Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

14 Mayıs 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 14 Mayıs 2019 Salı Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 22:40

14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

14 Mayıs 2019 Salıgünü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 14 Mayıs 2019 Salı Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 14 Mayıs 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

14 Mayıs 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün çocuklarınızın, uzun zamandır ertelediğiniz taleplerini yerine getirme günü olabilir. Böyle zamanlarda ekstra emek harcama ihtimaliniz gerekiyor. Ancak onların mutluluğuna değecektir. Onları mutlu görmek, sizi de mutlu edecektir. Gün, tıp alanındaki ve kamu sektöründeki insanlar için çok umut verici olacaktır. Diğerleri için finansal durumlar, standart seyrinde kalacaktır.

14 Mayıs 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün, olabildiğince yaratıcı ve yetkin olacağınız bir gün olabilir. Çalışma tarzınız, işleri halletme biçiminiz, meslektaşlarınızı ve üstlerinizi hayrete düşürecek ve hayran bırakacaktır. Patronlarınız, çalışma aşkınızdan da çok etkilenecek ve motive olabilirler. Bu hissiyatları devam ettikçe,  size en iyi şekilde destek verecek ve yardımlarını esirgemeyeceklerdir. Çalıştığınız proje hızla ilerleyebilir. Son derece verimli bir güne günaydın demenin zamanı geldi!

14 Mayıs 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Mantığınızı cebinizde, kalbinizi başınızın üstünde taşıyabilirsiniz! Bugün bir duygu seli içinde olabilir ve bu selde sürüklenip gidebilirsiniz. Bu, iyi ile kötü arasında ayrım yapamayacağınız anlamına gelebilir. Ancak, akşam durum değerlendirmesi yaptığınızda, verdiğiniz kararların hiçbirinden pişman olmayabilirsiniz de. Her zaman mantık ve duygular bu kadar paralel denk gelmeyebilir, size önerimiz elinizi ara sıra cebinize atmanız olacaktır!



14 Mayıs 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Güne parlak bir gelecek için planlamalar yaparak başlayabilirsiniz. Düşünceli olarak yaptığınız planları kararlılıkla uygulayacaksınız. Bu tür yöntemsel kararlar, gelecekte size çok zaman kazandıracaktır. Bugün her türlü çabanızda başarılı olabilirsiniz. Kariyeriniz için hazır ivme yakalamışken, ailevi konulardan biraz uzaklaşıp işlerinize yoğunlaşmayı tercih etmenizi öneririz.



14 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yeteneklerinizden en iyi şekilde istifade edip, yeni projeler almaya çalışacaksınız. Bugün tüm görevlerinizi başarıyla yerine getirebilirsiniz. Ancak partneriniz ile biraz dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Durumu kontrol altına alırsanız, sorun çok büyümeden imha olacaktır. Sizin başarınız tekil değil her zaman çoğul olmalı!



14 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün ailenizin önemini fark edecek bir olay yaşayabilirsiniz. İnsan ailesini seçemiyor, siz bu konuda çok şanslısınız. Hem iş hem özel hayatınızda, müzakereler söz konusu olduğunda müthiş becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz ve bu yeteneğinizden anlaşmazlıkları çözmek için çok net bir şekilde istifade ediyorsunuz. Son zamanlarda yaşadıklarınızdan “seviyeli ve mutlu nasıl yaşanır” adlı hayat dersini aldınız. Şuan eğitim verecek seviyeye bile gelmiş olabilirsiniz!

14 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün, gizli gurme yanınız gün yüzüne çıkabilir. Neşe dolu bir yolculuk sizi bekliyor olacaktır. Yemekleriniz hem mideye hem göze hitap edecektir. Renk cümbüşü için önceden listenizi hazırlayın. İş yerinde durumlar biraz karışık, kariyerinizi bir dönüm noktasında öylece bekliyor. Bunun iyi yanı, seçilebilecek birçok yol bulunmasıdır. Ve, dengeleme sanatını sizden daha iyi bilen biri muhtemelen yok. Günün ikinci yarısı, bazı maddi kazanımlar getirebilir.

14 Mayıs 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün bir sosyal kelebek olabilirsiniz. Bununla birlikte, dedikodulardan sıyrılarak, sosyal gruplarınızdaki nezaket ve mutluluğu yayarsınız. İnsanlar bu nedenle bugün size dikkatlice bakacaklar. Ne kadar boş bir hayatları olduklarını düşünebilirler. Kimsenin unutmaması gereken şey, ne ekerseniz onu biçersiniz; neşe yaydıkça neşe bulacağınızdan hiç şüphe etmeyin.



14 Mayıs 2019 Salıi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

İş mevzu bahis olduğunda, aşırı kararlı ve özverili oluyorsunuz. Bu durum kendinizi, bir sürü dosya ve işin arasında bulmanıza sebep oluyor. İşkolik olmanıza şaşırmamak gerek. Bir şeyleri başarma duygusu size oldukça haz veriyor. Günün ikinci yarısını kendinize ayırmanız muhtemeldir. Eğlence dolu bir akşam için hazır olun!

14 Mayıs 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yolunuza çıkan fırsatları belirlemek için çevrilmemiş taş bırakmasanız da, yasal bir meselenin parçası olduğunuzda gardiyanlarınızı korumanız gerekebilir. Bugün davalık olmamak için ekstra çaba gösterin. Maddi olarak, bazı ağır kayıplar yaşamanız muhtemeldir, eğer bir satış elemanı ya da komisyoncuysanız, daha çok etkilenme ihtimaliniz var. Bazı ihtiyati tedbirleri önceden almanızı tavsiye ederiz.

14 Mayıs 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Aileniz sizin için önemli ve bugün sevdiklerinize eşlik etmenin vakti geldi. Aile üyelerini, alışveriş için dışarı çıkarabilir, onlarla pikniğe gidebilir ve onları mümkün olan her şekilde şımartabilirsiniz. Bunları, kendi vicdanınızı rahatlatmak için değil, gerçekten şefkat dolu hislerle içinizden geldiği için yapacaksınız. Günün sonunda az da olsa kendinize vakit ayırabilirsiniz. O kadar olacak!

14 Mayıs 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün insanlara aşırı sempati duyacağınız bir gün olabilir. Bu durum, insanların iyi dileklerini elde etmenize yardımcı olacaktır. İyi bir patron, iyi bir iş arkadaşı, iyi bir eş ya da iyi bir evlat olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Bu erdemli duruşunuzu sürdürmenizi tavsiye ederiz. İş yerinde ödemelerde yaşanan problemler yavaş yavaş çözülebilir. Rahat bir nefes aldığınız gün çok yakında gelecektir.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



13 Mayıs – 19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar