Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2019 01:30

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Sevginiz ve ilişkiniz hususunda bu hafta size yardımcı olacaktır. Aşk hayatında yeni umutlar bulabilirsiniz. Sağlığınız ve zindeliğinizde büyük bir değişiklik olmayabilir. Sadece sindirim ve asitle ilgili sorunları önlemek için yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz tavsiye edilir. 

Çalışanlar bu hafta kendilerini eskisi üretken bulamayabilirler. İşadamları bu süre büyük ölçüde pozitif ilerlemeler kaydedebilirler. Bir inşaat, süt veya su işletmeniz varsa, bu hafta sizin için ekstra karlı olabilir. Bu hafta, finansal ve para ile ilgili konularda da şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Borsadan da iyi bir gelir elde edebilirsiniz. 

Öğrencilerin eğitimi için harcama yapmaları muhtemeldir. Aynı zamanda sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekebilir. Bu süre zarfında baba ve oğul arasındaki bazı mücadelelerin yaşanma riski çok yüksektir. Yeni bir ev satın almak isteyebilirsiniz, ancak son anda, bu şansınız elinizden bir yıldız gibi kayabilir. 

Boğa Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu süre zarfında bazı mevsimsel hastalıklar yaşayabilirsiniz, ancak bunun dışında sağlığınız için önemli bir komplikasyon olmayabilir. Bu haftanın iki günü huzursuz hissedebilirsiniz. Aile üyelerinizden beklediğiniz desteği almanız muhtemeldir. 

Finansal durumunuz sizin için uygun olabilir ve geliriniz artabilir. Bu hafta boyunca seyahat etme şansı var. Yabancı bir yolculuğa bile çıkabilirsiniz. İşadamları bu hafta işletmeleri için iyi destek alabilirler ve aynı zamanda iyi karlar elde edebilirler. Çalışanların bu süre zarfında karışık sonuçlar alması olasıdır. 

Çalışanların yanlış anlamaları önlemek için patronlarıyla olan ilişkilerinde dikkatli olmaları önerilir. Devletle ilgili işlerle ilişkilide iseniz, çok daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bu hafta boyunca daha maneviyatı yüksek hissedebilirsiniz. Bir öğrenci gibi, mantıklı ve muhakeme gücünüz artabilir. Bu hafta çalışmalarınız için gerçekten başarılı sonuçlar alabilirsiniz. 

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için beklediğiniz kadar coşkulu geçmeyebilir. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız için olumlu hissetmeyebilirsiniz. Aşkınız ve ilişkiniz hususunda bu hafta olumlu olabilir. Aşkını itiraf etmek isteyenler için, bu hafta olumlu bir cevap alabilirler. Bu süre zarfında sağlığınız için bir doktora danışmanız gerekebilir. 

Bu hafta kariyeriniz için önemli kararlar alınabilir ve bu süre zarfında yeni iş fırsatları elde etme ihtimaliniz yüksek. İş arkadaşlarınız size destek olabilir. İki kez düşündükten sonra yatırımınızı ilerletmeniz önerilir. 

Aileniz ve çocuğunuz hususunda bu hafta gayet verimli geçebilir. Bu süre zarfında çocuklarınıza ve aile üyelerine yardımcı olabilirsiniz. Öğrenciler bu haftayı gerçekten olumlu bulabilirler. Çalışmalarınız için yeni bir şeyler geliştirebilirsiniz. Bu hafta evli çiftler için harika sonuçlar sağlayabilir. İlişkinizde herhangi bir sorun varsa, çözülebilir. Bu hafta hayat partnerinizle çok iyi kalitede zaman geçirebilirsiniz. 

Yengeç  Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Sağlığınız için, bu haftanın ilk ve son günü sizi o kadar desteklemeyebilir. Gözleriniz, bacaklarınız, omuzunuz, kulaklarınız ve / veya sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sonuç olarak, verimliliğiniz de düşebilir. Günün geri kalanında büyük bir coşku ve enerji ile çalışabilirsiniz. 

Çalışanlar bu haftanın ilk iki ve son üç gününü lehlerine bulabilirler. Oysa işadamları ilk iki günde son derece sıkıntı yaşayabilirler. Bu süre zarfında, gelirinizde de bir miktar düşüşe şahit olabilirsiniz. Bu haftanın ilk iki günü, ailenizde biraz stres yaşanma ihtimali var, ama bunun dışında, büyük mutluluğa ve sevgiye tanık olabilirsiniz. 

Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı için haftanın ilk iki günü yüzünüzü güldürebilir. Bu haftanın ilk dört günü servetiniz ve mülkle ilgili konularınız için uygun olabilir. Öğrenciler bu haftanın son beş gününü gerçekten harika geçirebilirler. Bu haftanın son üç günü, evli çiftler, yaşamlarında büyük bir coşkuya şahit olabilirler. Bir ilişkiniz için çaba gösterenler, bu haftanın son beş günü olumlu sonuçlar alabilirler. 

Aslan Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk günü sağlığınız için yardımcı olabilir. Verimliliğiniz artabilir ve işinizde de ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu haftanın ilk iki günü, sizin için omuzlar, gözler, sırt vb. ile ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır. Haftanın bu günlerinde, işinizde de dikkatli olmalısınız. 

Haftanın ilk üç günü işadamlarını destekleyebilir. Oysa geliriniz kalan günlerde düşebilir. Bu haftanın son üç günü ailenizin lehine olaylar gelişebilir. Bu haftanın ilk beş günü çocuğunuz için olumlu hissedebilirsiniz. Zenginlik ve mülkle ilgili konularda, bu haftanın son beş günü sizin için gerçekten olumlu olabilir. Yeni bir mülk satın almak istiyorsanız, başarılı olabilirsiniz. 

Bu hafta öğrencileri de mutlu edebilir. Evli çiftler için bu haftanın son günü biraz sıkıcı olabilir, ancak geri kalan günlerde evlilik hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa bu haftanın ilk ve son üç günü size harika zamanlar sağlayabilir. v

Başak Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın son günleri hayatınız için uygun olabilir. Enerjik hissedebilirsiniz ve üretkenliğiniz artabilir. Günün geri kalanında eklem ağrıları, omuzlar, kulaklar, gözler vb. ile ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır. 

Çalışanların bu haftayı kendi lehlerine bulma olasılıkları vardır ancak temkinli olmaları şartı ile. İşadamları bu haftanın ilk ve son iki günü içinde olumlu tepkiler alabilirler. Bu hafta aynı zamanda ailenizle ilgili meseleleriniz için size yardımcı olabilir. 

Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı için bu hafta size harika sonuçlar getirebilir. Bu haftanın ilk ve son iki gününde inanılmaz avantajlar elde edebilirsiniz. Bu haftanın ilk dört günü, öğrenciler olumlu sonuçlar alabilir. Evli çiftler için, bu haftanın son beş günü, siz ve eşiniz arasındaki sevgi bağınızı oldukça kuvvetlendirdiğiniz günler olabilir. v

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınızda iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sevginiz ve ilişkiniz hususunda karışık sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca finans ve kariyeriniz için bazı mücadelelerle karşılaşabilirsiniz. Bu süre zarfında pozitif olmanız ve istediğiniz her şeyi almanız önerilir. İş ahlakınız bu hafta boyunca işinize açıkça yansıyabilir. 

Bu süre zarfında annenizin sağlığı konusunda endişeli hissedebilirsiniz. Aynı zamanda bazı zihinsel baskılar yaşayabilirsiniz. Bu hafta boyunca zor zamanlara şahit olabilirsiniz, ama bir savaşçı gibi rahatça kurtulabilirsiniz. 

Bu hafta boyunca zamanınızı verimli kullanabilir ve yaratıcı şeylere yönelebilirsiniz. Bu durumdan, biraz maddi fayda bile sağlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkiniz bu hafta boyunca daha sakin olabilir. Eşiniz ve çocuklarınızla ilişkiniz bu hafta boyunca ortalama seviyede kalabilir. Bu hafta boyunca ortaklık işinizde bazı sorunların yaşanma olasılığı vardır. 

Akrep Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınızın tüm yönleri için gerçekten harika olabilir. Bu süre zarfında fiziksel sağlığınız destekleyici olabilir. Yine de, zihinsel stres nedeniyle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aile üyeleriniz size destek verebilir. 

Finansal olarak, işinizin kar seviyesi tatmin edici düzeyde olabilir. Bu hafta boyunca dini bir yere gitme ihtimaliniz var. İş hususunda bu hafta sizin lehinize olabilir. Buna ek olarak, eğer bir ithalat-ihracat işiniz varsa, kârınız çok yüksek olabilir. Yurtdışına gitmeye hazırlananlar olumlu sonuçlar elde edebilirler. 

Devletle ilgili işleriniz varsa, temkinli olmanız gerekebilir. İşiniz de gecikmeler yaşanabilir. Çalışanlar, bu hafta boyunca şaşırtıcı sonuçlar alabilir. Bu hafta mülkünüzle ilgili işleriniz sizi desteklemeyebilir, bu nedenle yatırımlardan kaçınmanız önerilir. Bu hafta boyunca beklenmeyen harcamaların çıkma bir şansı var. Ayrıca ailenizin sağlığı için endişelenebilirsiniz.

Yay Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sevginiz ve ilişkiniz hususunda olumlu olabilir. Yine de, siz ve eşiniz bu hafta boyunca bazı küçük tartışmalarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız ve zindeliğiniz için bu hafta lehinize gelişebilir. Spor salonuna girerken kendinizi şımartabilir veya hafif egzersiz yapabilirsiniz. 

İşinizde yolsuzluk iddialarıyla karşılaşabilirsiniz. Bir çalışan olarak, bu hafta terfi etme şansınız var. Özel bir firmada çalışan insanlar, ilerlemek için birçok fırsat bulabilir ve ayrıca transfer de alabilirler. Paranızı sigorta sistemlerine, altın, gümüş ve borsaya yatırabilirsiniz. Yatırımınızın geri dönüşü de iyi olabilir. 

Çocuklarınız yabancı bir ülkede yaşıyorsa, sağlıkları ve kariyerleri konusunda endişeli hissedebilirsiniz. Bu hafta mülkünüzle ilgili problemlerinizi çözmeniz için rehberlik alabilirsiniz. Evlenmek isteyen insanlar bu haftayı lehine bulabilirler. Bu hafta boyunca, çok romantik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Evli çiftlerin eşlerinden destek alma olasılığı yüksektir ve cinsel yaşamlarından en iyi şekilde yararlanabilirler. 

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Sağlığınız bu haftanın üç günü boyunca size destek olabilir ve verimliliğiniz de artabilir. Günün geri kalanında sinir sistemi, cilt ve kanla ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır. 

Çalışanların haftanın son üç günü işlerinde ilerleme kaydetmeleri muhtemeldir ve işadamları bu haftanın ilk dört gününü kendi lehlerine bulabilirler. İşinizi büyütmek istiyorsanız, bu süre zarfında başarı elde edebilirsiniz. Mali konularda, bu hafta size karışık sonuçlar getirebilir. 

Ailenizde bu haftanın 2., 3. ve 6. günlerinde, büyük mutluluğa tanık olabilirsiniz. Bu haftanın ilk dört günü çocuğunuzun gelişimi için size yardımcı olabilir. Haftanın ilk iki günü servet ve mülkle ilgili konulardaki pozitif gelişmeler yaşanabilir. 

Çalışmalarınızda bu haftanın ilk dört günü boyunca başarıya ulaşmanız muhtemeldir, oysa kalan günlerde daha az ilgi duyabilirsiniz. Evli çiftlerin, haftanın ilk üç günü, birbirleriyle büyük sevgi ve bağa şahit olmaları muhtemeldir. v

Kova Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için ortalama düzeyde seyredebilir. Haftanın başlangıcı sizi desteklemeyebilir, ancak bu sırada sağlığınız için çok önemli bir komplikasyon yaşanmaması muhtemeldir. Bu hafta boyunca doktor reçetesine göre sağlıklı kalmak için düzenli ilaçlar alabilirsiniz. Ayrıca yeme alışkanlıklarına da dikkat etmelisiniz. 

Çalışmalarınızı beklentiler doğrultusunda tamamlayabilirsiniz. Kariyeriniz için şansınızdan destek alabilirsiniz. Geliriniz artabilir. Finans ile ilgili herhangi bir sorun varsa, bu süre zarfında çözülebilir. Bu süre zarfında gerçekten iyi maaşlı bir işe girebilirsiniz. Hatta bu hafta küçük bir yolculuğa bile çıkabilirsiniz. 

Evinizde organize edici bir işleve sahip olma şansınız var. Bu hafta ailenize yeni bir kişi girebilir. Bir mülk satmak istiyorsanız, işlemin ilerlemesine tanık olabilirsiniz. Bir başvuruda bulunduysanız, işi alma konusunda başarılı olabilirsiniz. Siz ve aileniz arasında bazı mücadelelerin yaşanma şansı var. Bu konuda dikkatli olmanız gerekebilir. Aşk ve ilişki hususunda, bu hafta sizin için şaşırtıcı olaylar yaşanabilir. Duygularınızı sevdiklerinize itiraf edebilirsiniz. v

Balık  Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk ve son üç günü, sağlığınız hususunda size yardımcı olabilir. Bunun dışında mide, karaciğer, gözler veya kanla ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır. Bu süre zarfında ellerinizle, kulaklarınızla ve omzunuzla bile ağrılarla karşılaşabilirsiniz. 

Bu hafta boyunca eğlence masraflarına maruz kalmanız muhtemeldir. Ayrıca bu süre zarfında evinizi dekore etmek için para harcayabilirsiniz. Çalışanların, haftanın ilk iki günü temkinli olmaları gerekir, bunun dışında, büyük ilerlemeye tanık olabilirler. Mali meseleleriniz için, haftanın ilk beş günü daha olumlu olabilir. 

İki gün dışında, ailenizde büyük sevgi ve barışa tanık olabilirsiniz. Zenginlik ve mülkle ilgili meseleler için, haftanın ilk ve son iki günü bu durumu dikkatli olmanız gerekebilir. Öğrenciler haftanın ilk ve son iki günü boyunca çalışmaları ile ilgilenmeyebilirler. Evli çiftler için, haftanın 2., 3. ve 6. günleri heyecanlı hissedecekleri günler olabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Temmuz Aylık Burç Borumları İçin Yıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar