Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Burak Elmas'tan TFF'ye ağır itham

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Süper Lig'in 3 büyük takımının da katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 14 Temmuz 2021 23:39

Galatasaray Başkanı Burak Elmas canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa kupalarında oynatmak istedikleri futbolcu için TFF'nin henüz karar vermediğini ve bu yayını beklediğini belirten Elmas, TFF'yi sert eleştirdi.

"BU AKŞAMKİ KONUŞMAYI BEKLİYORLAR"
Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Bir oyuncumuzun transferi konusunda başka bir kulüple davamız var. İtirazımızı yaptık ve problemli davranışlar konusunda görüşmemiz var. Avrupa çözdü ama TFF'yi bekiyoruz. Avrupa kupasında oynatmamız gereken oyuncu konusunda bize izin vermedi. Neden, çünkü bu akşamki konuşmayı bekliyorlar. Galatasaray Spor kulübü bu yayında ne diyecek onu bekliyorlar. Bu görevi layığı ile yapmalarını bekliyoruz. Naklen yayından kesiyoruz ama oyuncularınkinden de kesiyoruz diyen yok. Bankalarla yaptığımız anlaşma gereği, bankalarla yaptığımız anlaşmada vergilerden sonra ödemeler var. Vadeler birbirine uymuyor. Vergi artışı oldu, oyuncu vergilerini biz ödüyoruz. Ben kimsenin bunu düşürün dediğini duymadım. Madem biz kulüplerle birlikte çözeceksek o zaman TFF'nin görevi ne bunu tartışmak lazım" ifadelerini kullandı.

Etiketler Burak Elmas TFF
Yorumlar