Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

12 Nisan 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

12 Nisan 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 12 Nisan 2019 Cuma Burçlar

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 22:28

12 Nisan 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 12 Nisan 2019 Cuma Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 12 Nisan 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

12 Nisan 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yakınlarınıza, içinizi dökme gününüz olabilir. Aslında özelinizi kimseyle paylaşmayı sevmezsiniz. Onlara bağlılığınızı gösterdiğiniz nadir günlerden biri yaşanabilir. Yine de özel hayatınızdan çok, uzun vadede planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

12 Nisan 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün ofiste rahat ve konforlu bir gün sizi bekliyor olabilir. Çalışmalarınızı keyif içinde ve zahmetsizce yürüteceksiniz. Akşamın ilerleyen saatlerinde aileniz ve arkadaşlarınız ile yemeğe çıkma dürtüsü oluşacak. Akşam yemeğini, bir film veya bir dondurma keyfi ile devam ettirebilirsiniz. Gün size bol eğlence sunabilir.

12 Nisan 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hem fiziksel hem zihinsel anlamda heyecanlı bir gün olabilir. Eğlenceli yarışmalara katılabilir ve fiziksel olarak performans göstererek özgüveninizi arttırmaya çalışabilirsiniz. Yaptığınız işte de zihinsel kapasitenizin sergileneceğini söyleyebiliriz.



12 Nisan 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün özellikle iş cephesinde yavaş yavaş ilerleyen bir durum söz konusu olabilir. Bu en çok borsacılara ve hisse senetlerine veya paylarına yatırım yapanlara yarayacaktır. Bugün acelecilik sizin aleyhinize olur. Üreticiler için de yeni ürün çıkarmamaları ve daha iyi bir güne ertelemeleri tavsiye edilir.



12 Nisan 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

İkili ilişkilerde tartışmalardan sıkıldınız ve tartışma sebeplerini çözmek istiyorsunuz. Bunun için bazı düşüncelerinizden taviz vermeniz gerekebilir. Bugün riskli finansal yatırımlardan uzak durmanızı öneririz. Günün sonunda sizi çok mutlu edecek bir olay yaşayabilirsiniz.



12 Nisan 2019 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tüm çabalarınıza rağmen işler istediğiniz gibi gitmiyor. Başarısızlık sürekli sizi rahatsız ediyor. Ancak asla umudunuzu kaybetmemelisiniz. Böyle zor zamanlarda direnç devreye girmelidir. Size zihninizi zinde tutup uzun vadede hedeflere kilitlenmenizi öneririz.

12 Nisan 2019 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün uzun zamandır ilgi duyduğunuz antika sanatsal eşyalardan gözünüze kestirdiğinizi alabilirsiniz. Ayrıca devam eden bir davanız varsa lehinize sonuçlanabilir. Bugün dokunduğunuz her şeyde başarılı olacaksınız. Güzel sanatlara ilginiz de günden güne artabilir.

12 Nisan 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün cömert bir gün geçirmeye odaklandınız ama bu kararınız ani hesap bakiyesi düşüşlerine sebep olabilir. Bugünü partnerinize ayırmaya karar verdiniz. Ancak paranın kıymetini ay sonunda anlayacaksınız. Siz etrafa kulak vermeyin; tutumlu olmak her zaman iyidir.



12 Nisan 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün şair olduğunuzu farkedebilirsiniz! Kelimeler kafanızda adeta dans ediyor. Bu yeteneğinizin siz de yeni farkına vardınız. Böylece karşı tarafa duyguyu çok daha rahat geçirebileceksiniz. Ve beklenen son, uzun sürecek bir ilişkiye adım atmaya hazır mısınız?

12 Nisan 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Omuzlarınızdaki ağır sorumlulukların üstesinden gelmek sizin için zorlaştı. Ancak hazırlıklı olun; daha fazlası eklenecek! Artık işin tadı kaçtı, bu verimlilik seviyenizi de bir dereceye kadar düşürecek. Yine de bugün yumuşak kalpli doğanız ön plana çıkacaktır, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak size terapi gibi gelecektir. 

12 Nisan 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yetenekli, çalışkan, kendine güvenen ve dünyaya düşkün. Bu dört özellik başarının temelleridir ve sizde hepsi var. Şimdi binayı inşa etmenin zamanı geldi. Hedeflerinize ulaşma arzunuz size yardımcı olacaktır. Başarılı olmak için her yeni katta aşağıya bakmanızı öneririz.

12 Nisan 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün enerjiniz ve coşkunuz, sınır tanımayacak. İşyerinde yeni bir iz bırakacaksınız. Bazı özel durumlar anlık olarak dengenizi sarsabilir ama bunun dışında hayat bugün size toz pembe! Sanatsal mesleği olanlar için şans kapınızı çalabilir ve hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Nisan  – 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar