Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

1 Mayıs 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

1 Mayıs 2019 Çarşamba burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 1 Mayıs 2019 Çarşamba Burçlar

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 23:51

1 Mayıs 2019 Çarşamba günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 1 Mayıs 2019 Çarşamba Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 1 Mayıs 2019 Çarşamba Günü Burç yorumlarında neler var 

1 Mayıs 2019 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün, güne çok güzel başlayacaksınız. Sanki tüm kuşlar size dans ediyor, tüm çiçekler sizin için mis kokuyor. Enerjiniz gün boyunca yüksek kalacaktır. İş yoğunluğundan, kendinize vakit bulamadığınızı fark edebilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirip, uzun zamandır istediğiniz müzik ya da dans kurslarından birine yazılabilirsiniz. Sadece iş yerinde değil hobilerinizde de başarıyı tadacaksınız.

1 Mayıs 2019 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün kendinizi tembelliğe yatkın hissedebilirsiniz. Çalışmalarda geri planda kalacak ve baskın olmaya meyilli olmayacaksınız. Çabalarınızın etkisi zamanla azalacak. Bugün sadece gezmek istiyorsunuz, işe odaklanamıyorsunuz. Bu ağırlığı üzerinizden atın ve bu zamana kadarki emeklerinizi boşa çıkarmayın. Son dönemeçte geride kalan siz olmayın.

1 Mayıs 2019 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Başkalarının davranışlarından sürekli olarak endişe duyuyorsunuz. İş yerinde kendi misyonunuza odaklanmayı ve toplumda kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmeniz gerekir. Başkaları ne der, nasıl olur diye düşünmek yerine; yanlış olsa da kararlar alın ve yeni deneyimler edinin. Müdürünüzün, inisiyatifi size bırakabildiği bir çalışan olun. Ayrıca bugün mağaza satışı olan iş yeri sahipleri için günlük bilanço, yüzleri güldürebilir.



1 Mayıs 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün elinizde bir kalem, önce haftalık sonra aylık hatta belki yıllık planınızı bile hazırlayabilirsiniz. Bu listeyi en çok gördüğünüz panoya yapıştırıp, alt belleğe işlemeye başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızın bir zaman sonra sizi nasıl doğru yönlendirdiğine şaşıracaksınız. Ancak iş yerinde rakiplerinizi yabana atmayın. Düşman bellemeseniz de tek gözünüz onlarda olsun. 



1 Mayıs 2019 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Çok çalışmak ile verimli çalışmak arasında çok net bir fark vardır. Siz bu durumu bilmeden uygulayanlardansınız. İnsanların saatlerce çalışması bazen hiçbir şey ifade etmezken, planlı sadece bir saat çalışmak ise bitiş çizgisine bile götürebilir. Bugün sizin için tam olarak verimli çalışmayı ifade edecektir. Kendinizi programlayın ve en önemli işlere yoğunlaşın. Siz arka toplayanlardan değil, ancak yolu açanlardan olursanız mutluluğa ulaşırsınız. Ayrıca muhtemelen büyüleyici bir akşam sizi bekliyor.



1 Mayıs 2019 Çarşamba Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizin için sessiz, sakin bir gün olacaktır. Huzurunuzu bozabilecek şeylerden uzak, istemediğiniz hiçbir işi yapmak zorunda olmadığınız tertemiz bir gün. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi her konuda tamamen destekleyecektir. İş yerinde herhangi bir sorun yaşarsanız, bu grup sizi motive etmek ve engellerin üstesinden gelmek için “Hazır ol”da bekliyorlar. Bu sıralar kimsenin cesaret edemediği projelerin altına imza atma ihtimaliniz yüksek.

1 Mayıs 2019 Çarşamba Burcu Günlük Burç Yorumları 

Gelecekteki fırsatları kazanabilmek için geçmişten ders almış olmak gerekir. Yaşadığımız her şeyin bir nedeni vardır. İyi ya da kötü fark etmez deneyim, deneyimdir. Söz sahibi olmak istiyorsanız bu durumu gözden geçirmenizi öneririz. Siz de bütünlüğünüzü sorgulamayı bırakın. Bugün, gün boyunca küçük sorunlar dışında güzel bir gün geçirebilirsiniz ve övgüye layık davranışlar sergileyebilirsiniz.

1 Mayıs 2019 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bazen insanlar, istediğiniz tepkileri vermez. Bu iki şekilde yaşanabilir. Bir tanesinde sizin hiç önemsemediğiniz bir konuda aşırı tepki veren insanlarla karşılaşırsınız; diğerinde ise neden tepki vermiyor diye şaşırırsınız! Mesela bugün, sizin başarınıza tepki vermeyen insanlara çok şaşıracaksınız. Değişik mizaçlara sahip bu insanların kafalarının üzerine, hayali bir ünlem işareti eklediniz. Bugünün sarhoşluğunu attıktan sonra bunu değerlendirmeye alacaksınız. Kıskançlık mı? Karakter mi? Resmiyet mi? Siz karar verin.



1 Mayıs 2019 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yükseklerden uçuyorsunuz. Bir şahin gibi gözleri kısıp hedefe odaklı hızlanıyorsunuz. Performansınız ve çalışkanlığınız, tuttuğunuz her işi başarı ile bitirmenize yardımcı olacaktır. Bu arada, iç sesinize kulak vermeyi unutmayın. İç huzuru olmayan insanlar gerçekten başarmış insanlar değillerdir. Siz de bugün iç sesinizi dinleyin ve hayırsever kimliğinize hizmet edin. Gün, size de sizin vesilenizle başkalarına da huzur getirecektir.

1 Mayıs 2019 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Gün içerisindeki çalışma yoğunluğu ve baskısı, ara sıra enerjinizi düşürse de içinizdeki coşkuyu azaltamıyor. Sizin için savaş daha yeni başlıyor. Rakipleriniz ile zorlu bir mücadeleye gireceksiniz ve bu durum, gününüzün yarısını meşgul edecek ve sizi yoracaktır. Ancak akıllıca performans sergileyen ve davranışlarında tutarlı olan siz olduğunuz için, savaştan muzaffer çıkacaksınız. Akşam keyif kahvenizin yanında, en sevdiğiniz tatlıyı yemeyi çoktan hak ettiniz.

1 Mayıs 2019 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Huzur ve sevinci her tarafa yaymak istiyorsunuz ve bugün bunu başarabilirsiniz. Bununla birlikte, sorunların çözülmesini sağlamak için kendi tercihlerinizi ve ilgi alanlarınızı feda etmeniz gerekebilir. Ancak sonuçları buna değecektir. Hayatta yapıcı bir rol oynamak çok asil aynı zamanda zorlayıcı bir görevdir. İçinizdeki enerjiyi pozitif yönde kullanarak daha da kuvvetlendiriyorsunuz. Aslında etrafınızdaki herkese huzur yayarak, önce kendinize iyilik yapıyorsunuz. 

1 Mayıs 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün kişisel hayatınıza daha fazla konsantre olmaya karar verebilirsiniz. Yapmanız gereken değişiklikleri kaydedecek ve kısa zamanda uygulamaya geçireceksiniz. Bu konuda mantığınızdan çok kalbiniz size önderlik edecektir. Ancak endişelenecek bir durum yok, çünkü bu geçici bir dönemdi. Bugünden itibaren yaşamınız için birçok olumlu değişiklik hayatınıza girecektir.

 





GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Nisan  – 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar