Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

16 Mayıs 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

16 Mayıs 2019 Perşembe burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 16 Mayıs 2019 Perşembe Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 23:05

16 Mayıs 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

16 Mayıs 2019 Perşembe günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 16 Mayıs 2019 Perşembe Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 16 Mayıs 2019 Perşembe Günü Burç yorumlarında neler var 

16 Mayıs 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün alacağınız bir haber, sert bir tokat gibi yüzünüze vurabilir. Şok etkisinden uzun süre kurtulamayabilirsiniz. Bu haber, kişisel ya da profesyonel nitelikte olacaktır. Kariyeriniz ya da sosyal bir toplantı ile alakalı olması muhtemel. Siz her zaman elinizden geleni yapıyorsunuz aslında çok başarılı işlere de imza atıyorsunuz ama bazen başarılar, insanların gözlerine sokmayınca görünmez olur! İtinayla dile getirmenizi tavsiye ederiz.

16 Mayıs 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün işlerinizi bitirmeye odaklanmış, planlı ve aşırı pratik bir gün sizi bekliyor olacaktır. Bu yoğun gün için tam teçhizat hazırsınız. Her duruma göre gerektirdiği gibi bir strateji ve faaliyet planı çıkarabilirsiniz. Bugün tam bir uzman “gerçek bir uzman” gibi performans sergileyebilirsiniz. Ve günün sonunda yaptığınız her işte başarıyı yakalayabilirsiniz. 

16 Mayıs 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aile konularında neşe, mutluluk ve şenlik havası var! Çocuklarınız varsa onlarla yoksa diğer aile üyeleriyle çokça zaman geçirmeye çalışacaksınız. Bugün özellikle, ara sıra aynı problemden ortaya çıkan sorunları analiz edebilirsiniz. Bir daha aynı tatsızlıkları yaşamamak için akıllıca çözümler bulmanız muhtemeldir. Mutlu ve huzurlu ailenize sıkı sıkı sarılmanızı tavsiye ederiz.



16 Mayıs 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Harcamalarınıza uzun süredir dikkat ediyorsunuz. Ancak bugün daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Bu acı verici olabilir ancak tasarruftan başka çare kalmayacaktır. Gereksiz harcamalardan kaçınmıştınız, şimdi gerekli harcamalarınızı öteleme zamanı olabilir. Çok kısa bir dönem için geçerli olan bu kemer sıkma politikası süresince sabredin. Sonrasında cepleriniz dolunca da har vurup harman savurma politikasına geçmeyin!



16 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Her şeyi gümüş tepside önünüze beklemeyin! Bugün üretkenliğinizin alt limitlerinde dolanıyorsunuz. Herkesten uzun uzun beklentileriniz olabilir, neredeyse tembel denilecek düzeydesiniz. Kısa sürede bu ruh halinden çıkmanızı tavsiye ederiz. İş yerinde anlık aksaklıklara yol açılmaması için elinizden geleni yapın. Bugünden yarına uzun bir checklist kalma ihtimali çok yüksek.



16 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Aşık olanlar hiç beklenmedik bir durum ile karşılaşabilirler. Hemen akla kötü bir şey gelmesin; ikisi de olabilir. Güzel bir evlilik teklifi de gelebilir ayrılık haberi de! Bugün ailenizle birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Sorumluluklarını bilen ve aile geleneklerine uyan sizin gibi insanlar artık çok kalmadı. Aileniz bu durumun gayet farkında olacaktır. Ve en önemlisi size bunu hissettirecektir.

16 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

“Yapılan çabalar, başka türlü görünse bile hiçbir zaman boşuna değildir”. Bugün sizin için slogan bu olsun! Günümüzde, özellikle görüşmeler söz konusu olduğunda, hiçbir veri elde etmiyormuş gibi gelebilir. Satranç setinde kale gibi hissedebilirsiniz – birçok hamle yapmanıza rağmen bazen ilk kareye dönebilirsiniz! Ancak sizin oyununuzda akıl ile beraber sebat anahtardır ve hiçbir adımınız boşa değildir.

16 Mayıs 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Ofisinizde değişiklikler yapmak istiyorsunuz ama sadece masayı sağa sola kaydırmaktan bahsetmiyoruz! Bir-iki meslektaşınızdan hiç haz etmiyorsunuz. Bu konuda sert ve kararlısınız. Ancak beyin fırtınası yapmadan karar vermek de istemiyorsunuz. Patronlarınız ile ortak kararınızı paylaşınca durumun ciddiyetini anlayacaklardır. Size sebeplerden olmasa da sonuçlardan sorumlu olduğunuzu hatırlatmak isteriz.



16 Mayıs 2019 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Taze ve yenilenmiş bir güne gözlerinizi açabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek olacaktır. Bu enerjiden etrafınızdaki herkes payını alabilir. Partneriniz ile samimi bir günde romantik kelimeler havalarda uçuşacaktır. Aile üyeleriyle normalinden daha samimi ve sevecen tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Son olarak arkadaşlarınız da nasiplerine düşeni alacak ve enerjinize enerji katacağınız bir akşam sizi bekliyor olabilir.

16 Mayıs 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bekarlar bugün hayallerindeki insanla tanışabilir ve birlikte gelecek hakkında planlar yapabilirler. Kalbinizi birine açmak ve uzun zamandır hissetmediğiniz duyguları yaşamak, size enerji verecektir. İşin en güzel kısmı bu durumun karşılıklı olmasıdır. Size sevgi dolu gözlerle bakan partnerinize, elinizden gelenin çok daha fazlasını yaparak karşılık vereceksiniz. Bugün hayatınızda yeni bir sayfa açmaya hazır mısınız? 

16 Mayıs 2019 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sorumlu olduğunuz insanlara ve meslektaşlarınıza oldukça öfkelenebilirsiniz. İşlerin bir türlü yoluna girmemesinin sebebi olarak siz gösteriliyorsunuz, bu sizi çılgına çeviriyor. Çünkü aslında sebep işini yerine getirmeyen diğer grup üyeleri olacaktır. Ancak patronlar bunu anlamaz; bahane, bahanedir. Çatık kaşlarınızı yumuşatacak adım partnerinizden gelebilir. Akşam stresinizi atmak için muhakkak dışarı çıkmanızı tavsiye ederiz.

16 Mayıs 2019 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bir takımın parçası olmak zordur. Ancak zorlu bir takımın işe yarar parçası olmak daha da zordur. Siz bu zorlu süreci, profesyonel bir şekilde yönettiniz. Uzmanlığınızı bütün ekibe kanıtladınız ve tüm övgüleri hak ettiniz. Ne kötü polis oldunuz ne de laf dinlemeyen müdür! Ayrıca bugün için çalışan kadınlar, erkeklere göre daha çok kar elde edebilirler ve cesaretlerini arttırabilirler.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



13 Mayıs – 19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar