Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

18 Nisan 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

18 Nisan 2019 Perşembe burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 18 Nisan 2019 Perşembe Burçlar

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2019 23:46

18 Nisan 2019 Perşembe günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 18 Nisan 2019 Perşembe Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 18 Nisan 2019 Perşembe Günü Burç yorumlarında neler var 

18 Nisan 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün iyi haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş ya da bir düğün haberi olabilir. Kişisel ya da profesyonel, sizi memnun edecek bir haber olacaktır. Elinden gelenin en iyisini yapma alışkanlığınız, bugün çok işinize yarayacak.

18 Nisan 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Maddi açıdan yüzünüzü güldüren bir gün olabilir. Ancak yine de sıkıcı bir gün sizi bekliyor. Hayatınıza katmak istediğiniz heyecanı bugün bulamayabilirsiniz. Kasvetli ve bunaltıcı günün akşamını keyiflendirmek için, kazandığınız paranın bir miktarı cebinizden çıkacaktır.

18 Nisan 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün herşeyi akışına bırakmanız, sizin hayrınıza olabilir. Kahraman olmak için uygun bir gün değil. Zevk, sizin anahtar kelimenizdir. İş performansınız üst düzeylerde olabilir. Ve evde sıcacık çayınızı içerken günün bittiğine sevinebilirsiniz.



18 Nisan 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Finansal olarak, bugün biraz sıkıntıda olabilirsiniz. Faturaların, vergilerin ve kredilerin ödenmesi, günün çoğu bölümünde sizi meşgul edebilir. Talepleri karşılamak için borç parayı almayı bile düşünebilirsiniz. Ancak bir miktar borç alırsanız, maddi durumunuzu düzeltebilirsiniz. Ayrıca, cesur bir işletme manevrası herşeyi değiştirebilir.



18 Nisan 2019 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sıkı çalışmanızın ödüllerini tam olarak alamayacaksınız. Bugün bütün meseleleri çok ciddiye alacaksınız. Bir sorumluluk duygusu hissedeceksiniz ve bugün sorunlara kalıcı çözümler bulmaya çalışacaksınız. Bir süredir sizi rahatsız eden bazı endişelerden kurtulmak için ideal bir gün olabilir.



18 Nisan 2019 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Din ve maneviyat meseleleri bugün öne çıkabilir. Seçtiğiniz alanda başarılı olmak için tek bir fikre odaklanın ve doğal yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanın. İkili ilişkilerde biraz daha duygusal davranabilirsiniz. Bu da kritik sorunlarda çözüm bulamamanıza sebep olabilir.

18 Nisan 2019 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün patronlarınız ile ilgili birkaç sorun yaşayabilirsiniz. Bu yüzden zihinsel olarak kendinizi depresif ve aşağı çekilmiş hissedeceksiniz. Ancak öğleden sonraya kadar etkileyici iş yeteneğinizle onları memnun edeceksiniz. Bugün herhangi bir yeni iş girişimi için iyi bir gün olmayabilir.

18 Nisan 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hayat en iyi öğretmendir derler. Ve bugün, bunu yaşayarak öğrenebilirsiniz. Piyasadaki bu gergin rekabetten kurtulmayı öğrenebilirsiniz. Bu durum çok fazla kıskançlık yaratabilir, ancak hiçbir şey sizi rahatsız etmeyecektir. Hata yapmak insani, affetmek ilahi bir davranıştır. Bu nedenle, bazı hatalar yapsanız bile sorun olmadığı bilin.



18 Nisan 2019 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hiç boş kalmayacağınız bir gün olabilir. Bir dizi partiye ve etkinliğe katılacağınız sosyal bir gün sizi bekliyor. Eski dostlarla karşılaşabilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Akşama kadar yorgunluğunuzu anlamayacaksınız fakat akşam ayaklarınızı uzattığınız an, sabah olabilir!

18 Nisan 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bu tarihi takvimde işaretleyin, bugün yaşamın en önemli günlerinden biri olacak. Bunun sebebi, yaşamınız boyunca sizinle birlikte kalacak biriyle tanışmanız. Dini yerlere yapılacak ziyaretler de gerçekleştirebilirsiniz. Günün çoğu zamanını arkadaşlarınız ve ailenizle geçireceksiniz. 

18 Nisan 2019 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

İçinizden geleni yapmaya hazır olun. Dış sesler, bazen etki alanınıza girse de bugün hissettiğiniz gibi yaşama gününüz olabilir. Patronunuz sizinle işbirliği yapacak, sevdikleriniz ise sizi cesaretlendirecektir. Heyecan verici bir tarihi günü, güzel bir notla kapatmalısınız.

18 Nisan 2019 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün manevi yönden sizi doyuracak bir arayış içindesiniz. Çalıştığınız şirkette tam da bunu sağlayacak donanıma sahip biri var. Olumsuz sonuçlar herkesin yoluna çıkabilir, önemli olan pes etmemeniz. Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı rekabette öne geçmek için kullanın. 

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



15 Nisan  – 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın




iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar