutku, sizin hayat tarzınızı yansıtır. Bugün de farklı bir şey olmayacak; oldukça tutkulu bir gün yaşayabilirsiniz. En azından öyle yaşamak isteyeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken şey ise, sizin bu yoğun sevginizden hoşnut olacak insanları bulmanızdır. Herkesi kendinize uyduramazsınız. Ciddi sorunlar yaşamamak için ya hayat tarzınıza uyan birini bulun ya da kendinizi değiştirmeye çalışın.



20 Mayıs 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün oldukça dengeli bir gün olacaktır. Ailedeki her bir üye için ayrı ayrı zaman ayıracaksınız. İyi bir aile annesi/babası olduğunuzu kanıtlayacaksınız. Sorumluluklarınızı her zamankinden daha istekli bir şekilde yerine getireceksiniz. İşe gelince, bugün nispeten rahat bir gün geçirebilirsiniz. Akşam doğanın tadını çıkaracağınız ve tüm huzuru soluyacağınız saatler sizi bekliyor olacaktır.

20 Mayıs 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

İyi iletişim becerilerine sahip olmanız, etrafınızdakileri en iyi şekilde ikna etmeye yardımcı oluyor. Ancak, bu yeteneği bir kez daha bilemek zorunda kalabilirsiniz. Sebeplerin kalbine bakacak ve aradığınız cevapları bulacaksınız. Gün ilerledikçe yaratıcılığınız ön plana çıkacak ve etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz. İş konularında yetiştiremediğiniz durumlarda meslektaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

20 Mayıs 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bazen bir bataklıkta sıkışmış gibi hissediyorsunuz ve sizi dışarı çıkaracak hiçbir şey olmayacakmış gibi geliyor. Ancak, sadece bağımsız bir Kova olumsuzluklarla sert bir şekilde başa çıkabilir. Ve bu eğiliminiz sayesinde, bugün kendinizi kurtaracak bir yol bulabilirsiniz. İkilemde kaldığınız konular bir karara bağlanabilir ve sorunlar çözülebilir. Akşam sevgiliniz ile beraber vakit geçirerek günün zorluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

20 Mayıs 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Seyahat etmeyi seviyorsunuz ve daima yola çıkmak için bir bahane arıyorsunuz. Bu nedenle bavulunuz hazır olursa, her an yola çıkmaya karar verebilirsiniz. Bu, kimseye sürpriz olmaz! Günlük geçim kaynağı için girdiğiniz stresten, kısa da olsa sizi kurtaracak bir mola olur. Yalnızlık peşinde koşarken, bir anda etrafınızda arkadaşlarınız belirebilir. E nasıl olsa sevilen bir insansınız…

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



20 Mayıs – 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar