Anasayfa /  Politika

Bülent Arınç'tan Ekrem İmamoğlu'na önemli soru! Herkes bunun cevabını merak ediyor...!

AK Parti'nin kurucu isimlerinden Bülent Arınç, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu. Arınç, "Sen PKK'nın desteğini reddedecek misin, yoksa etmeyecek misin?" diye sordu.

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2019 11:33

Manisa'da partisinin iftar yemeğine katılan Bülent Arınç, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimi ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu. AKP'nin 3-5 puan farkla İstanbul'u kazanacağını savunan Arınç, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinin İmamoğlu'na destek vereceklerine dair sözleri olduğuna işaret eden Arınç, İmamoğlu'na şu çağrıda bulundu:

"Burada İmamoğlu ve partisine bir görev düşüyor. 'Lanet olsun sizin desteğinize. Terör örgütleriyle hiçbir zaman içli dışlı olamayız. Sizin oyunuza ihtiyacımız yok. Biz teröre karşıyız. Biz PKK'yı lanetliyoruz' demesi lazım. Demedikleri takdirde bu sözler yerini bulur."

İstanbul seçimleri için hep birlikte seferberlik ilan edeceklerini söyleyen Arınç, seçimi kazanacaklarını belirterek "Ben eminim AK Parti'nin adayı 23 Haziran seçimlerinde 3-5 puan farkla kazanacaktır. Bu da hepimize ders olmalı. İstanbul seçimleri bir örnek olarak bizim önümüze geliyor." diye konuştu.


Yorumlar