Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

16 Nisan 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

16 Nisan 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 16 Nisan 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 15 Nisan 2019 23:16

16 Nisan 2019 Salı günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 16 Nisan 2019 Salı Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 16 Nisan 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

16 Nisan 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bir süredir ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile görüşmek isteyebilirsiniz. Muhtemelen çok eğlenceli bir gün geçireceksiniz. İş alanında heyecanınız, faaliyetlerinize yol gösterecek. Dürüstlüğünüz her zaman sizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğiniz olmuştur.

16 Nisan 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün diğer günlerden farklı olarak, otorite sağlamak için hoş olmayan yollar deneyebilirsiniz. Çalışanlarınıza çok sert davranmaya ve neredeyse nefes bile almalarına izin vermeden çalışmalarını isteyebilirsin. Onların küstahlığı sizi bu hale getirdi. Ama ne olursa olsun çözüm bu olmamalı. Aklınızı başınıza almanızı tavsiye ediyoruz yoksa bir iki aya kendinizi onların altında bulabilirsiniz..

16 Nisan 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Günlük rutininizden çok sıkıldınız ve birkaç değişik program ayarlama peşindesiniz. Sizin için en iyi çözüm, sosyalleşmekten geçer. Biraz alçakgönüllü olun ve aslında komşularınızın ne kadar tatlı insanlar olduğunu fark edin. Muhtemelen akşam bir tanışma organizasyonu ile yeni sosyal çevrenize ilk adımınızı atabilirsiniz.



16 Nisan 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin gününüz olabilir. Etrafınızdakilerin gözü sizin üzerinizde, kıskançlıklarından çatlamasalar bari! İkili ilişkilerde her şey mükemmel gidiyor. Sevgililerin aralarındaki bağı güçlendireceği, evlilerin ise tekrar birbirlerine aşık olacağı bir gün olabilir. Aranızı bozmaya çalışan fırsatçılara dikkat edin ve istedikleri ortamı sağlamalarına mahal bile vermeyin.



16 Nisan 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Ne kadar ileri giderseniz gidin, ulaşılması gereken bir ufuk çizgisi hep vardır. Bu durum sizin kişisel gelişiminiz için de geçerli. Kendinizi mümkün olduğunca her yönden geliştirmeye çalışın. Becerilerinizin artmasına ve verimliliğinizin ikiye katlanmasına yardımcı olacak kurslara gidebilirsiniz. Kendini geliştirme, ömür boyu bitmeyecek bir süreçtir.



16 Nisan 2019 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kendinize yenilik ve bilgi katacağınız bir gün olabilir. Bir müze ya da tarihi bir yer ziyaret edebilirsiniz. Bu ziyaretler hem kültürünüzü arttıracak hem de manevi olarak güçlü hissetmenize yol açabilir. Ayrıca bu gezi sırasında özel biri ile tanışmanız muhtemeldir. “Nerede tanıştınız” sorusuna “müzede” cevabı vermek çok havalı olacaktır.

16 Nisan 2019 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yurtdışından mesaj var! Yaz yaklaşıyor, yurtdışı planları yapılmaya başlandı. En iyi ülke, yurtdışındaki akrabalarının yaşadığı ülkedir. Hem maddi olarak gider azalır hem de yabancılık çekmeden her yeri bilirkişilerle gezebilirsiniz. Ayrıca bugün çalışma yeteneğiniz ve verimliliğiniz, ofiste sizi popüler hale getirecek. Bugün bir iki tanesi kötü olmak üzere birçok hayat tecrübesine şahit olabilirsiniz.

16 Nisan 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kapılarınızı, şüphe ve endişeye kapatın; güven ve mutluluğa açın. Yakın zamanda evlilik davetiyelerinizi dağıtabilirsiniz. Sevdiğiniz insana ne kadar güvendiğinizi gösterin. Bazı ‘değişik’ arkadaşlarınızın dolduruşuna gelmeyin. Gerçekten içinizden geldiği gibi davranın, zoraki şekillere bürünmeyin.



16 Nisan 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

İş yerinde el üstünde tutuluyorsunuz. Herkes sizin fikirlerinize ve görüşlerinize saygı duyuyor. Tecrübelerinizden faydalanmak isteyen herkese yardım ediyorsunuz. Asıl başarı aslında burada gizli. Borsa ve hisse ile ilgilenenler için öğleden sonra kar elde etme olasılıkları yüksek. Akşam borsa sonuçlarını büyük bir keyifle izleyebilirsiniz.

16 Nisan 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Eylemler, sözlerden daha yüksek konuşmadıkça sesleri duyulmaz. Samimi çabalarınız ve dürüst niyetiniz net bir şekilde görülüyor. Yardımcı olduğunuz insanlar da ellerinden gelenin en iyisini yapmak için motive oluyorlar. Onlara bir arkadaş, bir rehber gibi davranıyorsunuz. Ama arada birkaç fırsatçı çıkacaktır. Onları ayıklamanızı tavsiye ederiz.

16 Nisan 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hayal kırıklığına uğradınız ve manevi yönden teselli arıyorsunuz. Sorunlarınızdan kaçmayın. Tam tersine güçlü durun ve onlarla yüzleşin. Sabır ve inancın açamayacağı kapı yoktur. Zorluklar, sadece sizin değil herkesin hayatının bir bölümünü oluşturur, bunu unutmayın.

16 Nisan 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Suda kalmak, yüzmek kadar çaba gerektirir. Yaşamaya devam etmek istiyorsanız, kendinizi devamlı keşfetmeniz gerekir. Mesleğiniz bir tutku haline geldiğinde, sizin için dönüm noktası gelmiş demektir. Çok değil birkaç yıla hayatın optimum noktasını bulabilir ve kendinizi oraya yerleştirebilirsiniz.







GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



15 Nisan  – 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar