Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün ve hafta sonuna dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünden başlayarak hafta sonunu kapsayan hava durumu tahminlerini resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Yurdun büyük bir kısmında görülecek olan sağanak yağışlar için hafta sonunu işaret eden MGM, ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesine karşı ise vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı. İşte önümüzdeki 5 güne ilişkin tüm yurtta hava durumu

Bugün ve hafta sonuna dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara Bölgesi ile Antalya, Eskişehir, Düzce, Zonguldak ve Bolu çevreleri ve Ankara'nın batısının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Bugün ve hafta sonuna dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor

Bugün ve hafta sonuna dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı - Sayfa 3

RÜZGAR: Genellikle güneyli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bugün ve hafta sonuna dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı - Sayfa 4

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Trakya kesimi, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Çanakkale ve Balıkesir’in kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın(Cumartesi) sabah saatlerinde hafif yağmurlu

İSTANBUL °C, 16°C
Çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 14°C
Çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 18°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı