Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

16 Mart 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

16 Mart 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 116 Mart 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2019 23:43

16 Mart 2019 Cumartesi günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





İşte 16 Mart 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorunları



16 Mart 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi sizinle aynı fikirdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Sonunda sevdiklerinizle yürekten, kalbe dokunan sohbetler edebileceksiniz. Uzun süredir ifade edemediğiniz duygularınızı rahatlıkla paylaşacaksınız. Aklınıza takılan rüyalarınızı da anlatmanızı tavsiye ederiz.



16 Mart 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bazen mantığımız ile davranırız bazen duygularımızla. Bugün mantığının öne çıktığı bir gün olabir. Analitik becerileriniz, sizi diğerlerinden üstün kılıyor. Bu da sizi iyi hissettiriyor. Ayrıca bugün gözlerin müzik çalar gibi elektronik aletlere takılacak ve almadan rahatlayamayacaksın.



16 Mart 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Duygusal yönünüz belli oranda gelişim gösterecek. Bunu çok kolay yöntemlerle elde edebilirsin. Bir film izlerken ya da bir şarkı söylerken daha duygu dolu hissedeceksiniz. Bu ufak duygu yüklemeleri, çok sık olmadıkça size iyi geliyor. İşyerinde, mükemmel performansınıza büyük övgüler gelecek.



16 Mart 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yakın arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile çok şanslı olduğunuz bir durum yaşayacaksınız. Genelde şans size pek gülmez ama bugün başka olabilir. Yaşayacağın küçük sorunlar için endişe etme, ailen arkanda olacak ve sorunlarınızı çözmeye yardım edecek.



16 Mart 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yeni yerler görmek, yeni kültürler ile tanışmak istiyorsunuz. Bu geziye çok yakın olabilirsiniz. Ancak belirlediğiniz günden biraz daha ötelenebilir. Keyfiniz kaçmasın geç olsun da güç olmasın. Şimdiden tatilin keyfini çıkarmanızı diliyoruz.



16 Mart 2019 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kendinize zaman ayırın ve bugün biraz iç yolculuk yapın. İş yerinde odanız tam bir savaş alanına dönüşecek. Ama siz de dağınıklığın arasında bile düzeni olanlardansınız. Aşk konusunda ise yeni gelişmeler yaşanabilir. Sakin bir akşamın tadını çıkarın.

 

16 Mart 2019 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yetki sahibi olmak hiçbir zaman kolay bir iş olmadı. Geleneksel bir dikdatörlük tarzından uzaklaşman ve gençlerin kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri ortamı oluşturman gerek. Sorumlu bir kişi olmak, insanlara sert davranmayı asla gerektirmez.



16 Mart 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün tamamen rutine bağlamış bir gün sizi bekliyor. Uyan, kahvaltı, çalış, öğle yemeği, çalış, işten çık. Buraya kadar herşey dün ile aynı olabilir. Ancak bu yorucu gün heyecan verici bir geceye dönüşebilir. Bu yüzden şaşırmaya hazır olun. 



16 Mart 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Size bir tavsiyemiz var lütfen kabul edin: zor zamanlar aşılır, zor insandan kaçılır. Bugün tüm gün mağazada bir sürü iniş ve çıkışlar olacak. Ancak, fırtınalı denizlerin denizcisi, sizsiniz ve tüm sıkıntılara kolayca yelken açıyorsunuz. Yakınlarınız ve sevdikleriniz tarafından verilen tavsiyelere uyun. 

 

16 Mart 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün bitmek bilmeyen işler canınızı sıkacak. Enerjiniz işteki rakiplerinize uğraşamayacak kadar düşebilir. Onların istediklerine fırsat vermemek ve itibarınızı yükseltmek için akıllıca davranın. İş yerinde rakiplerinizin hakkından gelebilmek için elinizden geleni ardınıza koymamanızı tavsiye ederiz.

 

16 Mart 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Mükemmel akademik duruşunuz nedeniyle herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Tabi bu durum çevrenizde bazı duygulara sebep oluyor. Kimi iş zekanıza hayran kalıp, takdir edecek kimi de iş zekanıza hayran kalıp  taklit edecek. Ancak bütün bunlar kibirli olmanızı gerektirmez. İyi işler yapmaya mütevazi bir tavırla devam etmenizi öneririz.

 

16 Mart 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları

İş yerinde bugün sıklıkla tartışmalar yaşanabilir. Sakin bir tavır takının ve dilinizi tutun. Böyle fikir ayrılıkları yalnız iki taraf içinde önemli konularda sorun oluşturabiliyor. Herhangi bir yorum yapmadan önce muhakkak objektif olmanızı tavsiye ederiz. Yoksa doğacak sonuçlar ileride başınız dert açabilir.

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar