Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

19 Mart 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

19 Mart 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 19 Mart 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 19 Mart 2019 00:30

19 Mart 2019 Salı günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 19 Mart 2019 Salı Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 19 Mart 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

19 Mart 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün her alanda sosyalleşmek isteyeceğiniz bir gün olacak. İşinizde bile grup çalışmalarına yöneliyorsunuz. Öğlen molalarında en kalabalık masaya oturasınız var. Akşam da arkadaşlarınızla plan organize edeceksiniz. Kısacası bugün “konuşasınız” var. Öyleyse size tavsiyemiz fikir alışverişlerinden hiçbir zarar gelmez, sosyalliğe devam edin.



19 Mart 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aşamayacağınız deniz, geçemediğiniz dağ yok! Çok verimli bir çalışma günü sizi bekliyor. Bugün ilginizi dağıtacak, zamanınızın boşa geçmesini sağlayacak her türlü iş ve kişiden uzak durun. İşlerinize odaklanmış bir şekilde uyandınız, işlerinizi bitirmenin rahatlığı ile uyuyacaksınız.



19 Mart 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Rutinlik, monotonluk, sıradanlık.. Bütün bu kelimeleri duyduğunuzda aklınıza tek bir şey geliyor: kendiniz. Bugün prangalarınızdan kurtulmaya çalışacaksınız. Kendinizi dışarı atacaksınız ve bu kesinlikle size iyi gelecek. Maddi durumunuzda süpriz bir gelişme yaşanabilir. Maaşın artması ya da umulmadık bir yerden miras gelmesi gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz.



19 Mart 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kişisel hayatınız her zaman mesleki hayatınızın bir adım önündedir. Duygularınızı bastıramaz veya görmezden gelemezsiniz. Ve size tavsiyemiz böyle devam etmeniz. Siz bu’sunuz. Ancak kendinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz. Bazı ortamlarda kendinizi hiç olmadığınız gibi yansıtıyorsunuz.



19 Mart 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Özgüveniniz ve kabiliyetleriniz, ulaşmak istediğiniz pozisyonu elde etmenize yardımcı olacak. Düzenli, disipli çalışmanız ve sonucunda başarılı olacağınıza emin olmanız, iş arkadaşlarınızın dikkatini çekiyor. Tüm bu işleriniz bittiğinde, beklentilerinizin fazlasını alacaksınız. Ancak akşam eve iş getirmeyin, başınıza iş açmayın!



19 Mart 2019 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün size beklenmeyen değişiklikler ve hoş süprizler getirecek. Sevdiklerinizle bir seyahata çıkabilirsiniz. Yolculuk hem heyecanlı geçecek hem de tüm sinirlerinizi sakinleştirecek. Radyoda 90’lar, hafif cam açık, mis gibi deniz havasını içinize çekeceksiniz. Mutlu bir güne başlamak için benzini fulleyin.

 

19 Mart 2019 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün karşınıza beklentilerinizi tam karşılamasa da iyi teklifler çıkacak. Yolunuza nasıl devam edeceğinizi siz belirleyeceksiniz. Çok fazla beklentiye girdiğiniz zaman hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz. Aslında karşınıza çıkan fırsatlar başka birçok insanı sevinçten havalara uçuracakken sizde çok başka karşılanıyor. Size tavsiyemiz etrafınızdaki insanlara kulak vermeniz.



19 Mart 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün biraz endişeli bir tavır içerisindesiniz. Endişeleriniz düşüncelerinizi bulanıklaştırıyor ve ruhunuzu sarıyor. Küçücük şeylerden, çok büyük varsayımlar çıkarıyorsunuz. Size önerimiz; zihniniz sizi değil, siz zihninizi yönlendirin. Dert edecek birşey arayan muhakkak bulur, bunu aklınızdan çıkarmayın. Stresten uzaklaşmaya gayret ettiğiniz bir gün diliyoruz size.



19 Mart 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Havalar ısındı artık dışarı çıkma vakti geldi. Bugün tüm gün eğlence var sizin için. Piknikler, dışarda yemek yemeler, konserler vb eğlenceli aktiviteler sizi bekliyor. Akşamda komedi dalında bir sinema filmi izlerseniz, sizden iyisi yok. Arkadaşlarınız ya da aileniz ile berabsr size iyi eğlenceler dileriz.

 

19 Mart 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kendinize bazı gerçekçi hedefler koydunuz ve ulaşmak için çaba sarfediyorsunuz. Bu iddialı olmadığınız anlamına gelmez sadece hayatınızdan zaten memnun olduğunuz anlamına gelir. Siz kolay bir insansınız ve karmaşayı sevmiyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar bu tutumunuzdan etkilenecekler. Örnek olmaya hazır mısınız?

 

19 Mart 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün zor bir gün gerçekleştirebilirsin. Ummadığın dertler döndü dolaştı yine seni buldu. Geri adım atmamanı, dik durmanı tavsiye ederiz. Senin için endişe edecek bir durum yok çünkü sen kralsın! Tüm ormanı dizginleyecek güce sahipsin. Dik durma işi cesaret ister o da sizde fazlasıyla var.

 

19 Mart 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Sıkıntı içindeyken herhangi bir alanda başarılı olmayı beklemeyin. Planlamanızı bir dahaki sefere daha dikkatli yapıp kendinizi sıkıntıya sokmamaya çalışın. Üzerinde her ayrıntısı incelenmiş bir proje yüzünüzü güldürecektir. Tekrar yanılırsanız bir daha deneyin. Tekrar yanılırsanız bir kez daha deneyin..



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar