Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burç yorumları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2019 00:07

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 11 – 17 Mart tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 11 Mart - 17 Mart tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 11 Mart – 17 Mart tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 11cMart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için büyük bir coşku ve heyecanla geçecek. Fiziksel yönde herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayacak. Kritik sağlık sorunları olmamasına rağmen gözlerinizde ufak iltihaplanmalar olabilir. 

İlişki durumunuzda herşey yolunda olacak. Eşinize karşı duygularınız güçlenecek. Kariyeriniz için bu hafta harika geçebilir; çalışanlar maaşlarına zam alabilirler. İşinizi değiştirmek istiyorsanız, bu hafta sizin için uygun bir hafta. Spor, elektronik ve pastacılık ile ilgili işletmeler inanılmaz kazançlar sağlayabilir. 

Ailenizde herhangi bir anlaşmazlık varsa, zamanla düzelecektir. Kardeşlerinizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Konuşmalarınızda dikkali olmanızı öneririz. Evinizin tadilatı veya vergi ödemesi ile ilgili bazı eksta harcamaların çıkması ihtimali var. 

Eğer spor yapıyorsanız, bu hafta boyunca iyi performans gösterebilirsiniz. Evlilik hayatınız gelişebilir; samimi duygular artabilir. Siz ve yaşam partneriniz bu hafta boyunca özel anların ve cinsel yaşamın tadını çıkarmanız için birçok fırsat bulabilirsiniz. Kısacası, bu hafta sizin için olumlu geçecek.

Boğa Burcu 11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta ilişkinizde hiçbir komplikasyon yok. Kardeşinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Fiziksel ciddi bir rahatsızlık yaşamayacaksınız hatta herhangi bir sağlık sorunu varsa bu süre içinde muhtemelen iyileşebilirler. Bu hafta boyunca öksürük ve nezle olma ihtimaline karşı temkinli olmanız da fayda var. 

Herhangi bir sporla ilgileniyorsanız, zindeliğiniz artacaktır. Bu hafta kariyerinizde ve işinizde başarılı olmanın ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Çok iyi bir maaş ile yeni bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. Ancak bu iş evinden biraz uzakta olabilir. 

Bu hafta terfi alma şansın da yüksek. Devlet kurumlarında çalışanlar dikkatli olmalılar. İtibarınızı zedelemek isteyen insanlarla karşılaşabilirler. Her ne işte çalışıyor iseniz kenarınıza bir altın koyma ihtimaliniz var. Aynı zamanda mülk alım&satımı içinde karlı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Öğrenciler çalışmalarına iyi konsantre olabilirler. Evli çiftler, bu hafta boyunca harika özel anların ve cinsel yaşamın tadını çıkarabilirler. 

11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 11 Mart – 17 Mart tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu  11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca oldukça hevesli olacaksın. Yeni birşey geliştirmek istiyorsunuz. Ama dikkat edin harcamalarınız artabilir. 

İlişkiniz için olumlu bir hafta olacak. Siz ve eşiniz birbirinizin ihtiyaçlarını karşılayacaksınız. Bu hafta sağlıklı ve zinde olacaksınız. Kendinizdeki enerjiye şaşıracaksınız. Bu süre kariyeriniz ve işiniz için de oldukça olumlu olacaktır. İşinizde bazı zorluklar olabilir, ancak kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz. 

Çalışanlar bu süre zarfında bir iş gezisine gidebilirler. Finansmanınız veya yatırımınız bu hafta karışık durumlar yaşanabilir. Yatırımlarınızı bu hafta içinde değiştirmek isteyeceksiniz. 

Aileniz ve çocuklarınız için bu hafta size sorunsuz geçecek. Mülkiyet ile ilgili konularda dikkatli olmanız tavsiye edilir. Yeni bir mülk satın almak için uygun bir hafta olmayabilir. 

Öğrencilerin istedikleri sonuçları elde etmek için çok çalışması gerekebilir. Evliysen, hayat arkadaşınla çok güzel zaman geçirebilirsin. Evlenmek isteyenlerin bu hafta bir adım daha atabilmeleri muhtemel. Bu hafta cinsel yaşamınız ve romantizminiz için elverişli bir hafta olacak.

Yengeç  Burcu  11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatında çok fazla etkinlik olacak. Evlenmek isteyen insanlar bu haftayı kendi lehlerine kullanacaklar ve ideal yaşam partnerlerini bulabilirler. 

İlişkinizde bazı sıkıntılar yaşanabilir, ancak kısa zamanda çözülecektir. Bu hafta boyunca eklemler ve sinir sistemi ile ilgili bazı sağlık sorunları yaşanabilir, bu nedenle sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz önerilir. 

Çalışanlar bu süre zarfında patronlarından beklenen desteği alabilirler. Verimliliğiniz ve işinize olan bağlılığınız artabilir. Bu sizi çok memnun edecektir . Bu süre zarfında işinizi büyütebilirsiniz. Bu hafta boyunca paranızı yatırmadan önce iki kez düşünün. Ufak maddi kayıpların yaşanma ihtimali var. 

Aile üyelerinize rahat bir yaşam sağlamak için yeni şeyler satın alabilirsiniz. Öğrenciler, sıkı çalışmaları karşılığında iyi sonuç alabilirler. Bu süre zarfında aile sorumluluğunuzu yerine getirebilirsiniz. Evli çiftler için bu hafta çok iyi geçecek. Genel olarak, bu hafta sizin için ortalamamın üstünde olacak.

Aslan Burcu  11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

İlişkinizde ilk üç gün güzel geçecek, ama sonrası için aynı şeyi söyleyemeyiz. İlk üç gün boyunca, sevginizin arttığına tanık olabilirsiniz. Sonrası için dikkat etmenizi öneririz. 

Sağlık problemleri ile karşılaşabileceğiniz bir hafta. Bu dönemde ufak tefek soğuk algınlığı, öksürük ve ateş gibi bazı mevsimsel hastalıklara yakalanabilirsiniz. Aşırı yemekten kaçınmanız önerilir. Bu süre zarfında böbrek, eklem ağrıları ile ilgili sorunlar yaşanabilir. 

İşyerinize giderken daha hevesli gideceksiniz. Bu süre zarfında çalışanlar için terfi şansı var. Bu haftanın ikinci yarısında işletmeniz için herhangi bir karar almadan önce iki kez düşünmeniz önerilir. Gerekirse, bir uzmandan tavsiye almalısınız. 

Öğrenciler için haftanın başı çok iyi geçecek. Sınavlara hazırlanmakla meşgul olabilirsiniz. Evli çiftler için haftanın ilk günü çok güzel geçebilir. Cinsel yaşamınız için büyük heyecan yaşayabilirsiniz. Son üç gün ise eşinizle özel anların tadını çıkarmanız için ortalama seyredecek.

Başak Burcu  11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca ilişkinizde gelişmeler yaşanacak. Bu süre zarfında eşinizle birlikte bir seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz. Bu haftanın ilk üç gününde, eşinizle ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak uzlaşmayı kısa zamanda sağlayabilirsiniz. Eşinizle olan yakınlığınız haftanın sonuna doğru artacaktır. 

Sağlığınız bu hafta ortalama düzeyde kalacak. Sağlığınızla ilgili sorunlarınız var. Çalışanlar bu hafta iş yerinde parlamak için birçok fırsat bulabilir. Yine de patronunuzla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

İşinizi büyütmek istiyorsanız, bu süre zarfında bunu yapabileceksiniz. Yeni bir şey başlatmadan önce iki kez düşünmeniz tavsiye edilir, aksi takdirde kayıplarla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu hafta içinde gelir dengenizi ayarlayabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınırsanız, rahat edersiniz. 

Evli çiftler için bu hafta, muhteşem geçecek. Bu süre zarfında duygularınızı iyi bir şekilde anlatabilir ve eşinizi anlamaya çalışabilirsiniz.

11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 11 Mart – 17 Mart tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu  11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca, birisine zarar vermemek için konuşmanıza dikkat etmeniz önerilir. Bu süre zarfında maddi yardımlar elde etme olasılığınız yüksektir, ancak düzenli gelirinizde sizin için finansal sorunlara neden olabilecek bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre zarfında geri alabilirsiniz. 

Bu hafta hayatında yeni bir aşk sayfasını çevirebilirsin. Evlenmek isteyen insanlar mutlu haberleri alacaklar. Sağlığınızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu nedenle, bu hafta yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmanız tavsiye edilir. Eski hastalıklarınızın nüksetme ihtimali var. 

Çalışanlar bu süre zarfında patronlarından destek alabilirler. Hükümetle ilgili konular lehinize çözülebilir. Bir işe yatırım yapmak istiyorsanız, iki kez düşünmeniz önerilir. Çocuklarınızla ilgili meseleler konusunda endişe duyacaksınız. Gereksiz tartışmalardan kaçınırsanız, evlilik hayatınızın tadını büyük ölçüde çıkarabilirsiniz.

Akrep Burcu  11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için olumlu geçebilir. İlişkinizde çok beğenilen, takdir edilen taraf olacaksınız. Eşinizle karşılıklı birbirinizi anlamaya çalışacaksınız. Bu hafta işyerinizden birisine aşık olabilirsiniz. 

Sağlığınız için bu hafta olumlu geçebilir. Hafta ortasında kaygı bozukluğu yaşayabilirsiniz. Ve bunun sonucunda kendinizi depresyonda hissedebilirsiniz. 

Kariyeriniz için bu hafta süpriz gelişmeler olabilir. Maaşınız bu süre içinde artabilir. Terfi şansı da var. Tarım işleri ile ilgilenenler için verimli bir hafta olacak.

Aileniz için yaptığınız masraflar artabilir. Bir ev satın almak istiyorsanız, bu konuda başarılı olmanız muhtemeldir. Ailenizle ilgili meselelerde bu hafta çok iyi sonuçlar verebilir. 

Okullardaki öğrenciler bu hafta boyunca müzik, şiir veya dansla ilgili yarışmalara katılabilirler. Lisedeyseniz ve tıp alanını seçmek istiyorsanız, bu hafta sizin için süprizlerle dolu olabilir.

Yay  Burcu  11 Mart  – 17 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınız için ortalama seviyede geçecek. Bu süre zarfında finansla ilgili meselelerinize ek özen göstermeniz gerekecektir. Giderleriniz, gelirinizle karşılaştırıldığında artabilir. Mülkiyetle ilgili konularda da bazı sorunlar yaşanabilir. 

Sağlık yönünde mideyle ilgili bazı sorunların ortaya çıkabilir. Bu nedenle yemeklerinize ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir. 

Aile ile ilgili konularda, bu hafta karmaşık durumlar yaşanabilir. Yaşam partnerinizden inanılmaz destek alabilirsiniz. İlişkinizde pozitif gelişmeler yaşanacak. Hayat arkadaşınıza olan saygınız bu süre içinde artacaktır. Sonucunda hayat arkadaşınıza daha çok yakınlık hissedeceksiniz. 

Öğrencilerin başarıya ulaşmak için çok çalışmaları gerekecek. Yükseköğretime yabancı ülkelere gitmek isteyen öğrenciler, bu hafta boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta size destek olacak. Genel olarak, bu hafta hayatınız için iniş ve çıkışlarla dolu olacak.

11 Mart  – 17 Mart  Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 11 Mart – 17 Mart tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu  11 Mart  – 17 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Haftanın ilk günleri ilişkiniz güzel geçecek. Eşinizle ilişkinizdeki yakınlığa şahit olabilirsiniz. Bu dönemde ilerleme kaydedebilirsiniz. Ama haftanın son üç günü sizin için karmaşık olabilir. 

Sağlığınız için, haftanın ilk üç günü sıkıntısız geçebilir. Haftanın son günleri gözleriniz, boğazınız, böbrekleriniz ve sinir sisteminizle ilgili bazı problemler yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Bu süre zarfında yeni bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. Sonrasında iş arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş sahibi olanlar haftanın ilk günü önemli finansal faydalar sağladığınız bir gün olabilir. Ancak sonraki iki gün olumlu sonuçlar doğurmayabilir. Geri kalan günlerde ise standartlarda bir çalışma söz konusu olacak. Haftanın ilk yarısında borç verdiğiniz insanlardan paranızı geri alacaksınız. İkinci yarısı, finansla ilgili meseleler için güzel geçmeyebilir.

Öğrencilerin bekledikleri sonuçları alabilmeleri için çok çalışmaları gerekir. Ayrıca bu hafta arkadaşlığın bir ilişkiye dönüşme olasılığı var. Hafta boyunca ilişkiniz sıkıntısız olacak. Partneriniz ile hafta boyunca sorun yaşayabilirsiniz. İlişkinizi sürdürmek için şüpheci yaklaşımınızı geride bırakmanız önerilir.

Kova  Burcu  11 Mart  – 17 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için şanslı bir hafta olacak. Bu süre zarfında pek çok hediye alabilirsiniz. Finansal olarak, bu hafta yüzünüzü güldürecek bir hafta. Bu süre zarfında kariyeriniz ve işiniz gelişebilir. 

Parayla ilgili sorunlarınız varsa, bu hafta çözülebilirler. Mülkiyetle ilgili konular lehinize sonuçlanabilir. Yabancı bir ülkeyle ilgili bir işiniz varsa, bu hafta içinde başarılı olmanız muhtemeldir. İş yerinizde patronlarınız dahil olmak üzere saygı ve itibar kazanacaksınız.

Öğrenciler için harika bir hafta olabilir. Sadece şunu unutmamaları gerek; istediğin yere gelmek için çaba sarfetmen gerekecek. Aile meseleleri çok barışçıl bir şekilde çözülebilir. Bu süre zarfında anne ve babalarınızdan destek alabilirsiniz. Bu süre zarfında eşinizin duygularını anlamaya çalışın. Böylece ilişkiniz güçlenebilir.

Bu hafta konuşma üslubunuza dikkat etmenizi öneririz. Bilerek kimseyi kırmak istemezsiniz. Eşinizle biraz kaliteli zaman geçirmeniz önerilir. Çocuklarınızla ilişkiniz bu hafta boyunca gelişecektir.

Balık  Burcu  11 Mart  – 17 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Zihinsel ve fiziksel sağlığınız bu hafta boyunca sizi destekler. Sağlığınız iyi olunca kendinizi daha bir enerjik hissediyorsunuz. 

Kariyeriniz ve işiniz için olumlu bir hafta. Çalışanlar iş arkadaşlarından ve patronlarından destek alabilir. Bu hafta boyunca ortak olduğunuz işlerden finansal faydalar sağlayabilirsiniz. Yeni müşteriler edinebilir ve işiniz için yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Mali meselelerinizde hafta boyunca olumlu sonuçlar yaşanacak. Banka kredisi almak istiyorsanız da başarılı olabilirsiniz. 

Aileniz ile bu hafta büyük bir sevgi bağı yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı konusunda endişeli hissedebilirsiniz. 

İkili ilişkilerde hafta boyu biraz yorucu geçebilir. Partnerinizle aranızda bazı sorunlar yaşanabilir. Evli çiftler için haftanın ilk üç günü güzel sonrası biraz sıkıntılı geçebilir. Yani bu hafta sizin için iniş-çıkışlarla dolu ortalamada bir hafta olacak. 




Yorumlar