Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul dahil 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı

Meteoroloji'den İstanbul dahil 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşlardan buzlanma, don, çığ ve tipi gibi olumsuzlara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu. İşte 26 ocak Meteoroloji'den il il hava durumu...

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul dahil 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı - Sayfa 1

Kar yağışları, başta İstanbul olmak üzere tüm yurdu etkisi altına alırken Meteoroji Genel Müdürlüğü'nden 33 ilimize uyarıda bulunuldu.

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul dahil 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı - Sayfa 2

24 İL İÇİN TURUNCU, 9 İL İÇİN SARI KODLU UYARI
Buna göre İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Tokat, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adana, Mersin, Antalya için turuncu kodlu uyarı verildi.

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul dahil 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı - Sayfa 3

Öte yandan Hatay, Osmaniye, Aksaray, Niğde, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kayseri, Sivas için ise sarı kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşlardan başta buzlanma olmak üzere don, çığ ve tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul dahil 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı - Sayfa 4

YURDU CUMA GÜNÜ TERK EDECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Abdullah Macit, muhabirlere yaptığı açıklamada, yurdun iç ve doğu kesimlerinde kar yağışının aralıklarla devam etmesinin beklendiğini belirterek, şu bilgileri verdi: