Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2019 00:32

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 10 Haziran - 16 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 3 Haziran - 9 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, ilişkinizde size yardımcı olabilecek bir hafta yaşayabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, eşinizle daha fazla iletişim kurmak ve birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Diğer insanlarla ilişkiniz de geçen haftaya göre daha iyi olabilir. 

Sağlığınız konusunda geçmiş hastalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Biraz bünyeniz zayıflayabilir, ancak düzenli olarak egzersiz yaparsanız, bu hafta boyunca aktif hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ve işiniz için, sonunda size yardımcı olabilecek bazı değişiklikler elde etmeniz olasıdır. Devlet ihalesi, unlu mamuller, komisyonculuk veya borsa ile ilgili herhangi bir işiniz varsa, bu hafta size büyük faydalar sağlayacaktır. Gelir girişleriniz gerçekten şaşırtıcı boyutlara gelebilir ve paradan tasarruf edeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. 

Ayrıca, bu süre zarfında aileniz sizden oldukça memnun kalacaktır. Annenizle veya babanızla herhangi bir sorununuz varsa, bu süre zarfında bunları çözebilirsiniz. Yeni bir ofis veya mağaza satın almayı planlıyorsanız, avantajlar ve olumlu sonuçlar elde etmeniz olasıdır. Eğer yüksek öğretimde iseniz, bu hafta size mükemmel sonuçlar verecektir. Bu hafta boyunca herhangi bir sınavınız olursa, şaşırtıcı sonuçlar da alabilirsiniz. Evli çiftler için bu hafta olumlu sonuçlar doğurabilir. Evlenmemiş çiftler de bu haftayı lehine kullanabilirler. 

Boğa Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlığınız için size karışık sonuçlar verebilir. Başlıca sağlık sorunları olmayacaktır, ancak bu süre içinde bazı mevsimsel hastalıklar yaşayabilirsiniz. 

Finansal meseleleriniz için ortalama sonuçlar alabilirsiniz. Geliriniz harika olabilir, ancak bununla birlikte, harcamalarınız daha yüksek olacaktır ve bu süre zarfında herhangi bir tasarruf başlatamayabilirsiniz. İşletmeniz için bu dönemde gerçekten şanslı günler geçirebilirsiniz. Çalışanlar, patronlarından da takdir alabilirler. 

Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu hafta sizin için gerçekten harika olacaktır. Arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle ilgili sorunlardan uzak durmanız tavsiye edilir. Annenizin akrabalarından iyi haberler alabilirsiniz. Bu süre zarfında bunlardan sürpriz parasal avantajlar bile elde edebilirsiniz. Borsa ile ilgileniyorsanız veya gün içi işlem yapıyorsanız, maddi kazanç elde etme ihtimaliniz vardır. Yurtdışına çıkmak istiyorsanız, bu hafta başarı elde edebilirsiniz. v

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta fiziksel sağlığınız için bir ortalama bir hafta olabilir. Zinde ve sağlıklı kalmak için ek özen göstermeniz önerilir. Aşkınız ve ilişkinizde, altın değerinde zamanlar geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz birini ilginizi belirtmeniz gerekiyorsa, karşılığında olumlu bir cevap bekleyebilirsiniz. Yeme alışkanlıklarınıza da özen göstermelisiniz. 

Kariyeriniz için bazı inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta önemli bir toplantıya katılabilirsiniz ancak titiz olmanız gerekir. Mali meseleleriniz için dikkatli olmalısınız. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız, herhangi bir karar almadan önce iki kez düşünmelisiniz. 

Aileniz ve çocuklarınızla çok iyi vakit geçirebilirsiniz. Ancak çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı konusunda endişeli hissetme ihtimaliniz var. Bu hafta, servet ve mülkle ilgili meselelerde, size o kadar fazla bir şey katamayabilir. Öğrenciler bu haftayı lehine bulabilirler. Bir öğrenci olarak, yeni şeyler öğrenmek için meraklı hissedebilirsiniz. Evli çiftlerin ortalama sonuç alma ihtimalleri var. Eşinizle dışarı çıkma şansınız bu dönemde çok yüksek.

Yengeç  Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Fiziksel ve zihinsel sağlığınız konusunda bu hafta sizin için harika olabilir. Bu haftanın son üç günü sağlığınız için size yardımcı olabilir. Oysa sonraki günlerde boğaz, gözler, kulaklar, göğüs vb. ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız nedeniyle, işinize de iyi konsantre olamayabilirsiniz. 

Bu haftanın başını çalışanlar lehine kullanabilirler. Bu süre zarfında birçok fırsat elde etmeniz olasıdır. Özellikle işadamları bu haftanın son günlerinde karlı zamanlar geçirebilirler. Ancak  totalde mali meseleleriniz için, bu hafta oldukça ortalamada kalabilir. 

Bu hafta boyunca harika bir aile zamanı geçirebilirsiniz. Bununla birlikte, onlarla sorun yaşamamak için ailenize kibar davranmanız önerilir. Gayrimenkulle ilgili herhangi bir işlem başlatmanız gerekiyorsa, daha fazla özen göstermeniz önerilir. Mahkeme ya da hükümetle ilgili konular sizin lehinize sonuçlanabilir. Öğrenciler bu haftanın ilk dört gününü gerçekten karmaşık geçirebilirler. Evli çiftler için bu dönemde ortalama sonuçlar getirecektir. 

Aslan Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk dört günü sağlığınız için size yardımcı olabilir. Enerjik ve taze hissedebilirsiniz, verimliliğiniz de artabilir. Günün geri kalanında, eller, omuz, kulaklar, mide ve karaciğer ile ilgili sorunların olasılığı vardır. 

Çalışanlar için, bu hafta genel olarak olumlu sonuçlar sağlayabilir. Bir iş gezisine de gidebilirsiniz. İş adamları için bu hafta birçok fırsat doğabilir. Bu süre zarfında büyük ilerleme elde edebilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir, bu haftanın ilk dört günü boyunca artabilir. Bu haftanın özellikle ilk iki günü, servetiniz ve mülkünüzle ilgili meseleleriniz için size yardımcı olacaktır. 

Ailenizle ilgili konularda, üç gün dışında, bu haftayı lehinize bulabilirsiniz. Öğrenciler bu haftanın ilk dört günü boyunca kendilerini olumlu hissedeceklerdir. Yurt dışında eğitim almak istiyorsanız, başarılı bir sonuç alabilirsiniz. Evli çiftleri, bu hafta kalpler ve çiçekler ile dolu bir hafta bekliyor olabilir.

Başak Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk dört günü boyunca sağlığınız için harika hissedebilirsiniz. Verimliliğiniz, iş hayatınızı istisnai olarak etkileyebilecek şekilde artabilir. Günün geri kalanında, gözler, burun, boğaz, kalp ve göğüs ile ilgili konularla yüzleşmeniz gerekebilir. 

Genel olarak, bu hafta çalışanlar için başarıyı kanıtlayacakları bir hafta olabilir. İş adamları bu haftanın ilk dört günü işlerinde ilerleme kaydedebilir. Geri kalan günlerde, finansla ilgili meseleleriniz konusunda temkinli olmanız gerekebilir. Çalışanlar ve iş adamları bu haftanın ilk iki günü boyunca gelirlerinde bir artış görebilirler. 

Aile hayatınız için bu hafta size ortalama sonuçlar sağlayabilir. Çocuğunuzun eğitimi, sağlığı ve kariyeri konusunda endişeli hissedebilirsiniz, ancak bu hafta sizin için genel olarak pozitif geçecektir. Bu hafta ayrıca öğrenciler için harika olabilir. Evli çiftler için, ilişkinizde muazzam sevgi ve neşeye tanık olacaksınız. Bu haftanın son üç günü sizi bu kadar desteklemeyebilir ve ilişkinizi sürdürmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. 

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınız için bir rollercoaster yolculuğu gibi olabilir; çokça iniş-çıkışlar yaşayabilirsiniz. Kişisel ve mesleki yaşamınızda ortalama sonuçlar elde etmeniz olasıdır. Bu haftanın başında başarı elde etmek için tam bir coşku ile ilerlemeniz gerekebilir. 

Bu haftanın son günleri sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ağır konuşmanızdan dolayı, bazı sorunlarla da yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Aşkınız ve ilişkinizde olaylar bu hafta lehinize gerçekleşebilir, ancak profesyonel yaşamınızda bazı hayal kırıklıkları hissetmek zorunda kalabilirsiniz. 

Bu süre zarfında eski arkadaşlarınızla görüşmeniz olasıdır. Finansal servetinizde doğru planlama ile ilerlerseniz, bu hafta boyunca başarı elde edebilirsiniz. Evinizde organize edici bir işleve sahip olma şansı var. Bazı önemli meseleleri aile üyenizle tartışmanızın olasılığı bu zaman zarfında oldukça yüksektir. Genel olarak, aile hayatınızdan memnun kalabilirsiniz. 

Akrep Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca geçen haftaya göre daha agresif hissedebilirsiniz. Bu dönem sizin için zihinsel olarak stresli geçebilir. Kan basıncı veya kalp ile ilgili sorunlarınız varsa, ek bakım almanız ve düzenli ilaç kullanmanız önerilir. Sağlığınız için sorumsuzluğunuz gelecekte sizin için komplikasyonlara neden olabilir. 

Zayıf sağlığınız nedeniyle iş hayatınızın etkilenme olasılığı çok yüksektir. İşletmenizde bu hafta size gerçekten olumlu sonuçlar getirebilir. Politik olarak aktifseniz, bu hafta birçok olay lehinize sonlanacaktır. Çalışanlar bu süre içinde terfi alabilirler; hükümet çalışanları bu haftayı da oldukça olumlu kullanabilirler. 

Bu dönemde yeni fırsatlar elde etme ihtimaliniz var. İlişkinizde bazı iniş ve çıkışlarla karşılaşabilirsiniz, ancak genel olarak, kontrolünüzde olacaktır. Komşularınızla veya altınızda çalışan kişilerle kavga etmemek için sakin ve kontrollü bir tavır takınmanız tavsiye edilir. Bu hafta yabancı bir ülkeye yolculuğa veya yurtiçi uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 

Yay Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için genel olarak mükemmel bir hafta olabilir. Herhangi bir hastalıktan muzdaripseniz, bu haftanın başında kendinize dikkat etmeniz önerilir. Kaza ihtimali de var. 

Bu haftanın sonunda ailenizde huzur ve sevgi hissedebilirsiniz. Ailenizle birlikte dini bir yeri ziyaret etmeniz muhtemeldir. Genel olarak, bu hafta aile üyelerinizle geçireceğiniz zaman için size yardımcı olabilir, ancak inatçılığınız bu haftanın orta günlerinde bazı sorunlara neden olabilir. Arkadaşlarınız ve akrabalarınızın arasında sizi destekleyecek insanlar olacaktır. 

İşletmeniz ve işinizde bu hafta parlayacağınız bir hafta olabilir. Şirketinize yardımcı olabilecek projelerinizi tamamlayabileceksiniz ve takdir göreceksiniz. Öğrenciler bu hafta boyunca bazı iniş ve çıkışlarla karşılaşabilirler. Ailenizle birlikte gezmeye gidebilirsiniz. Evli çiftleri romantizm dolu bir hafta bekliyor olabilir. 

10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Zihinsel ve fiziksel sağlığınız için olaylar bu hafta sizin lehinize gelişebilir. Hafta boyu sağlığınız sizi destekleyebilir. Yine de, gözler, eklem ağrıları veya kanla ilgili problemlerle karşılaşmanız da muhtemeldir.

Çalışanların yeni iş fırsatları ve yeni sorumluluklar alma olasılıkları yüksektir. Bir iş gezisine bile gidebilirsiniz, ancak çevrenizdeki olaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekir. İş adamları için bu haftanın son birkaç günü olumlu olabilir. Geliriniz artabilir. 

Ailenizle ilgili konularda, haftanın geneli faydalı olacaktır. Çocuğunuzun ilerlemesinden memnun kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte piknik yapmak ya da gezmek için oldukça fazla zaman ayırabilirsiniz. Zenginlik ve mülk için, bu haftanın ilk dört günü size istediğiniz seviyede yardımcı olmayabilir, oysa bu haftanın son birkaç günü oldukça iyi olabilir. Öğrenciler için, bu haftanın ilk birkaç günü çok verimli olabilir. v

Kova Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınızda genel anlamda biraz rahatlama hissedebilirsiniz, ancak özgürlükle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailenizde bunları çözmek için daha fazla çaba göstermenizi gerektiren bazı sorunların olasılığı var. 

Kariyerinizde bu hafta size olumlu sonuçlar getirebilir. Siz de uzun bir iş gezisine gidebilirsiniz. Hafta, ebeveynlerinizin mesleki yaşamınızdaki desteğini gördüğünüz bir hafta olacaktır. Kredi başvurusunda bulunduysanız, süreç olumlu sonuçları göstermeye başlayabilir. 

Bu süre zarfında bazı maddi avantajlar sağlamanız olasıdır. Dini bir yeri ziyaret etme ihtimaliniz bu zaman zarfında gerçekten yüksek. Belirli bir enstrümana yatırım yapmak istiyorsanız, arzularınız bu hafta yerine getirilebilir. Yine de, sadece biraz araştırma yaptıktan sonra paranızı yatırmanız gerekir. 

Balık  Burcu 10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Sağlığınız ve zindeliğiniz için, bu haftanın ilk dört günü, olaylar sizin lehinize gelişebilir. Verimliliğiniz artabilir. Bunun dışında, bu süre zarfında diyabet veya tansiyonla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Çalışanların işlerini zamanında tamamlamak için, çalışmalarını önceden planlamaları gerekebilir, ancak büyük fırsatlar elde etme olasılığı da yüksektir. Aynı zamanda, iş adamları için bu hafta parasal açıdan olumlu geçebilir. Bir ithalat / ihracat işiniz varsa, bu hafta çok fazla kar getirecek gibi görünüyor. Ancak haftanın genelinde iki kez düşündükten sonra işle ilgili kararları almanız önerilir. 

Aileniz için, bu haftanın son üç günü büyük mutluluklar getirebilir. Evinizi dekore etmek için harcama yapmanız muhtemeldir. Çocuğunuzun gelişimi için, bu haftanın ilk dört günü size pek yardımcı olmayabilir. Zenginliğiniz ve mülkünüz için, haftanın 9, 10, 13 ve 14. günleri harika olabilir. Bu haftanın son üç günü öğrencilerin lehine sonuçlanacaktır.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



10 Haziran - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar