Anasayfa /  Foto Galeri

Burak Sergen'in ardından oğlundan da kötü haber geldi!

Kanal D’denin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'de 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen, geçtiğimiz pazartesi akşamı evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çeken 60 yaşındaki sanatçı, yoğun bakıma alındı. Sergen'in ardından oğlu Cansın'ın da Covid-19 testi pozitif çıktı. Ünlü oyuncunun son durumunu nişanlısı Nihan Ünsal ve eski eşi Işıl Sergen anlattı.

Burak Sergen'in ardından oğlundan da kötü haber geldi! - Sayfa 1

Ekranların sevilen ismi Burak Sergen pazartesi günü evinde fenalaşınca hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından Sergen'in akciğerlerinde enfeksiyon tespit edildi. Hemen tedavisine başlanan ünlü oyuncuya aynı gün koronavirüs testi de yapıldı. İlk sonuçlarda test negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı.

Burak Sergen'in ardından oğlundan da kötü haber geldi! - Sayfa 2

Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen ise paylaşımında, 'Arkadaşlar gerçekten destekleriniz için çok teşekkür ederim. Hem benim hem de babam için herkes geçmiş olsun dilekleri yazıyor... Herkese çok teşekkür ederim. Ben çok iyiyim babam yoğun bakımda sabah konuştum sesi çok iyi geliyordu. Maksimum bir haftaya hastaneden çıkar.' ifadelerine yer verdi.

Burak Sergen'in ardından oğlundan da kötü haber geldi! - Sayfa 3

ACİL ŞİFALAR DİLERİZ MedYapım'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada , 'Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in covid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz...' denildi.