Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

12 Mayıs 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

12 Mayıs 2019 Pazar burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 12 Mayıs 2019 Pazar Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2019 22:52

12 Mayıs 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

12 Mayıs 2019 Pazar günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 12 Mayıs 2019 Pazar Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 12 Mayıs 2019 Pazar Günü Burç yorumlarında neler var 

12 Mayıs 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Yaşadığınız ailevi huzursuzluklar bağışıklık sisteminizi düşürebilir ve hastalanabilirsiniz. Aile ortamınızdaki gerilim hiç hoşunuza gitmiyor. Kendinizi haklı görseniz bile bu seferlik alttan alacaksınız çünkü huzursuzluk büyüsün istemiyorsunuz. Ayrıca finansal durumunuzdaki kararlılık devam ediyor. Parasal anlamda muhtemelen herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız.

12 Mayıs 2019 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yardıma muhtaç insanlara ulaşmak isteyeceksiniz. Hatta bir yardım derneğine üye bile olabilirsiniz. İhtiyacı olan insanlara yardım etmenin, sizin için yeri çok başka. Başkalarını mutlu etmek, size en çok huzur veren durumlardan biri olabilir. Parasal konularda herhangi bir sıkıntı yaşamayabilirsiniz. Bugün maneviyat dolu bir gün olacaktır.

12 Mayıs 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün eski defterleri açabilirsiniz. Fotoğraflarınıza bakarken oldukça geriye gittiğinizi fark edeceksiniz. Eski dostlar, eski aşklar, eski yıllar… İnsanların yaşadıkları güzel anlar, ancak anı olarak kalır. Kötü anlar unutulup gider. Hatta geçmişte yarım kalan bir arkadaşlık ya da ilişki tekrar gün yüzüne çıkabilir. Buna karar vermekte zorlanacaksınız ancak fikriniz kesinleştiğinde, birine ulaşmak artık hiç olmadığı kadar kolay!



12 Mayıs 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bu haftadan bir türlü kurtulamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugün de maddi açıdan işler pek yolunda gitmeyebilir. Siz o ipi haftanın ortasında kaçırmış olabilirsiniz. Ancak iyi haberleriniz ailenizden geliyor. Size her zaman kucak açan aileniz şimdi de yanınızda olacaktır. Bu durum, zorlukların üstesinden rahat gelmenize yardımcı olabilir.



12 Mayıs 2019 Pazar Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yeni işler size göz kırpıyor. Hayatınızda sürekli olarak daha başarılı, daha verimli, daha iyi, daha yararlı, daha zengin nasıl olunur diye, kafa yoruyorsunuz. Bu kendini kıyas durumu, hem iş hem özel hayatınızda gelişim göstermenizin ana sebeplerinden biridir. Bugün de yepyeni işlere yatırım yapabilirsiniz. Hem heyecanlı hem de karlı işler sizi bekliyor olacaktır.



12 Mayıs 2019 Pazar Burcu Günlük Burç Yorumları 

İş yerinde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hem çalışma şevkiniz hem de arkadaşlarınızla uyumunuz, sizi “ofis ortamında aranan insan” pozisyonuna getirecek. İkili ilişkilerde, iş arkadaşlarınızla yakaladığınız uyumu sağlayamayabilirsiniz. Belki konu aşk olunca beklenti dengesini iyi ayarlayamıyor olabilirsiniz. Size tavsiyemiz partnerinizin söylediklerine kulak vermeniz olacaktır.

12 Mayıs 2019 Pazar Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sıkıntılarınız son bulmak üzere! Bugün sabır ve inanç ile uzun zamandır beklediğiniz iyi haberlere ulaşabilirsiniz. Süreç sizi yıpratmış olsa da vazgeçmediniz. Sonuçta kendinizi net bir şekilde ifade etmek, en iyi özelliklerinizden biridir. Yapılması gerekeni planladınız ve harekete geçtiniz. Ne demişler; inanmak, başarmanın yarısıdır.

12 Mayıs 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Zorlu bir haftanın sonunda yüzünüz gülmeye başladı. İş yerinde maddi manevi birçok sorunla karşı karşıya kaldınız. Ancak bütün zorlukları geride bıraktınız. Artık mutlu günlere adım atabilirsiniz hatta hayatınızın aşkını bile bulabilirsiniz. Ayaklarınızı yerden kesecek, sizi göklere çıkaracak bu özel kişiyi pamuklara sarabilirsiniz. Dikkat edin bir anda ilgi patlamasıyla, geç bulduğunuz aşkınızı erken kaybetmeyin!



12 Mayıs 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bazen anlaşılması güç hareketler sergiliyorsunuz. Bugün de onlardan biri olabilir. Etrafınızdakilerin fikirlerinden asla etkilenmiyorsunuz, düşüncenizde hatalı olsanız bile! Çok sık olmasa da bazen üslubunuz sertleşebiliyor. Size daha mutlu olmak için etrafınızdaki insanların düşüncelerine değer vermeyi öneririz. İçinizde herkese yetecek kadar sevginiz var, onu dışa vurmayı tercih edin.

12 Mayıs 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Uzun zamandır iş yoğunluğundan vakit bulup etrafınızdakilere zaman ayıramıyorsunuz. Artık şikayet etmeye bile başlamışlardı. Bugün sevdiklerinize tüm gününüzü ayırabilirsiniz. Kendinizi ve partnerinizi şımartmanın zamanı geldi. Bavulunuzu hazırlayın ve bu zamana kadar ertelediğiniz tatilinizi yapın. Ancak dikkat edin bavula yanlışlıkla “iş” girmesin!

12 Mayıs 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün check-up günü! Birkaç gündür umursamadığınız ağrılar bugün kendini daha kuvvetli hissettirebilir. Siz ne olur ne olmaz bir doktora gözükebilirsiniz. Ciddi bir problem olmasa da içiniz ancak rahatlayacaktır. Aşk hayatınız çok yolunda gidebilir. Partnerinizle uyumu yakaladınız ve hiç bozmadan devam etmenizi öneririz.

12 Mayıs 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün yatırım günü! İşleriniz yoluna girdi. Maddi olarak rahatladığınız zaman, yeni oluşumlara kendinizi verebiliyorsunuz. Size mantıklı gelecek bir tanesi seçip ortak olmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınız hiç olmadığı kadar mükemmel olabilir. İnsanları kıskandıracak bir düzeniniz var. Aman dikkat edin nazar değmesin!





GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



6 Mayıs – 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar