Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

14 Nisan 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

14 Nisan 2019 Pazar burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 14 Nisan 2019 Pazar Burçlar

Abone ol
Abone ol 13 Nisan 2019 22:52

14 Nisan 2019 Pazar günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 14 Nisan 2019 Pazar Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 14 Nisan 2019 Pazar Günü Burç yorumlarında neler var 

14 Nisan 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün bolca çalıştığınız günlerden bir gün olabilir. Haftasonu için, uzun zamandır istediğiniz, oturduğunuz yere çok yakın tarihi yerleri ziyaret planları yapabilirsiniz. Burnunuzun dibinde birçok gezilecek yer olduğu halde bu zamana kalması manidar. Çalışmaktan vakit mi bulamıyorsunuz yoksa çalışma haricinde dinlenmeyi mi tercih ediyorsunuz?

14 Nisan 2019 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aklınızda iş meselelerinden çok ailevi meseleler ön planda olabilir. Eve erken dönebilir ve aile içi meselelerinizle iç meseleleri tartışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bunu muhtemelen eğlence ve kahkaha dolu bir akşam izleyecektir. Bütün günü evinize ve ailenize ayıracaksınız ve başka şeyler yapmaya meyilli olmayacaksınız. 

14 Nisan 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aile üyeleriniz sizden çok fazla talepte bulunabilir. Tüm ihtiyaç ve isteklerini yerine getirememenizden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Beklenmeyen giderler de beliriverebilir. Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Yoksa aile üyelerini susturamayabilirsiniz.



14 Nisan 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün öksürük ve soğuk algınlığı gibi küçük rahatsızlıklar yaşanabilir. Bu nedenle soğuk içeceklerden uzak durmalısınız. Sağlığınıza pek önem göstermiyordunuz ancak bundan sonra dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca insanlar yardımsever doğanıza hayran kalıyorlar. Bu ateşi hiç söndürmemeye dikkat edin!



14 Nisan 2019 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aile üyelerinizle tartışmalarınız olabilir. Sizin için çok umut verici bir gün olmadığından, bugün için ağır bir tutum benimsemeniz gerekiyor. Aksi takdirde hiçbir şey sizin lehinize gelişmeyebilir. Ayrıca işlerin yoluna girmesi için normalden daha fazla çalışmanız gerekebilir. 



14 Nisan 2019 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün çok hırslı ve vicdanlı bir ruh hali içinde olacaksınız. Eylemleriniz, kelimelerden daha yüksek sesle konuşacak. Dikkatli planlama ve dikkatli uygulama ile hızınızı iyi ayarlayın. Patronunuzdan ve meslektaşlarınızdan gelen çalışmalarınız için büyük bir takdir ve saygı görebilirsiniz. 

14 Nisan 2019 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Son zamanlarda, yakın arkadaşlarından birinin sağlığıyla ilgili çok endişe duyabilirsiniz. Bugünü arkadaşınızla zaman geçirerek, korkularınızı yatıştırın. İş bekleyebilir, arkadaşlık beklemez. Bugün gerçek bir arkadaş olduğunuzu kendinize gösterin!

14 Nisan 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Süper kahraman kostümünüzü giyin, çünkü evinizi dengeleme konusunda buna ihtiyacınız olabilir. Kardeş-kardeş tartışması ya da karı-koca kavgasının içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu ikililer arasındaki tartışmaları çözmek için deneyim lazım. Dikkat edin; bir anda suçlu siz olmayın!



14 Nisan 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün şansınız, cebinizde geziyorsunuz sanki. Ne yaparsanız yapın en güzeli olacaktır. Başınızda sizi yönlendiren bir lider olabilir. Size talimatları verecek ve size rehberlik edecek. Şansınla beraber sen, liderleri de motive ediyorsunuz. Sonuçta günün sonunda mutlu bir akşam sizi bekliyor olabilir.

14 Nisan 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

 Duygularını yüreğinde tutuyordun ve bir süre sonra seni boğmaya başladılar. Böyle rahatsız edici bir durum, mantıklı akıl yürütme gücünüzü engelleyebilir ve kapana kısılmış hissetmenize neden olabilir. Ancak bu da geçecektir. Negatif bölgeden kolayca çıkacak ve yakın zamanda doğru yolu bulacaksınız.

14 Nisan 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kişiliğinizin duygusal ve rasyonel tarafı arasında bir denge kurabileceksiniz. İşinizi zevk ile yapıyorsunuz. Kişisel yaşamınız ile profesyonel yaşamınızı başarıyla dengeleyebiliyorsunuz. Finansal olarak önemli bir sorun olmayacaktır. Ancak ihmal ettiğiniz konular sonradan canınızı sıkabilir.

14 Nisan 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Çok sıcak bir davet nedeniyle uzak bir yere veya yabancı bir ülkeye seyahat edebilirsiniz. Yabancı bir ülkede yaşayan bazı eski dostlar veya akrabalarınız sizinle temasa geçecek ve bugün sizi çok memnun edecekler. Ayrıca bugün bazı uzmanlık çalışmaları veya iş için de yurtdışına gidilebilir.




GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Nisan  – 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar