Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

11 Mayıs 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

11 Mayıs 2019 Cumartesi Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 11 Mayıs 2019 Cumartesi Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 10 Mayıs 2019 23:45

11 Mayıs 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 11 Mayıs 2019 Cumartesi Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 11 Mayıs 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

11 Mayıs 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Enerjik bir güne hazır mısınız? Tüm düzeniniz ve disiplininiz ile beraber çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Günün sonuna doğru bütün işlerinizi bitirmiş olacaksınız. Enerjiniz, iş çıkışı eğlenceyede yetecektir. Akşam samimi arkadaş grubunuzla işin yorgunluğunu atabilirsiniz.

11 Mayıs 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Havada aşk kokusu var! Uzun süredir beklediğiniz aşk, kapınızı çalabilir. Bahar aylarında herkese bir sarhoşluk gelir, siz de kendinizi kaptırıp aşka yelken açabilirsiniz. İş yerinde herşey istediğiniz gibi ilerleyebilir. Terfi alma ihtimaliniz bile var. Hem aşk hem iş hayatı yolunda ise, sizden mutlusu olmaz.

11 Mayıs 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Stresli günler sona eriyor. Bugün mutluluk, hayatınıza adım adım giriyor. Ailevi problemler var ise çözülecektir. İş yerinde meslektaşlarınızın övgülerine layık davranışlar sergiliyorsunuz. Aşk hayatına gelince durumlar karmaşık. Sizin kararlarınıza göre şekillenecek bir ilişki olabilir ancak sizin kafanız karar cermek için oldukça karışık!



11 Mayıs 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Maddi zorluklara hazır olun! Finansal durumunuzu bir türlü düzeltemiyorsunuz. İplerin ucunu kaçırdıktan sonra toparlaması daha zor oluyor. Aslında önlem her zaman tedaviden daha kolaydır. Bunu hayatınıza geçirdiğiniz an, maddi zorluk yaşamayacaksınız. Ayrıca stresli ortamlardan münkün olduğunca kendinizi uzak tutmanızı tavsiye ederiz.



11 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün ikili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Baskıcı tavrınız karşı tarafı rahatsız edebilir. İnsanları biraz rahat bırakmanızı tavsiye ederiz. Aynı zamanda gelir gider dengesini de ayarlamakta güçlük çekebilirsiniz. Harcamalarınızı olabildiğince kısarak, finansal durumu, normale döndürmeye çalışacaksınız.



11 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün imajınızı değiştirme günü olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz yaz mevsimi geliyor ve sizin yaz için planladığınız saç şekli ve rengi gün yüzüne çıkabilir. Aynaya baktığınızda kendinizi iyi hissetmek kadar, sizi motive eden hiçbir şey yok. Ayrıca ikili ilişkilerde bunaltıcı sevgiden uzak, tadında seviyeli bir ilişki herkese daha iyi gelecektir.

11 Mayıs 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sağlık sorunları kapınızda olabilir! Bugün kendinize ekstra dikkat etmenizi öneririz. Umursamadığınız hastalık belirtilerinin, büyüyerek önünüze çıkmaması için baştan tedbirinizi alın. İş yerinde bugün durgun bir gün geçirebilirsiniz ancak ikili ilişkilerde seslerin yükseldiği bir gün olabilir. Sorunların, konuşarak çözüleceğinden emin olun.

11 Mayıs 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Borçlular kapınızda bekliyor olabilir! Bugün maddi sıkıntıların ayyuka çıktığı bir gün yaşayabilirsiniz. Bu krizi iyi yönetmek durumundasınız, eski bağlantılarınızı kullanıp işin içinden ancak çıkabilirsiniz. İkili ilişkilerde sarsıntılı günler geçiriyorsunuz. Aşırı kıskanç haliniz ilişkiyi boğabilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.



11 Mayıs 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Artık bir karar vermemin zamanı geldi! Bugün uzun zamandır ikilemde kaldığınız konuyu çözmeniz gerekebilir. Mantıklı ya da mantıksız; en kötü karar, kararsızlıktan daha iyidir. Bu çerçeveden bakıldığında, etrafınızdaki insanları daha fazla yıpratmamak adına, durumu bir karara bağlamanız gerekir. Ayrıca maddi durumlarda biraz kemerleri sıkmanızın zamanı geldi.

11 Mayıs 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

İş yerindeki hareketleriniz, meslektaşlarınız tarafından eleştirilebilir. Olağan dışında bir tavır sergiliyorsunuz. Aslında bunun asıl sebebi iş değil aşk hayatınızda yaşanan sorunlar olabilir. Partnerinize gösterdiğiniz ilgiyi, o size göstermiyor olabilir. Bu durum her ilişkide çatlak seslere neden olduğu gibi sizin ilişkinizde de problem oluşturabilir.

11 Mayıs 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün eş dost günü! İş yerinden biraz uzaklaşıp eşe dosta yönelebilirsiniz. Zaten arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize vakit ayırmayı çok seviyorsunuz. Onların sizden istifade etmeye çalıştıklarını hissetmediğiniz sürece, aşırı verici olabiliyorsunuz. Hem onlara hem kendinize çok iyi gelecek bir gün geçirebilirsiniz.

11 Mayıs 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



İşleriniz yoluna girmeye başladı. Bundan sonra kariyer planınıza ayak uydurmak için daha çok çaba sarfedeceksiniz. Bununla birlikte ikili ilişkilere dikkat etmeniz gerebilir. Herhangi bir sorun yaşanırsa alttan alması gereken tarafın, siz olması gerektiğini unutmayın.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



6 Mayıs – 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar