Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

12 Mart 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

12 Mart 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 12 Mart 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2019 02:43

12 Mart 2019 Salıi günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın




İşte 12 Mart 2019 Salı Günlük Burç Yorunları



12 Mart 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün işinizde bir huzursuzluk var. Öğleden sonra iyi ya da kötü sonuçlarını göreceksiniz. Yeni biri ile tanışma ihtimaliniz var. Bu size iyi gelecektir. Ayrıca uzun zamandır görmediğiniz birine rastlayabilirsiniz.





12 Mart 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün herkesle bir çelişki içerisindesiniz. Bu ciddi kavgalara yol açabilir. Tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Yasal konularda beklenmedik sonuçlar elde edebilirsiniz. Rahat olun ve herşeyi halledeceğiniz o günün gelmesini bekleyin.

12 Mart 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Dikkatinizi iş ve ev arasında bölüştürdünüz. İkinisine de yetecek kadar vakit ayırıyorsunuz. İşyerinde öğleden sonra yoğun bir gün olacak gibi. Ama akşamda ailenizle paylaşacak vakti muhakkak buluyorsunuz. İyi bir ev erkeği olduğunuz söylenebilir.

12 Mart 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve komşularınıza vakit ayırdığınıza göre şimdi iç sesinizi dinleme zamanı. Uzun süredir aklınızda dini bir yeri ziyaret etmek var. Bugün tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Hatta birkaç arkadaşınızı da yanınıza alabilirsiniz. 

12 Mart 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kalk ve eğlen! Bugün harika bir enerji ve şans ile uyandın. Arkadaş, aile veya komşu farketmez tam sosyalleşme günün. Ayrıca sevgilini memnun etmek için küçük bir servet harcayabilirsin. Bugün sosyal bir gününde olduğun için şımartmak istiyorsun. Herhangi bir yeni projenin başlatılmasını geciktirmeni öneririz. 

12 Mart 2019 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün karşılaşacağınız sıkıntıların sizi devirmemesi için ayaklarınızı sıkıca yere basın. Öğleden sonra sizin için işler düzene girecektir. Sevgi, aile yaşamınıza huzur getirecektir. Günün ilerleyen saatlerinde ailenizin önemini bir kez daha anlayacaksınız.

12 Mart 2019 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Gerginlik bazen çok çalışmaktan kaynaklanır. Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Hükümet ile ilgili konular üzerine çalışacaksınız. Yeni kurallar ve düzenlemeler sizi yorabilir. Ancak mesai ücretini duyunca yüzünüzde bir gülümseme belirebilir.

12 Mart 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için söylenecek en güzel atasözü: İşleyen demir, pas tutmaz. Verimli bir şekilde çalışacağınız bir gün. İş cephesinde, beklenenden daha fazla kar elde edeceksiniz. İş yerinde, müzakere becerileriniz paranızı başkaları tarafından dolandırılmaktan kurtaracak. Samimi çabalar ve sıkı çalışma rekabette önde olmanıza yardımcı olacaktır. 

12 Mart 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Konu sevdikleriniz olunca hemen gardınızı alıyorsunuz. Oysa objektif olmak her zaman daha sağlıklıdır. Bugün biraz kafa dağıtmak istiyorsunuz. Akşama düşüncelerinizi rahatça paylaşacağınız ortamlara girmenizi tavsiye ederiz.

12 Mart 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Üzerinizde oldukça yoğun bir iş baskısı var. Biraz zarar görseniz de hepsinin üstesinden geleceksiniz. Aile üyeleri sizin için maksimum tolerans gösteriyor. Çünkü çabanızı, gayretinizi görüyorlar bu da motivasyonunuzu oldukça arttırıyor.

12 Mart 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Sevdiğiniz biri hakkında iyi haberler aldınız ve modunuz aşırı yükseldi. Zaten parti için bahane arıyordunuz. Bugün de en güzelini yapacaksınız. Yeni arkadaşlar edineceksiniz ve ihtiyaç duyduklarında yanında olacağınızı ispat edeceksiniz. Mükemmel bir kapanış için mum ışığında bir akşam yemeği öneririz.

12 Mart 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorunları

Bugün işyerinde uğradığınız baskı ve strese rağmen, tüm planlarınızı uygulayabildiniz. Hatta iyi bir performans ile günü tamamladınız. Tabi bu başarının görünmeyen kahramanları da var. Aile üyelerinizin verdiği desteğin paha biçilmez olduğunu hiç unutmamanızı tavsiye ederiz.


iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar