Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

18 Mayıs 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

18 Mayıs 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 18 Mayıs 2019 Cumartesi Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2019 23:59

18 Mayıs 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

18 Mayıs 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 18 Mayıs 2019 Cumartesi Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 18 Mayıs 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

18 Mayıs 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Görsel duruşunuz ve yetenekleriniz ile bugün herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Bu durum hoşunuza gitse de çaktırmayacaksınız. Kariyerinizle ilgili önünüze çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Kendinize yaptığınız yatırımlar, kısa sürede istediğiniz kıvama gelecektir. Sonrasında karşısına çıkan tüm engelleri yıkan birine dönüşebileceksiniz.

18 Mayıs 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tartışmalardan uzak durmanız gereken bir gün. Özgüven kaybına uğramak istemiyor iseniz bugünün çekinik geni olmayı kabul etmeniz gerekir. Çıkacak herhangi bir tartışma sonunda geri adım atmak zorunda kalan insana dönüşmemek için tavsiyemize uyun. Bugün sizin gününüz değil, sakin kalın ve yabancı konulara karışmayın.

18 Mayıs 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Düşüncelerinizi ve görüşlerinizi bugün dokunduğunuz herkese net bir şekilde ifade edeceksiniz. Duygularınız karşılık bulacak ve daha çok güçlenecek. Bu sizin doğru yol üzerinde olduğunuzun kanıtıdır. Düşünce özgürlüğü, mutluluk nedenleri arasında ilk üçtedir. Sizin için belki ilk sırada bile olabilir. Bu yüzden taviz vermeyin. Akşam gününüze eğlenceyi de ekleyebilirsiniz.



18 Mayıs 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün kariyeriniz için belirleyici bir an yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz terfi ya da zam gerçekleşebilir. Bununla beraber sorumluluklarınız da aynı oranda artacaktır. Bu durum sizi memnun edecek hatta gurur verecektir. Yeni bir iş imkanı şansı bile doğabilir. Ancak bulunduğunuz konumdan memnun olmanız sebebiyle iş tekliflerini reddedebilirsiniz.



18 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Arkadaş listesini yenilemenizin zamanı gelmiş olabilir. Bugün yeni ilişkiler kurmak için iyi bir gün. Size taze kan gerekiyor, hayatınıza giren yeni insanlar bunu en iyi şekilde sağlayacaklardır. Etrafınızı neşeli bir duygu saracak, bakış açınız bile değişecektir. Eski ve yenileri bir araya getirecek parti için akşam hazırlıklara başlayabilirsiniz. Çok daha büyük ve daha eğlenceli bir arkadaş grubu oluşturduğunuzu fark edeceksiniz.



18 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Duygularınızın yanında mantığınız da varlığını ispat edecek! Bugün ikili ilişkilerde bayrağı mantığınız devralabilir. Duygusal olarak çözüme ulaşmaya çalıştığınızda, kafanızın daha çok karıştığını ve işin içinden çıkamadığınızı fark edeceksiniz. Bu karışıklığın baş sebeplerinden biri etrafınızda konuşulanlardan çok etkilenmeniz olabilir. Konuşan her kim olursa olsun, kendi fikirlerinizi kendiniz belirleyin.

18 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sizin için bugünün mottosu “düşün ve yap”. İşte bu kadar kolay! Zaten her ikisini de mükemmel bir şekilde yapma eğilimdesiniz.  Bugün telefon görüşmesi ya da yazılı bir şekilde, önemli bilgiler elde edebilirsiniz. Bütün bu işler bir yana bugün sevdiğiniz insanla beraber vakit geçirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Beraber bir film izleyerek keyifli bir akşama başlayabilirsiniz.

18 Mayıs 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aşırı bonkörsünüz! Bugünü, yakınlarınız ve sevdikleriniz için “kesenin ağzını açma günü” ilan edebiliriz. Onları mutlu edebilmek için tüm imkanlarınızı kulanabilirsiniz. İstedikleri bir şeyi satın alabilir ya da beraber bir gezi organize edebilirsiniz. Ne de olsa aile ve arkadaş olmadan paranın bir ehemmiyeti olmadığını düşünenlerdensiniz.



18 Mayıs 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sizin için keyifli geçecek bir güne başlamaya hazır mısınız? Bugün iş yerinde profesyonelliğini sergileyeceksiniz ve meslektaşlarınızın iltifatlarını alacaksınız. Ayrıca size danışılan konularda etkili çözümlere ulaşacak ve püf noktaları paylaşmaktan kaçınmayacaksınız. Bu sizin sadece başarılı değil aynı zaman da yardımsever olduğunuzu gösterecektir.

18 Mayıs 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Şan, şöhret ve ödüller sizi bekliyor ve çoğu durumun aksine meslektaşlarınız bu sefer sizi alkışlayacak ve kıskanmayacaklar. Yeni ve zorlu projelerin altından kalkacak güç ve motivasyona sahipsiniz. İş değiştirmek isteyenlere bir süre beklemelerini öneririz. Daha iyi iş olanakları çok yakın zamanda gelecektir. İstediğiniz koşullar sunulana kadar, şimdiki işinizde sebat etmeniz gerekir.

18 Mayıs 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizin gününüz olmayabilir. Evinizde huzurlu bir ortam oluşturmak için zorlanabilirsiniz, üzerine bir de çocuklar ile ilgili problemler eklenebilir. Kendi ailenizi, bazı aile büyüklerinden ya da ateşe körükle giden komşulardan sakınmanız gerekir. Sakin olmaya çalışın ve durumu duygusal değil mantıksal yönetmeye çaba gösterin. Yakın zamanda her şey yoluna girecektir.

18 Mayıs 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Günden güne rutini düzenlemek için çok çalışacaksınız, ancak gezegenlerin kötü hizalanması nedeniyle bugün başarılı bir şekilde sonuca ulaşamayabilirsiniz. Size sabırlı olmanızı ve işleri biraz akışına bırakmanızı tavsiye ederiz. Bir şeylerden vazgeçebilirsiniz, bu kendi haklarınız olmadığı sürece sorun olmayacaktır. İstediğiniz yere belki zar zor geleceksiniz ama sonunda bulunduğunuz yerin kıymetini en çok siz bileceksiniz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



13 Mayıs – 19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar