Anasayfa /  Magazin

Bülent Ersoy'a Gülben Ergen'den destek geldi!

Bülent Ersoy'un tekerlekli sandalye üzerinde Anıtkabir ziyareti ve bir askerin Ersoy'a şemsiye tutması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Milli Savunma Bakanlığı olayla ilgili inceleme başlatırken şarkıcı Gülben Ergen'den Ersoy'a destek geldi.

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2022 18:55

Diva Bülent Ersoy, yakın zamanda Anıtkabir'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etmişti. Ersoy'un tekerlekli sandalye üzerinde Anıtkabir'i ziyaret etmesi ve Ersoy'u yağmurdan korumak için bir askerin şemsiye tutması birçok tepkiye neden olmuştu. Ersoy, saygı duruşu için ayağa kalkmıştı. Milli Savunma Bakanlığı'nın söz konusu görüntüler üzerine inceleme başlatacağı öğrenilirken Gülben Ergen'den Ersoy'a destek geldi. 

 "Yaşasın Anıtkabir'i ziyaret eden herkes ve Bülent Ersoy"

Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ne olmuş bir yetkili, ya da bir subay, yaşına hürmeten, saygısından ya da sevgisinden Bülent Ersoy’a şemsiye tuttuysa? Nedir bu olması gerekene verilmeyen tepkisizlik? Ama konunun içinde ünlü olunca avaz avaz haykırma merakı? Yaşasın Anıtkabir i ziyaret eden herkes ve Bülent Ersoy” ifadelerini kullandı.

Etiketler Bülent Ersoy
Yorumlar