Anasayfa /  Magazin

Burak Sergen'in 25 yaş küçük karısının el ele aldatma görüntüsü çıktı

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren oyuncu Burak Sergen, 4 ay önce evlendiği kendisinden 25 yaş küçük eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldı. Sergen, İzmirli iş insanı ile el ele AVM'ye ve eve girerken görüntülenen eşi Nihan Ünsal'dan boşanmaya hazırlanıyor.

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2021 11:34

Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Sadakatsiz'de Haluk rolüyle beğeni toplayan başarılı oyuncu Burak Sergen evliliğinde kriz yaşıyor. Koronavirüs nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalan Burak Sergen'e en büyük darbe hayatımın kadını dediği eşi Nihan Ünsal'dan geldi. Eşi oyuncuyu aldatttı!

4 ay önce evlenen ve 3. evliliğini kendisinden 25 yaş küçük Nihan Ünsal ile yapan Burak Sergen'in mutluluğu kısa sürdü, ihanete uğradı. 35 yaşındaki Nihan Ünsal İzmirli bir iş insanı ile ünlü bir AVM'de ele ele görüntülendi. İkilinin birlikte aynı eve girdiği görüntülerde ifşa oldu. 

Bir dedektif gibi karısını takip eden Burak Sergen bu ihanetin ardından harekete geçti ve genç eşine boşanma davası açtı. Zor günler geçiren Burak Sergen'e destek eski eşi, oğlu Cansın'ın  annesi Işıl Sergen'den tam destek geldi. 

Işıl Sergen hem Burak Sergen'e 'güçlü ol' mesajı verdi, hem de hakkındaki haberlere açıklık getirdi.

 "İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim .

İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum . Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bu gün Haber sitelerine düşen haberin içinde , Burak beyle boşanma anlaşmamızda “15 milyon tazminat” aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır.

O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır . Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım .

Bir ricam da bu gün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız . Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Işıl Sergen"

İhanetin ardından Burak Sergen eşiyle olan tüm fotoğrafları sildi. Aldatan eş Nihan Ünsal ise instagram hesabını kapattı. 

Peki sağlığına kavuşan ve aldatma ile sarsılan oyuncu Burak Sergen kimdir, ilk evliliği kiminle oldu, oğlunun annesi kim ve hangi dizilerde rol aldı birlikte bakalım...

Burak Reis Sergen, 9 Şubat 1961 tarihinde dünyaya geldi. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve kendisi gibi oyuncu olan Toprak Sergen'in ağabeyidir.

1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu.

Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı.

Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. 

Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

Yorumlar