Anasayfa /  Politika

Bülent Turan, üç milletvekilinin CHP'den istifasını değerlendirdi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; vekillerin saray operasyonuyla istifa ettirildiği iddiasına, "11 yılda 10 seçim kaybedip istifayı düşünmemek de mi sarayın operasyonu?" sözleriyle yanıt verdi.

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2021 22:21

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis'te basın toplantısı gerçekleştirdi.

Bülent Turan, buradaki konuşmasında Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in CHP'den istifası konusunda değerlendirmelerde bulundu.

CHP'li yöneticilerin, "üç milletvekilinin saray operasyonuyla istifa ettiğini" dile getirdiğini hatırlatan Turan, bu ithamları, "siyasi zeka yoksunluğu şeklinde tanımlanacak bir acizlik" olarak nitelendirdi.

"İSTİFALARLA GÜNDEME GELMELERİ İBRETLİK TABLO"
Turan, gelişmelerin CHP'nin ana muhalefet partisi bile olmayı hak etmediğini, topluma umut veren bir parti haline gelmediğini gösterdiğini belirterek "Normal şartlarda iktidarın vekil istifalarıyla, oy kaybıyla gündeme gelmesi gerekmesine rağmen maalesef ana muhalefet partisinin sürekli sorunlarla, vekil istifalarıyla gündeme gelmesini ibretlik bir tablo olarak nitelendiriyoruz." dedi.

"11 YILDA 10 SEÇİM KAYBEDİP İSTİFAYI DÜŞÜNMEMEK DE Mİ SARAY OPERASYONU"
Üç milletvekilinin istifasını saray organize etmişse, sarayın talimatıyla olmuşsa o zaman sormak isterim, son iki ay içinde 50 civarında taciz iddiasına CHP'liler yine saray operasyonu mu diyecekler? Atatürk'ü, 'Atatürk diyemem.' diye eleştiren il başkanı atamasını saray mı yaptı? Yolsuzluktan alınan belediye başkanlarını saray mı atadı? 'PYD terör örgütü değildir, komşumuz olsun.' diyen genel başkan yardımcılarını saray mı atadı? Yalova'da 350 partili, CHP'den istifa etti. Bunu da saray mı organize etti? Kasetle genel başkan olup, 11 yılda 10 seçim kaybedip halen istifayı düşünmemek de mi sarayın operasyonu ve iddiası?"

Etiketler Bülent Turan
Yorumlar